אוכל  מדורים  חדשות האוכל
יש תקווה: ביקור בשוק התקווה
גיא גמזו
פורסם: 09.01.17, 15:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 172 תגובות ב-129 דיונים
1. ארץ
שירי   (09.01.17)
זבת חלב .ומטעמים מעולמות אחרים
2. תיאור מדויק
קובי   (09.01.17)
גם אני הרגשתי ככה, ממש לט מזמן כשהחלטתי לחוות זכרונות ילדות . תבליני נעמה, הזיתים והעמבה של אמיגה וכמובן השוק עצמו שהשתנה ללא היכר.
3. שכונת התקווה מקום נהדר
מוטי   (09.01.17)
גדלתי שם הריחות האנשים הפשטות , עדיין קצת שם .. כייף לחזור הרגשה של בית.
4. פשש, היית רעב מה?
נדב   (09.01.17)

5. כבוד לתקווה
יוני ,   שכונת התקווה   (09.01.17)
סוף סוף כתבה מעניינת על שוק השכונה!!
6. הצגה!
רונן   (09.01.17)
איזו כתבה פצצה!! השבוע אני בתקווה.
7. רעבה!
מלכה   (09.01.17)
אחח איך נפתח לי התיאבון! טור מעולה! ממש עושה חשק
8. ממליץ להתרחק מהבישולים והמאפים ולהתרכז בפירות ובירקות בלבד
מקומי   (09.01.17)
הקובה גסים וממולאים בבשר נחות במיוחד. המאפים הבוכריים נראים טוב אך המילוי הבשרי הוא לא למאכל אדם. פיתה בוכרית לחובבי הג'אנר בלבד. פלודה נו שויין אכלתי קינוחים מעודנים בהרבה לא רחוק משם.
9. מתגעגע
טוני מיאמי   (10.01.17)
10. תודה על הזכרונות
שון ,   ארה״ב   (10.01.17)
גדלתי באזור השכונה כילד ונער ואני זוכר כמול את יום שישי עם ההורים בשוק. פלודה ופיתות מהתנור היו חובה, מיץ שקדים בונוס. מגיע בקרוב לארץ ולא יכול לחכות להגיש לשוק.
11. איחס. בעעע
גועל נפש ,   תמונות מגעילות   (10.01.17)
12. מזון למשמינים
סוזן   (10.01.17)
13. השוק שלי
דנה רחמים   (10.01.17)
זה השוק הכי טוב בארץ
14. כל הכבוד על הכתבה. אבל השכונה כבר התמוססה
רועי ,   שכונת התקווה   (10.01.17)
ואיפה שאכלת סודנים השתינו קודם. זו לא אותה שכונה חולדאי רמס אותה
15. למה הכל אוכל מזרחי ברובו בארץ
אברבוך   (10.01.17)
למה אין אוכל אירופאי גפילטפיש ,הרינג,בורשט אפליה?
16. כשמזדקנים נשארים רק הזכרונות מהילדות
הזוכר   (10.01.17)
מבין אותך לגמרי ...גם אני חזרתי לשוק בואדי ניסנאס בחיפה ...והמון דברים שזכרתי מהילדות ..נעלמו עם האנשים שחלקם נפטרו וחלקם עזבו את השוק ...מעניין מה הילדים של היום ייזכרו בעוד שלושים שנה - אולי בריחות של האייפון והפלאפונים ...
17. מרק תימני
מורי קעלן ,   שערים   (10.01.17)
סיר לחץ
בשר
רגל(בחורף עדיף)
ראש שום על קליפתו
בצל כנ״ל
שתי כפיות מלח
כפית פלפל שחור
כפית גדושה חוויג למרק
חופן פטרוזיליה
חופן כוזברה
עגבניה בשלה שלמה לא ענקית

מרתיחים הבשר והרגל,שופכים,ממלאים מחדש מים רותחים.
לאחר רתיחה נועלים את הסיר ומשאירים שעתיים על אש בינונית קטנה המתאימה לסיר לחץ.
אפשר רק עוף ואז מספיק חצי שעה.
18. כתבה מהממת
me ,   יד אליהו   (10.01.17)
בפעם הבאה תתחיל את הסיור שלך בחומוס ההגנה מול הכניסה לשוק ותגיד לי תודהð゚ᄂᆪ
19. צודקת
ניסים ,   ראשון לציון   (10.01.17)
מבקר פעם בשבוע בשוק ביום שישי אין על הפירות והירקות של השוק
20. תאכלו כי אח"כ אתם באים אלי ושואלים איך להוריד את הכרס?
יהודית ,   הדיאטנית   (10.01.17)
21. איכס
אברהם שאולוב ,   דרום   (09.01.17)
ממש לא עושה לי את זה. ים של פחמימות גרועות, בשר נחות, שמן, סירי אלומיניום, בקיצור שומר נפשו ירחק
22. העתיד עוד לפניו...
רם ,   לוד   (10.01.17)
כל מי שמבקר ואו מטייל בשכונה מיד מבין איזה פוטנציאל טמון במקום מהרבה בחינות ולא רק השוק, המסעדות ועוד הרבה פינות חמד למיניהם ומעבר לשמירה על האותנטיות צריך גם, גורם בעל חזון ומוטיבציה ע"מ שיהפוך את השכונה למקום טוב יותר וכדאי לחיות בו ולהנות מכל היתרונות הגלומים במקום.
23. ל- מספר 8
רוני ,   רחובות   (10.01.17)
אלף הכל מסריח, וכל הירקנים גנבים שוקלים חצי קילו לוקחים כסף על קילו אז אסור ללכת לקנות שוק זה...
24. קובה הכי הכי טעים, בריא
רבקה ,   מעלה אדומים   (10.01.17)
25. גיא גמזו
נדב ,   לונדון   (10.01.17)
איזה כיף של כתבות! עושה חשק בליווי התמונות המגרות. אין ספק שגמזו כוכב עולה, נמשיך לעקוב
26. פעם גרתי ביגאל אלון
(10.01.17)
והייתי קונה קבוע בתקווה
רב המוצרים לא טעימים ועומדים שעות בחוץ היחידים שמומלצים אילו הירקות, פירות וכמובן מעדניית אמיגה שהכל שם כל כך טעים!
תהנו חברים
27. רעב
בני ,   השרון   (10.01.17)
איפו חונים אם באים מבחוץ בתשלום כמובן מזה רעב
28. המרק התימני נראה סוףףףףףף
(10.01.17)
29. גרוסמן
רחל   (10.01.17)
נוסטליגיה מדהימה
30. אין על הקבב של ״שמש״
יודע מה טוב ,   תל אביב   (10.01.17)
לא קשור לשווארמה... שמש אחת ממסעדות השיפודים הטובות בעיר , נחבאת בסימטאות השוק וידועה בקבב הכי טוב בעיר, נקודה.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה