אוכל  נבחרת השפים  שגב משה
מושלם לאירוח: שגב משה מכין רוסטביף
שגב משה
פורסם: 23.02.17, 08:25
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 70 תגובות ב-49 דיונים
1. עוד מתכון רצח. חלקי גופות מרוטשות ושסועות שרועות על הצלחת.
(23.02.17)
והלב נקרע
2. לישרוף את הבשר טוב טוב על האש
אורטל ,   ראשון פרס נובל   (23.02.17)
אים לא יצא כל הדם זה לא כשר בישביל זה צריך לישרוף טוב טוב על האש אים יש ספק אז אין ספק ולהקפיד ליקנות רק בשר גלאט למשל בית יוסף או כשרות של הרב מחפוד או כשר בדצ לא משנה כשרות רבנות זה אפשר אבל עדיף להדר מי שאוכל לא כשר נידפק לו המוח והמחשבה הצלולה היום גם המדענים יודעים את זה מה שיודעים ביהדות אלפי שנים תיראו איך יהודים חכמים והגויים לא זה ביגלל הכשרות
3. כמה זמן בישול? באיזו טמפרטורה?
(23.02.17)
4. מה זה יין אדום מתוק?
(23.02.17)
5. מערבבים את המרכיבים בבלנדר מוט? לא יותר נוח לערבב בכף?
(23.02.17)

6. צריך לתת לבשר לנוח לפני שחותכים אותו
(23.02.17)

7. מה זה מיונז מעולה?
(23.02.17)

8. רדיד נייר אלומניום? רחוב המלך קינג ג׳ורג׳. מגדלי טווין טאוור
(23.02.17)

9. ..ומכניסים לתנור???
(23.02.17)
באיזה חום? באיזה אופן? על רשת? עטוף בנייר כסף? איזה חום??? ח ו ב ב נ י!!!
10. מה לחצי קילו אנטריקוט
ולרוסטביף?   (23.02.17)
אנטריקוט הוא נתח עם שומן, על האש או בצוק העיתים - מחבת פסים, אחרת השומן לא נמס לפני שהבשר יבש כמו בילטונג ביף...
רוסט טוב זה סינטה, קילו לפחות עם מדחום בשר תקוע מראש כך שלא צריך לחתוך לפני שהוא נח אחרי התנור.
11. הולכת לעשות נשמע מצוין.
(23.02.17)
12. דוש
נראה ,   תל אביב   (23.02.17)
נראה כמו דוש, מתנהג כמו דוש, מדבר כמו דוש. בקיצור דושבאג.
13. באיזה חום התנור למשך 15 דקות
הוש   (23.02.17)
באיזה חום התנור למשך 15 דקות
14. 20 דקות?! שניצל תירס בקושי מוכן ב-20 דקות
יובל   (23.02.17)

