אוכל  נבחרת השפים  שגב משה
שגב משה מכין לבבות עוף עם חומוס
שגב משה
פורסם: 07.03.17, 10:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 32 תגובות ב-20 דיונים
1. חייבים לפתוח כל לב ולנקות?
(07.03.17)
2. שני תיקונים קטנים..
אהוד ,   תל אביב   (07.03.17)
את לבבות העוף חייבים לפתוח ולשטוף מפני שיש שם ברוב המקרים גושים גדולים של דם קרוש אני אישית חותך את החלק העליון שיש בו את העורקים הגדולים שיוצאים ממנו ואז שוטף.
דבר שני שגב מראה שהוא קוצץ את הפטרוזיליה ישר מהשקית..רצוי וראוי לשטוף קודם,לייבש ולקצוץ.
3. ל-1
אני   (07.03.17)
מבחינת נקיון חובה
4. לבבות ??? איכס עם עמבה
(07.03.17)
5. למה בכל המתכונים אין הדפסה ???
(07.03.17)
גרסת הדפסה נקייה ומתוצתת תואיל מאד
6. אכלתי אכלנו כמה חברה אתמול ב
אבי   (07.03.17)
סטקייה חצות בירושלים אני מידי פעם אוכל פיתה עם המעורב שלהם ממש טעים אתמול ישבנו והזמנו אוכל ממש נפילה איזה הבדל בגמת האוכל בפיתה ובצלחת לא יודע מב הסיבה אבל היה רע
7. אני נכנס בשביל התגובות של הטבעונים
(07.03.17)


הכי מצחיק
8. שפן תגיש לב בקר
(07.03.17)
9. מזכיר את מחבלי דאעש שאוכלים את הלב של השבויים הכורדים
ענת   (07.03.17)
לרוע הקרנאצי אין גבול
10. טבעונות = אכזריות רצח והתעללות בחיות השדה.
(07.03.17)
הנזק שטבעונים גורמים לחיות השדה הוא עצום!
תסתכלו על תמונות של ארנבים עכברים ומכרסמים ומגוון חיות שדה אחרות
ואז תסתכלו על הארוחה הטבעונית שלכם
ותדעו שאתם הגורם למוות האכזרי ומלא הייסורים שלהם בהרעלה.
11. אני לא טבעונית אבל לאכול לב של חיה ? לא נסחפתם בכלל
שני ,   ת"א   (07.03.17)
12. "זה בא מהלב" - יש לכם את זה בפחות נבזי ?
מיה   (07.03.17)
לקחתם אפרוח נכה ומעוות שהתעשיה הינדסה אותו עם חזה גדול פי ארבעה, הפרדתם אותו מאמא, השתתם עליו עינוי מזעזע שקרוי פיטום, שגורם לו בחילה כל ימי חייו, הלעטתם אותו בהורמונים וזרזי גדילה ואנטיביוטיקה ושומן, ניפחתם אפרוח בן ששה שבועות לגודל של שני קילו ויותר שבסופם הוא בקושי הולך, בקושי נושם, ואז - הופ, למחנה המוות. להישחט עם כל יתר התינוקות המעונים והמיוסרים, שעוד לא התחילו את החיים שלהם אבל כולם ללא יוצא מן הכלל מעוותים ומנופחים וסובלים מגסיסה מתקדמת. זה לא בא מהלב אלא מהמוח האנושי, מאותו מקום שהגיעו טרבלינקה ומאידנק והמניפולציות הגנטיות של ד"ר מנגלה.
13. שגב משה זה המנגלה של החיות! איך אפשר לאכול לב???
שיבולת   (07.03.17)
זה בא מהלב???? יא חתיכת רוצח שפל!!
מספיק לרצוח חיות
14. לידיעה: לבבות עוף לא מוכשרים, יש לפתוח ולצלות אותם
..   (07.03.17)
15. 40 שקל לקילו זה זול??
נועם   (07.03.17)
16. מתכון לעמבה? חומוס? 90% מהמתכון פה זה "לכו תקנו במקום אחר"
קטמון   (07.03.17)
17. בכל פעם שאת מוותרת על גופה בצלחת, את מצילה חיים
לכל חיים ,   יש ערך   (07.03.17)
18. שגב משה שכח להתקדם ונשאר עם מתכונים שכבר שבענו מהם
רודיקה   (08.03.17)
19. מה יש לטבעוניות הישראליות?
ארנסט   (08.03.17)
נשים בודדות, מיוסרות ועם קעקועים.
20. 10, 12, "לקחתם ארנבים, עכברים ומכרסמים" - איך זה ??? אלה אתם
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (08.03.17)
10, 12, "לקחתם ארנבים, עכברים ומכרסמים" - איך זה ??? אלה אתם הטבעונים !!!
לקחתם קופים בכדי לענות אותם עבור שומן הקוקוס עם 97% שומנים רווים??? איך זה???
האם אתם לא ד"ר מנגלה ??? איפה הלב שלכם?? האם יש לכם בכלל לב??
17, בכל פעם שאת מוותרת על חיטה בצלחת, "את מצילה חיים" ...
ב"תמימותי", כל תגובות מהטבעונים, הצמחונים ה"אידיליים" = השקרנים הסידרתיים, וכו ???
- אבל אל הנושא, וואו בלי מלח במתכון !!! הידד, אבל יש כבר מספיק מלח בחומוס.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה