|
1. זה שאתה קורא לזה טאפאס לא הופך את זה לטאפאס.
מה עם פירות הים, כמויות האנשובי, החזיר...?
|
|
|
2. במתכון עדשים שחורות שהופכות בצילום לעדשים ירוקות
|
|
|
3. למה להשתמש בשם זר - דרום אמריקאי. בעברית קוראים לזה טעימות
או מנות ראשונות (תלוי בכמות על כל צלחת).
|
|
|
4. כל כך שיטחי ,מתאים לשיחות ההדדיות עם אנסקי,שמתעלמות מהצופה
סידרת ההופעות עם אנסקי בערוץ האוכל,משלימה את "הפלט" שכאן. גם שם רואים את השניים משוחחים כל הזמן ,כאילו מתעלמים שמטרת הפרקים להסביר משהו לצופה. חשבתי שאנסקי היא זו שלא מבינה מה היא עושה שם, עכשיו הבנתי שזה גם עומר. גם כאן יש רשימת מכולת, "והסבר"...הכל כאילו
|
|
|
5. היית פעם בספרד? אכלת שם טאפס?
טאפס זה הדבר הכי עשיר במזון טעים שיש בספרד: כל מיני דגים, כל מיני גבינות וכל מיני נקניקים. פה, מביאים לנו שעועית, שעועית ועוד... שעועית. אה! כן. גם חומוס. אתם עושים צחוק מהטאפס?
|
|
|
6. איפה, הו איפה, משיגים קופסת שעועית שחורה?
(ולא, תשובה ב-XXX בתל אביב, לא תתקבל)
|
|
|
משעמם לך במטבח? לא מסוגל יותר ליצור דברים חדשים אז אתה לוקח שני עמים ומערבב את התבשילים שלהם וקורה לזה טאפס? אתה לא מתבייש בכלל? איפה הידע שלך בבישול? טאפס זה אוכל בצלחות קטנות שבא מספרד וברוסקטה זה לחם איטלקי. אז מה הקשר בין השניים? רק אתה יודע ואף לא ספרדי אחד. תפסיק להעליב את הספרדים במתכונים איטלקיים. כי זו בושה לאינטליגנציה של הקוראים ומראה כמה חסר ידע אתה. לך ללמוד בישול. ובעיקר מונחים של אוכל מחוץ לארץ. חומוס לא מעניין יותר כל אחד יודע לעשות. אבל ברוסקטה זה איטלקי ולא נכנס לצלוחית הטאפס שלי. YNET נראה שגם לכם משעמם.
|
|
|
8. סליחה, אבל לא "שף" ולא טאפאס. מקסימום ניקוי מזווה.
לפתוח קופסת שעועית, להוסיף לימון ובצל לא הופך את זה לטאפאס, מה גם שבכלל לרשום כזה "מתכון" זה די זלזול עמוק בקורא.
שם יותר מתאים יהיה "אוכל מהיר ולא מושקע להגיש לאנשים שלא אכפת לי מהם" מאת אזרח כלשהו. די עצוב.
|
|
|
מה זה "חבילת שעועית/חומוס". כמה יש ב"חבילה" כזאת?
|
|
|
|
|
|
|
12. נראה ונשמע טעים וקל. תודה, עומר!
|
|
|
סלח לי מאוד סע שוב לספרד והבא איתך מתקונים יותר מגרים.אתה אמור לגרות לנו את החושים כמו שאומרים.
|
|
|
מצרכים שצריך לקנות למפרע ....ממש לא בכל בית.
|
|
|
300 ש"ח על ארוחה זוועתית בשולחן
|
|
|
16. מה טאפאס פה? איפה החמון ופירות הים?
|
|
|
החומוס יצא מעולה, פשוט להכין וטעים-תודה!
| |