אוכל  מדורים  מתוקים
הטובים לפטיסרי: הסודות המתוקים של עולם הקונדיטוריה
מור אלזון
פורסם: 16.03.17, 16:30
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-4 דיונים
1. מה עם עוגות ללא סוכר ומיעוט פחמימות...
(16.03.17)
2. אנשים קטנים ומושתנים..פנסיות יש לכם ? דירות יש לכם?
הארנב   (16.03.17)
מתעסקים לי בשוקולדים ו"אקלרים" (השד יודע מה זה )...שחורים...
3. אין הבדל בין סוכר לקנאביס - או בין הארדנים לבולשביקים
(17.03.17)
4. לא שמתם לב שאין חנויות של "פטיסרי"? ...רק סדנאות ...
שרגא   (17.03.17)
המצב בארץ.מגוחך ,אין שום קונדיטוריות ,החוק אוסר על פתיחת קונדיטוריות בוטיק ,אז רוב הקונדיטורים מצאו מקצוע חדש " מעבירי סדנאות" רוב העוגות שאתם רואים בארץ באות ממפעלים ,קונדיטוריות בוטיק אין ,פשוט שאין ..
חזרה לכתבה