אוכל  נבחרת השפים  שגב משה
שגב משה מכין סלמון עם כרובית אפויה
שגב משה
פורסם: 12.03.17, 10:22
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 25 תגובות ב-17 דיונים
1. 15 שיני שום???
(12.03.17)
2. די כבר עם הנודניק הנדחף הזה
דייויד ,   הוד השרון   (12.03.17)
3. בשביל המתכון הזה צריך שף???
אני   (12.03.17)
4. איזה נודניק
בחיי   (12.03.17)
5. פעם אחת אכלתי אצל שגב. לא עוד ! שיבשל לנתניייהויים...
אנין טעם   (12.03.17)
...אולי הגברת השמנה תאהב את מתכוניו (?)
6. מי מוציא כרובית להורג בתנו ? המתכון"העתיק", הוא הטעים ביותר
יודע דבר   (12.03.17)
לקח לעולם הרבה שנים להבין שאין כמו "המטבח הבלקני,. ב"מטבח הבולגרי" של אמי, (אחרי שהורדתי "מעשר", "פרח כרובית" חי שכירסמתי להנאתי...) "פרחי הכרובית" בושלו קלילות בתמהיל של מים ורסק עגבניות. לאחר צינון, סחטנו מעל לימון ו"גירגרנו" בהנאה.
7. במירשם של שגב לפילה סלמון, מכבי האש יגיעו מהר מאוד...
מבין עניין   (12.03.17)
... ריח פילה הסלמון ה"שרוף" של שגב יקפיץ אותם. מי אוכל דג "שרוף" ? אבסורד !
8. נהדר, תודה
(12.03.17)
9. כמה שמן אלוהים שישמור
לירן   (12.03.17)
סלמון זה דג שמן ועתיר קלוריות. אין צורך אפילו בטיפה אחת של שמן
10. הוא עוד לא הבין שלא יודע לבשל
אבי   (12.03.17)
11. קצת שנות השמונים?
מלא בקצף לבן ,   שיצא מהנתח...   (12.03.17)
בטיגון ישיר של סלמון יוצא קצף לבן שהוא אלבומין, סוג של חלבון שיוצא משריר הדג ומתרכז כקצף על פני הנתח... לא מרנין... השדרוג המקובל הוא לכבוש את הנתח במלח למספר שעות (גם מספר דקות משפר את הדג..)... זה עושה אותו אחר לגמרי... רך... הרבה יותר עסיסי ובמרקם מזמין... נסו ותהינו!
12. אוכל שרוף מסרטן
(12.03.17)
לא לתת לילדים קטנים אוכל שרוף.
ולשגב משה או משה שגב, אם אתה הופך את השם שלך זה לא אומר שאתה טבח מהולל. תפסיק לשרוף אוכל. וההוראות שלך גם לא מדוייקות ולא מבינים חלק מהן. מה זה 2 קליפות מגורדות מלימון אחד? אי אפשר לגרד קליפות מהלימון כשחותכים אותן ממנו - זה מגרד את היד ולא את הלימון. קליפה מגרדים מהלימון כשהוא שלם. ולמה צריך 15 שיני שום? 2 שניים לא מספיק? וכמה שמן??? ואחרי שמטגנים את הדג על צד העור צריך בדיוק עוד חצי דקה לטגן אותו על הצד השני ולא יותר מזה, כי אחרת הוא יוצא יבש ולא טעים. ודג סלמון עם כרובית זה הדבר הכי איום לשלב ביחד. יש לזה ריח זוועתי זה כמו לבשל בסיר לחץ עוף עם אפונה ירוקה טריה. מסריח עד לשמיים!
העיקר להגיד אני יודע לבשל בעוד אתה יודע רק לפשל.
13. מזל ש״השף״ הראה לי איך לטגן סלומון במחבת...
מתכון בשקל.   (12.03.17)
14. שגב אתה איש נחמד אבל תפסיק להתבזות. זה לא אוכל לעיתון
(12.03.17)
16. כמה רעל
אחת   (13.03.17)
לקרוא פה את התגובות זו חוויה קשה. כמה רוע ורעל יוצא מכולם. לא מתאים לכם, אל תכינו, ממורמרים. בטח כל האוכל שאתם מכינים מר.
17. מזרחי שמבשל למזרחים
ניוד חברתי   (13.03.17)

18. נשמע אחלה מתכון
אורי ,   פתח תקוה   (13.03.17)
כרובית וסלמון שילוב מנצח!!!
חזרה לכתבה