אוכל  עושים שוק
אל תסתמו את האף: מדריך הגבינות הריחניות
מאיה שוסטר
פורסם: 22.02.17, 09:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 43 תגובות ב-30 דיונים
1. פחחחח. רק בארץ קילו עולה כפול מקילו אנטריקוט. גנבים!!!!
(22.02.17)
באירופה מוכרים גבינות איכותיות במחיר שפה בארצנו המושחתת מוכרים גבינת עמק.
לא שווה לקנות פה גבינות !!!!!!!
2. ראיתי את כל הגבינות האלה בטיב טעם.
אני   (22.02.17)
3. והמחירים מסריחים יותר
(22.02.17)
מחירים לא הגיוניים!
4. תגידו תודה לגב' זהנית כהן
בחזרה למחאת הקוטג'   (22.02.17)
בקיצור אין אף גבינה בםחות מ-100 שקל לקילו
5. לא להתקרב לגבינות תוצרת הארץ !
פול   (22.02.17)
מלאות בחומרים משמרים וצבעי מאכל לא טבעיים !!!
6. גבנ"צ וזהו. השאר פלצנות.
(22.02.17)
7. גבינת פניר היא ממש לא טבעונית...
אני ,   ת"א   (22.02.17)
כתבה כה גרועה! לא מסקרת יותר מדי גבינות מעניינות, בלי מתכון וגם העובדות שלה חלקן שגויות - להגיד שגבינה מתאימה למאכלים טבעוניים זו בורות...
8. "מדובר על מאכל לענייני טעם ואם אתם מחשבים את עצמכם ככאלה"
"אניני טעם" ,   לא "ענייני טעם".   (22.02.17)
9. עדיף 100 גר' קנאביס יותר זול והרבה יותר טעים
ישי ישראלי   (22.02.17)
10. הייתי בשרונה, קניתי 2 חתיכות גבינה ב120 ש"ח
יפית   (22.02.17)
משולשים קטנים יחסית, רק כשהגעתי לקופה שמעתי את המחיר. אחרי שזה כבר נחתך, נארז ונשקל אי אפשר לסרב לקחת. לא קונה שם יותר גנבים
11. כרכר?
א.א. ,   תל אביב   (22.02.17)
12. איזה יין טוב הולך עם פלטת גבינות?
(22.02.17)
רוצה לפנק את החצי☺️
13. פרמזן מיישנים גם 36 חודשים =1095 יום = כפליים מיושנת
מההכי מיושנת בכתבה ,   שייח מוניס   (22.02.17)
14. Cambozolla
פפו ,   מרכז   (22.02.17)
נסו אותה , להתענג מכל ביס !
15. "עינייני טעם" אלוהים ישמור! מה עם עריכה??
קתי   (22.02.17)
16. גבינה עם רימות נקראת Cazu Martzu או Cazu frazigu בסרדיניה
א.זרח   (22.02.17)
באיטלקית Cacio marcio גבינה רקובה או .cacio fradicio גבינה מסריחה מדובר בגבינת כבשים שבמהלך ההבשלה זבוב מטיל בה ביצים הרימות שבוקעות אוכלות מהגבינה מעכלות ומפרישות אותה זו גבינה שמנה בעלת מרקם קרמי וריח חריף של אמוניאק.
חשוב לזכור שני דברים הראשון אם הרימות מתות הגבינה מקולקלת השני את הרימות אוכלים עם הגבינה
17. גבינות קונים רק בחול. פה יקר. צריך לפתוח יבוא חופשי
Tlv   (22.02.17)
18. שאלת כותרת מרגיזה....
מרגיזים!   (22.02.17)
למה להסתפק? כי זה פאקינג יקר!!!
19. הכנת גבינות לבד בבית יותר טעים
הילה   (22.02.17)
ממליצה ללמוד להכין לבד גבינות .
אפשר להכין כל גבינה שתרצו ויוצא יותר טוב מהמקור.
יש המון אתרים באינטרנט שמוכרים חומרים.
יש מרכז מבקרים חדש בשם חוויות בנתיבי החלב באחיהוד שיש שם חומרים וכלים להכנת גבינות ורפת רובוטית .
ממליצה לבקר
20. מחירי הגבינות בארץ שערורייה
גבי   (22.02.17)
גבינת קממבר פשוטה מאד שעולה בצרפת עד 2 יורו ל 100 גר' ולרוב פחות, נמכרת בארץ ב 25 ש"ח ל 100 גר'? עד מתי השוד והגזל?
21. כשאתם קונים גבינה אתם מזמינים אונס! ממש כמו קצב!
ירון   (22.02.17)
לא תברחו ולא תתחמקו. לקנות מוצרי חלב זה אומר לשלם על אונס אכזרי! זה להיות חלאות אכזריים.
22. קונה באגתה
ג.א   (22.02.17)
תקיני באגתה שברמת החייל.
מחירים שפויים לחלוטין ומבחר אדיר.
23. סליחה. מה אם התשע אחוז בטעם זתים? למה לא רושמים אותה?
עמי   (22.02.17)
24. ולמה לאכול בכלל גבינות כשברור ב-100% שהן פוגעות בבריאות ?
כל אדם חייב לקרוא ,   ד"ר גרגר איך לא למות   (22.02.17)
הצעירים שביניכם פשוט לא מודעים לנזקים כי הגוף סופג הכל. אבל ככל שמתבגרים מתחילות הבעיות, החל מרפלוקס בגרון ועד ל-PSA גבוה בערמונית, ועוד ועוד, ואדם רציני שקורא ולומד - 100% מדע, ללא אידיאולוגיה כלשהי - מגיע למקנה הפשוטה שאין לאכול מוצרי חלב, ומי שנוהג בהתאם מקבל את הבריאות הטובה בחזרה (אפשר לאכול גלידה טובה בטיול ברומא, או לשתות קפה עם חלב באירוע בו אין קפה עם סויה, ואגב, עדיף פי מאה קפה עם חלב שקדים שאפשר לקנות מתנובה ואפשר להכין תוך דקה בבית בבלנדר (מים עם שקדים) ולקבל משקה נהדר ובריא וטעים כמו חלב).
חשוב ביותר : לקרוא את הספר של ד"ר מייקל גרגר, "איך לא למות" (ואין לי קשר להוצאת הספרים... זה פשוט שינה את חיי).
25. צ'דר כתום זה צ'דר צבוע לא תודה
(22.02.17)
26. אני מכיר מישהו שהיה יושב כל ערב מול הטלויזיה עם הפלטה הזו
(22.02.17)
ובקבוק בירה שאשתו הייתה מכינה לו ועד מהרה הוא נזקק לניתוח מעקפים כי הדם שלו היה מלא בכולסטרול
27. אני רק מסתכל כי זה יקר (כמו על בחורות)
(23.02.17)
28. גבינות מעולות. באשר יקר בצורה מופרכת ביחס למחירים אצל מתחרים
(23.02.17)
ככה זה היה עוד מהתקופה שהיה חור בקיר במחניודה.
29. מחירים של פי 3-4 לעומת המחירים בחול , למה החזירות הזו ???
משה   (25.03.17)
30. גבינות זה התאכזרות
רוני ,   ירושלים   (27.05.17)
אל תעצמו עיניים, חפשו קירות שקופים בגוגל.
הפרדת עגל מאימו ביום היוולדו. הפרה מרגישה כמו אמא בדיוק !
מה שהתחיל לפני אלפי שנים כמקור לסידן וחלבון הפך במאתיים שנים האחרונות לתעשייה מזעזעת של סבל.
לא מאמינים ?
חפשו בגוגל ותראו צילומים מזעזעים מהארץ מהשבועות האחרונים.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה