אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
כולל וודקה: ארז קומרובסקי מכין בורקס מנגולד מהסרטים
ארז קומרובסקי
פורסם: 22.02.17, 09:24
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 49 תגובות ב-26 דיונים
1. אז למה בסוף הוא עשה פרצוף של לא מרוצה?
vc   (22.02.17)
2. פשוט נהדר! הבצק וגם המילוי מראים על מחשבה רעננה!
(22.02.17)
3. כמו בויוס טרוקי
אלי ,   פרדס חנה   (22.02.17)
לא הבויוס הבולגרי עם הגבינה בבצק, אלא בויוס טורקי - בצק עם שמן וחומץ, השרייה בשמן ל-24 שעות - ממולא במנגולד, תרד, חציל ומה שבא. טעים.
4. הטבעת של ארז נראית כמו אחד מעיגולי הבצק ;-)
גליה   (22.02.17)
איזה גודל Y !
5. עושים את המילוי ומכניסים למלווח מקופל ולתנור. טעים ו*קל*
רעב   (22.02.17)
6. יומיים עבודה על פאקינג בורקס???
h   (22.02.17)
7. מה בדיוק הקטע להכין את הבצק 24 שעות קודם?
שפרה   (22.02.17)
ימבה זמן.צריך לתכנן מראש מה יתחשק לנו מחר.
אפשר להקפיא את הבצק אחרי ההשריה? שיהיה בשלוף כשבא להכין בורקס.
ועוד שאלה: מה עושים עם השמן שנשאר מההשריה?
אפשר להכניס לבקבוק לשימוש הבא?
ולמה שמן תירס ולא קנולה?
אם ארז בכבודו ובעצמו יוכל לענות,נשמח מאד.
8. ארז, מה זה הטבעת???
(22.02.17)
9. ארז ק.עושה בורקס
רפי ב. ,   תל אביב צפון   (22.02.17)
ביג ניוז ! ארז עושה בורקס שכל יוצאי הבלקן - בולגריה יוון, טורקיה, יוגסלביה, וכו'
עושים מדורי דורות בדיוק אותו הדבר מלבד ה"וודקה "שהוא שם כדי לעשות רושם -
ביג דיל - חדשה מרעישה - ארז ק. עושה בורקס!!
10. ארז אתה גדול, איזה כיף לצפות בך
יופי של בורקס   (22.02.17)
11. שכל התוכניות יראו ככה
יובל   (22.02.17)

סוף סוף תוכנית בישול אמיתית לא מלוקקת - אהבתי.
אפשר בבקשה המלצות / הדרכות לעוד מילוי?
12. למה לטבול בשמן?
חופית   (22.02.17)
אי אפשר פשוט להכין את הבצק. לתת לו מנוחה ולאחריו להכין את המילוי?

אשמח למענה ותודה מראש.


13. מטבח מגניבבבב - הסגנון הכפרי עושה חשק לעשייה
סכין שף על הקיר   (22.02.17)
14. כל הבצקים האלו הם רעל מכניסים דבק לגוף וגורמים מחלות
שני   (22.02.17)
סוכרת, כל סוגי הדלקות ומחלות נוירופסיכולוגיות הם בהרבה מקרים
תוצאה של אכילת בצקים
גם אם הם מחיטה "מלאה" או כוסמין מלא
היתרון של הדגנים המלאים הוא שהם עשירים ברכיבים תזונתיים הרבה יותר מהקמח הלבן אבל מבחינת הדבקיות שבהם אין הבדל משמעותי
יש מספיק מה לאכול וגם מאפים טובים אפשר להכין ללא כל הדבק הזה
15. מתכון ביתי לבורקס
סילביה ק.   (22.02.17)
מה הכוונה קמח רב תכליתי? קמח רגיל?
16. אין תחליף לוודקה?
לא שותה ,   מחוץ לפאב   (22.02.17)
17. אף פעם לא הבנתי האם חייבים לחממם מראש, או שאפשר בהדרגה
בשלן חובב מודאג   (22.02.17)
כדי לחסוך זמן הכנה ברוטו וגם בחשמל.
מבקש שיענו לי אם למישהו יש תשובה מקצועית.
מבחינת בורקסים בפרט ומזן (כמו בשר ועוד) בפרט.
18. העם
העם   (22.02.17)
העם היהודי חייב לצאת בהמוניו נגד הגרבוזונים השמאלנים שהכניסו חייל לוחם בצהל לכלא רק ביגלל שחיסל מחבל ערבי שבא לירצוח יהודים
19. כדאי לצפות בסרטון קצר ומדהים "כאב של אמא"
אמא   (22.02.17)
גבינת צאן - אמהות שכולות ורצח של גורים.
אפשר לראות בסרט איך העז מגיבה כשלוקחים את התינוק שלה. אפשר לראות את הרגע שהיא מבינה שהוא לא חוזר ולראות את התגובה האמהית שלה.
20. מתכון מעולה אשמור לחג הפסח הקרוב
יולנדה השובבה   (22.02.17)
21. אם אתם חושבים שאני משוגע, כפי שכתבתי במתכון תפוחי האדמה של ה
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (22.02.17)
אם אתם חושבים שאני משוגע, כפי שכתבתי במתכון תפוחי האדמה של הסבתא של וקסמן, מתכון זה מארז אפילו יותר מזעזע / מטורף ... לארז "השף" באמת יש לחזור לנקודת ההתחלה. בטוח שזה "טעים" בגלל הרעלת המלח הענקי כאן. המון הקלוריות והשומן בכל בורקס :
875 מ"ג נתרן. 325 קלוריות. 15 גרם שומנים...! כבר מבורקס אחד תגיעו מהר אל הקבר; איכלו 2 ותגיעו אפילו מהר יותר... - מהר יותר מאשר מהמתכון של סבתא עליזה !
התכונות הבריאותיות המצוינות של המנגולד מנוטרלות ע"י הכמויות הרעילות של המרכיבים האחרים !!
הייתי מציע לארז להפסיק להרעיל את האנשים - חמומי הראש, אלה עם הלא אכפתיות וללכת לפרישה !
רוב אלה המתהדרים בתואר "שף" \ "אופה" - אין להם מוסג מה הם עושים... - במיוחד בימים אלה... חס וחלילה גם לדרוך במסעדה !
תמשיכו עם הנגטיבים, אבל המציאות מראה את עצמה מסביבנו...!
22. מה עם מתכון ללא גלוטן ?לחם ארז ללא גלוטן - נשמע לי מעולה
DG ,   תל אביב   (23.02.17)
מחכה שתרים את הכפפה - אמא מיואשת!
23. מה זאת הטבעת הזאת ? שלא תיפול לבורקס
להוריד טבעות קודם   (23.02.17)
24. רוסטביף
איתמר שליט ,   רעננה   (23.02.17)
על איזה טמפרטורה יש לכוון את התנור כששמים את נתח הרוסטביף בתוכו?
25. ארז תבורך נמתח טוב יותר מהמקור( קמח חומץ מים )
בולגרו   (24.02.17)
26.  עשיתי. מושלם!! תודה רבה
אסנת   (24.06.20)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה