אוכל  נבחרת השפים  שגב משה
מתוק וקל: מלבי עם גרניטה אבטיחים וקוקוס
שגב משה
פורסם: 02.05.17, 11:17
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 21 תגובות ב-17 דיונים
1. במקום חלב פרה
צפוני מתחשב   (02.05.17)
אני ממליץ להשתמש בקרם קוקוס במקום חלב פרה.
הטעם אדיר!

לא גורמים סבל מיותר לפרות.

ממליץ מאוד לנסות
2. קינוח המלבי של שגב במסעדה שלו זה אחד הדברים ההורסים שיש. שגב
שרי   (02.05.17)
גאון
3. למה אף פעם לא מציינים לכמה מנות המתכון?
(02.05.17)
יש גם אנשים שרוצים להכין כמות קטנה
4. המתכונים של משה שגב אף פעם לא יוצאים, אני בספק אם במקרה.
משה סמוכה   (02.05.17)
למשל, אין אף מסעדה בלי מכונה להכנת גרניטה ומשה מצפה שנאמין לו שהוא מגרד קרח. עיגול פינה פה, שגיאה בכמויות שם ולא יוצא טעים ואז הולכים אליו לאכול מהמקור.
5. הרס את המלבי
אחד שמבין   (02.05.17)
6. מליבי
מוטי   (03.05.17)
דיי להתפלצן!!! הרסתם הכל אזני המן, סופגניות, לחם,כל יום קם פלצן אחר והורס את היפ שטות הטובה והטעינה באיזה שיט מופלץ
7. נשמע לא טעים !אבטיח? במלבי? בוא לאכול את המלבי שלי
(03.05.17)
על בסיס מים טעים להפליא (אם רוצים אפשר חלב) מלבי אמור להיות קליל
8. במלבי לא אמור להיות כל כך הרבה סוכר
לא משהו המתכון הזה   (02.05.17)
במלבי הזה יש בערך 20% סוכר (לא כולל הגרניטה)
זה מאוד מתוק ולא אופיני למלבי .
במלבי צריך להיות מקסימום 2 כפיות סוכר על כל 200 מ"ל חלב
כלומר בערך 5%
רבע מהכמות במתכון .
9. פלצן השגב הזה שאין דברים כאלה
(02.05.17)
10. סבא שלי היה מכין ברוסיה מלבי אותו דבר אבל עים עגבניה וסוכר!
אוקסנה   (03.05.17)
11. תודה רבה. טוב שנשארו אנשים מוסריים
מיה   (03.05.17)
12. רק לי מפריע שהוא מכין מזון עם טבעת על היד?
נורית   (03.05.17)
נגיד שהוא שוטף ידיים ממש טוב - מתחת לטבעת יש צבע ירוק שזה כתוצאה מאורגניזמים שמתפתחים בצירוף של חום זיעה ורכיבי מזון .
13. במלבי במסעדה שלו אין מלבי. האיש הזה בלוף
מוטי   (03.05.17)
14. שגב הוא בלוף מס 1
רן   (03.05.17)
15. ליטר נוזלים 80 ג קורנפלור, וסוכר בין 50 ל100 ג מקסימום.
טורקי   (03.05.17)
16. מוצרי חלב מופקים בעינויים
גוף הפרה ,   זירה של אלימות   (03.05.17)
17. קינוח תימני אסלי
רק דוד   (03.05.17)
מרק +כנפיים+נוצות+שועית ( לרעש)+ חילבה
חזרה לכתבה