איזה עוצמה בתנור? איזה מצב בתנור? מכוסה או לא?
חפיף..
15. אתם יודעים שנשחט בעל חיים שמרגיש וסובל בדיוק כמוכם
ואתם חובקים ידיים ,   בלי הושיט עזרה   (23.02.17)
זה לא מפריע לכם בשיט ? הידיעה שתרנגולות עגלים וחזירים מבלים כל החיים, גם ברגעים אלה, בכלובים וקופסאות שצרים מלהכיל אותם, והם סובלים מעקה ומחרדה איומה שניכרת בעיניים שלהם, והם חולים וכואבים וסובלים מבחילה תמידית, תודות למשטר הפיטום הזוועתי והעיוותים הגנטיים בסגנון ד"ר מנגלה, שנועדו להגדיל איברי גוף כאלה ואחרים, או לרכך (להרוס) את השרירים ולהבהיר את הבשר (באמצעות אנמיה קשה), זה באמת לא מדגדג את המצפון שלכם ? זה מסביר איך האנושות חיה בעבר כל כך טוב הם תופעות כמו עבדות, ואיך הגרמנים ישנו בשקט בלילה למרות מה שקרה במחנות המוות. אבל הזמנים משתנים, קרנאצים נאלחים, ההיסטוריה תמיד תזכור אתכם בתור הסחי והזוהמה של המין האנושי.
16. שגב שלום, ראיתי פעם בתכנית שלך שאתה מבקש מהצופים להקפיד
אנה   (23.02.17)
לקפל את המכסה של פחית השימורים משום שחתולים שמחטטים באשפה עלולים להיחתך. אז רק לידיעתך, גם כמשספים צוואר של פרה היא עלולה להיחתך. תולים אותה הפוך על אנקולים מול ילדיה ומניחים לה לפרפר ולצווח באימה ולדמם שעה ארוכה, ולאחר מכן שוחטים גם את העגלים המבוהלים באתו האופן. אתה נראה לי אדם מוסרי, אז כדאי שתבקר פעם במפטמה או במשחטה ותבין שאנו גורמים יסורי תופת לבעלי חיים רגישים ומרגישים, לאורך כל חייהם ולא רק בעת השחיטה הזוועתית, אז אולי הגיע הזמן להפסיק.
17. טבעונים הם רוצחים.
(23.02.17)
הטבעונים כל הזמן מדברים על תעשיית הבשר ומעבירים ביקורת על אחרים
ולרגע לא חושבים על הנזקים האדירים שטבעונות גורמת לחיות השדה ולסביבה.
בנוסף טבעונות גם מזיקה לבריאות.
רוב האנשים שמתנסים בטבעונות חוזרים לאכול בשר
אחרי שהם חווים נזקים בריאותיים חמורים.
18. שגב - תלמד לבשל קשקשן
טבחי ,   ישראל   (23.02.17)
לפתוח את הבשר - לא שמעת על מד חום
אנטריקוט לרוסטביף ?
בישול באלומיניום - יש לך אלצהיימר
לפרוס מיד את הבשר - אסור!!! חייב לנוח 15 דקות
19. שף?
(23.02.17)
מ שממליץ לחתוך בשר כדי לבדוק מידת עשיה מוטב שילך לשטוף כלים. הרי כל מיצי הבשר הרותחים יצאו החוצה. שגב לא שמע על מדחום לבדיקת מידת עשיה? חוץ מזה שהבשר מוכשר אז להוסיף מלח אף שגם בחרדל יש מלח?
20. שף לא חותך סטייק לאמת מידעת עשיה אלא משתמש במדחום
(23.02.17)
הרי כל המיצים יברחו החוצה והבשר יהפוך לקשה. ואם מרים את הבשר ביין אז בטח לא מתוק אלא אם מישהו מנסה לכסות על איכות הבשר. ובטח לא מוסיפים עוד מלח על זה שקיים בחרדל ובוודאי כאשר משתמשים בבשר מוכשר מין הסתם.

עצתי שהשף יתחיל מסלול מחדש וזה אומר שטיפת כלים
21. רוסטביף
אסנת ,   חיפה   (23.02.17)
רציתי לדעת לאיזה חום לחמם את התנור?
22. בשר זה טעים רצח
רומן ,   מרכז   (23.02.17)
צמחוניים וטבעוניים מוזמנים להתרחק מהמתכון הזה ולאכול את החסה שלהם בשקט.
23. רוסטביף עם אנטריקוט מהסופר ושמן זית זול...
(23.02.17)
מה אני אגיד? אני רץ להכין.

מת על זה שאפילו לא טרחתם לתת את הטמפרטורה של התנור (לפחות בגירסה הנוכחית), מקצועיות מטורפת...
24. העם
העם   (23.02.17)
העם חייב לצאת בהמוניו נגד הגרבוזונים השמאלנים שהכניסו לכלא חייל צהל לוחם רק ביגלל שחיסל מחבל ערבי שבא לירצוח יהודים
25. מתכון חובבני מאד מאד מאד
א. ,   ניכר   (23.02.17)
רק לדוגמא- בשר שיוצא מהתנור צריך לנוח, אסור לחתוך אותו מיד. וגם- ברגע שחתכת ויוצאים ממנו הנוזלים, להחזיר אותו לתנור ייבש לו את הצורה. מר שף יודע כמובן את העובדות הפשוטות האלה, חבל שהוא לא כותב אותן.
26. בטוחים שזה מתכון? טמפרטורת התנור? חותכים בכדי לבדוק?
עלוב !   (23.02.17)
27. איך רק 20 דקות?? ועל איזה חום??
חלטורה   (23.02.17)
28. פעם אחת אכלתי בשגב אקספרס. זה לא יקרה יותר.
יובל המטביל   (23.02.17)
סטייק אנטריקוט - 4 בשולחן - ארבעתם מגיעים קרים, מבשר ברמה נמוכה ביותר.
מצופה ממקום שמתיימר להיות לא רע, להיות לא רע.
29. אני בשוק
(23.02.17)
מתכונת כשרה בווינט. איפה החמאה איפה השמנת?
30. אתם מזלזלים בקוראים שלכם עם מתכונים חפיפניקים כאלה
(23.02.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה