אוכל  מדורים  מתוקים
המדריך השלם לוופל בלגי
איתי רוגוזינסקי
פורסם: 01.02.17, 09:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-15 דיונים
1. ביצים ומוצרי חלב מופקים בעינויי תופת
ענת   (01.02.17)
כדאי לקרוא באנונימוס כדי להבין עד כמה ההתעללות באמהות היא מפלצתית.
2. הוופל בנוסח ליאז' חייב להיות עגול
נועם   (01.02.17)
3. גופרה - זה השם האמיתי!
(01.02.17)
ואוכלים אותו ישר מהמכשיר כשהסוכר נמס עליו. חם וטעים ועם ריח משגע!!!
מי רוצה את כל התוספות עליו? תנו לנו דוכן גופרה בארץ ותראו איזה תור ישתרך.
4. ליד כל מטרו בבריסל כמעט יש עמדת גופרה
(01.02.17)
ותאמינו לי שלא צריך כלום עליו. רק שיהיה חם והסוכר יימס.
5. איףףףף כמה עבודה, התעייפתי רק מלקרוא את זה.
שי   (01.02.17)
6. יש לי הרבה להגיד אבל אצטמצם בתגובה ,למרות המיחזור שלה
DANY -דני ,   TORONTO טורונטו   (01.02.17)
ובכן..אני דני מטורונטו קנדה. אני לא כותב סיפורים אלא רק מה שראוי לבריאות שלכם, מתוך למידה ארוכה של שנים רבות באוניברסיטה הפתוחה ע"ש קלארק בטורונטו, כולל לימוד עצמי, מתוך חוברות מקצועיות הזרוקות על השולחן העגול בחדר ההמתנה של רופא השיניים שלי,ד"ר פיליפ, ששפם עבות מעטר את פרצופו הארוך ומשקפיים עגולים וצהובים משימוש רב שנים מונחות על חוטמו הקצר.נראה ממש כמו גראוצ'ו מארקס. כשאני קורא את המתכונן הנ"ל במדור האוכל אני מזועזע, הכול נראה יפה ומגרה, אבל כמות השומנים הסוכרים,חומרי השימור, הם בלתי ראויים למתכונים הללו. כשאני הולך לצעידת ערב עם כלבתי במבה בפארק מול ביתי ,אני נפגש עם עוד בעלי כלבים, אנו מחליפים דעות ומתכונים. לאחרונה העברתי לחבריי מתכון של וופל בלגי ללא סוכר וללא שומנים רווים. הם התענגו על כך. החברים למדו ממני על הנזקים שגורמים שומנים סוכרים ומלחים. חומרים אילו גורמים ל-PTT בכבד ומחמצת בלבלב. חברי גו'ן חי עד גיל 90, פול המגמגם חי עד גיל 88 , צארלי הברמן השכונתי בן 85 וכוחו עוד במתניו, כל לילה עם פרגית אחרת. ואני דני מתכוון לשבור את השיא ולהגיע לגיל 110 ללא סוכר מלח ושומנים
7. בביתקפה בכיכר ציון. כל השאר לא ממש.
יוסי כהן ,   עכו   (01.02.17)
8. הכי כדאי להכין וופל במולטיקייק
עומר   (01.02.17)
לא נוזל ויוצא קריספי וגם יותר מהיר
9. גופרה אוכלים עם אבקת סוכר בלבד.
תוספות לא קשורות   (01.02.17)
10. חתיכת טמבל - לא יהיה לה חלב אם לא יגרמו לה להיות "בהריון"
יודעת יותר טוב ,   ממך!!   (02.02.17)
כל הזמן.... ראית פעם אישה שממשיכה ליצר חלב אחרי שהיא מסיימת להניק??!!!
איך אתה חושב שבכלל נוצר החלב הזה אצל הפרה? זה לא טבעי...
11. אף אחד לא סופר קלוריות עם מייפל זה בזבזני
אוהב בצלים   (01.02.17)
ספירה אפשר לעשות לבד "אחד, שתיים שלוש" או לשים בעט את המספרים שכותבים. נכון שאפשר לצייר את המספרים עם מייפל, אבל לשם מה?

אגבגב.... ממליץ לאכול ריבת בצל במקום המייפל וגם במקום הוופלים.
12. גועל נפש! טוסו לבלגיה, ראו מה זה וופל בלגי
בלגית ,   ◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►   (02.02.17)
מה זה הערמות של שוקולד קצפת וגלידה על הוופל המגעיל????? בבלגיה זה ממש לא כך.
13. טעים! יאממי!
(02.02.17)
14. הכנתי את שניהם
M   (16.02.20)
גרסת בריסל יוצאת כמו פנקייק, לא פריך מבחוץ וחבל על הזמן בהקצפת החלבונים..
גרסת ליאז' יצא טעים בטירוף, פריך מבחוץ ומתוק
ניסינו גם בגרסה מלוחה ללא הסוכר הגבישי ועם זיתים יצא גם מעולה
מומלץ
15. למה יש צואך לשים את התעורבת במקרר למשך שעה?
אנונימי   (13.07.20)
חזרה לכתבה