|
31. השקשוקה של אפי
קובי , |
תל אביב |
|
(16.01.17) |
אין על השקשוקה והבנדביץ טוניסאי ש אפי באור יהודה...מקום אדיר עם אנשים טובים
|
|
|
32. מכולם בוקובזה הכי טעים והכי נקי
|
|
|
33. מעדניית בוקובזה... מס 1
קונה קבוע ... אין על הניקיון הטעם והטריות הדובדבן של השוק
|
|
|
|
|
35. אם אתה רוצה טעמייה איכותית
סע לרחמו בדרך בגין בת"א. באמת טעים!
|
|
|
חצי מהכתבה עוסקת בפלאפל .זה לא נתניה האמיתית. עם כול הכבוד לכול ההמלצות שלך פיספסת ובגדול !! לא אומר כתבה שטוחה ורדודה אבל קבל כמה איזכורים קטנים. ע"י האשכנזייה יש את סנדוויץ סוסו שלא הזכרת. וגם את מסעדת צ׳צו שהם בשוק כבר 50 שנה שניהם ועוד ועוד. מה המסקנה עיתונאי צעיר ? אתה לא נתנייתי סע הביתה ותכין שיעורי בית לכתבה הבאה שלך. בהצלחה.
|
|
|
|
|
38. אין על שוק נתניה.. מדהים שם. ההרצליינית..
|
|
|
39. די לקישקוש פריקסה מבגט
די תחזרו למקורות
|
|
|
40. בנתניה הקבלנים בונים את הדירות עם ארבעה כיווני ירי
|
|
|
|
|
42. חיים בקובזה שוק נתניה
חיים בקובזה טחינה וטונה מעושנת מספר 1 בארץ!!!
|
|
|
43. בשנים האחרונות לדגים יש טעם לוואי מענין במה מאכילים אותם
|
|
|
|
|
45. מה עם שניצל חיים בוייה ???
אין בכלל אפשרות לבקר את השוק בנתניה בלי ללכת למלך הבלתי מעורער !!! הסנדוויץ שניצל של חיים בוייה בשוק זה אחד מפלאי עולם מבחינה גסטרונומית . אין על הנדיבות של חיים ויעקב בעולם !!! אליפות !!! זה סוד שרץ רק בין הנתייתים . זר לא יבין בוייה - אין על חיים בוייה
|
|
|
46. תגיד חבר, כמה בדיוק אתה שוקל ?
לאכול כזו כמות של אוכל בפעם אחת צריך להיות לוחם סומו
|
|
|
47. מה הניקיון?סטריליות ,לא בליקסיקון?
|
|
|
48. רוב הדוכנים האלה בנתניה, תרגישו אותם למחרת
למחרת בשירותים, ולכן אני כבר לא מתקרב,שלא לדבר על שמן שלא מוחלף והגיינה לא קיימת
|
|
|
49. השוק המקורה די מסריח ויש בו סכנת החלקה
בגלל שבנוי בשיפוע והרצפה רטובה עם שאריות דגים וירקות רקובים
|
|
|
50. בין המוכרים בשוק יש הרבה שהמחיר
לא מחיר והמשקל לא משקל, כלומר המחיר מישתנה בקופה פתאום והמשקל מוסתר וכמובן לא נכון ובנוסף דוחפים לך סחורה מקולקלת כולל דגים
|
|
|
|
|
52. חומוס עוזי מחיר מנה כאילו צפון תל אביב
לא שווה את הכסף
|
|
|
53. קודם טועמים ואחרכך מתמכרים
כן, כולם מגיבים כך אך זה אחד השילובים המדהימים שיש
מומלץ בחם לפחות פעם אחת לטעום
לפני שמבטלים
|
|
|
54. ממליצה לבקר ברחובות המקבילים לשוק
לבולז'רי צרפתיה מעולה וכשרה, לפיצוחים טרים, לחנות נקניקים ייחודים וכשרים, לשוק הפרחים בימי שישי ועוד הרבה ברחובות העוטפים את השוק.
בתוך השוק יש מאפיה מדהימה עם
ביסקוטים,בריוש
|
|
|
If you don't like it ? Don't come.
|
|
|
56. אין על שוק נתניה.... ויש לך עוד לגלות
נתנייתית , |
נתניה |
|
(17.01.17) |
הגודל,הצבעים,הרעש והריחות יוצרים חווית קניות נעימה ומיוחדת. פספסת את מלך הפיתות שם תמצא את הטעמים הצרפתיתים שאתה מחפש, תבקר במסעדת צצו להרחבת טעמי העדה הטריפוליטית.
|
|
|
57. קצת הרחבה על טונה כבושה לא שמעתי על דבר כזה
זה כמו סביצ׳ה? |
|
|
(17.01.17) |
|
|
|
ככה קוראים למקום, קצת אחרי סנדוויץ סוסו. לדעתי הכי טעים בשוק.
|
|
|
59. אחלה כתבה, ואחלה שוק, כמה הבהרות ותוספות...
למתעניינים, "המרק הירוק" נקרא "בקיילה", שזה תבשיל טוניסאי של בשר ושעועית לבנה, עם מחית של עלי מנגולד "שרופה" המבושלת שעות כדי לקבל את צבעה. טעים מאודדד ! ניתן לקנות את המחית מוכנה לבישול אצל מעדניית האחים באחת הסמטאות בשוק. הטריפוליטאים קוראים לזה "טבחה בל סלק" כשזה ירוק, או "טבחה בל כמון" ואז התבשיל הוא אדום. מסעדת צ'צו אכן שווה אזכור מכובד, כמוסד ותיק בשוק , שמציע תבשילים טעימים, ועל האש, מנתחים מגוונים וגם פנימים ולא קונבנציונלים. יש סניף נוסף ל"צ'צו", מקום מפונפן יותר באזהת"ע פולג בנתניה, עם אותן מנות, אך ללא אווירת שוק, עדיין טעים מאוד. בסביבת השוק, יש "שניצל איילה", אך כולם מכירים אותה כחיים ידיים... והמבין יבין... המאפה המוזכר בכתבה כבוריקה, אכן נקרא "בריק", פצצת קלוריות משומנת, אך טעימה מאוד. בשר, הרבה קונים באטליז כשר בשם "בוארון", אטליז שוקק חיים, שמולו יש גם "רוטיסרי" ( עופות שלמים צלויים על שיפוד ) נחמד. שיהיה לכולם אחלה חווית שוק, בכל שוק...:)
|
|
|
60. בלי הקוסקוס של צצו כל הרשימה לא שווה כלום!
| |