|
בשר הפיגולים שהשמידו אצלו במסעדה בירושלים, ולמרות זאת עדין מקבל במה.
|
|
|
כמה ארס ורוע נוטפים מהמילים שאתה כותב. אם זה היה כמו שכתבת היו מזמן סוגרים את המסעדה וכמו שאתה רואה היא לא נסגרה. עדיף לבחור בחיובי ולבדוק לפני שכותבים דברים שאין להם אחיזה רק טוב וחג שמח גם לך וגם לאבי ולכל עם ישראל!
|
|
|
3. לבצל יש רגש אימהי חזק!!!
תתביישו!!!
|
|
|
|
|
|
|
אבי היקר, התבשיל נראה מגרה במיוחד בעיקר כי זכור לי מילדותי ... בעלי הוא צמחוני במה אפשר להחליף את העוף?
|
|
|
7. טוניסאים מבשלים יותר טוב וגם הרבה יותר נחמדים
|
|
|
8. עוד לא מיציתם את הקטע עם הזקנה המרוקאית?
די, הסיפור הזה נדוש. כמה אפשר לספר על הזקנות המרוקאיות עם התבלין הסודי או הזקן הערבי עם סוד לחומוס עולמי? אי אפשר פשוט לתת מתכון? חייבים לתבל בסיפורים הזויים? כולה בורקס עוף עם קילו סוכר.
|
|
|
9. עזבו אותנו מהמרוקאים האוכל והתרבות שלהם
|
|
|
10. הרומנים מבשלים טוב יותר.לכן,נשים מרוקאיות י "עפות עליהם"
|
|
|
11. יופי של מתכון, יוגש בכבוד לארוחת ליל הסדר אצלי
|
|
|
12. יש פסטלים מרוקאיים ויש פסטייה, זו פסטייה.
ויש שהיא לא בצורת סיגר אלא בצורת פרח לדעתי המאכל הכי טעים בעולם.
|
|
|
13. אה, בשביל זה כל העטים בשרוול
כל טבח נהייה פתאם טשרניחובסקי או איזה שלום עליכם - ״מסעות בנימין השלישי ״ עאלק. מעניין את הסבתא - אגדיר או ראבאט.
|
|
|
14. קוסקוס זה לא מרוקאי בכלל! רק טריפוליטאי. איזה אוכל כבר יש למ
כול מה שיש למרוקאים זה רק ספינג' שזה סתם גוש בצק מטוגן עם שמן וסוכר, ודג בלי טעם מפוצץ בכוסברה מרה ופילפל חריף כדי לחסות על הטעם המר
|
|
|
שהם שמים בל מאכל סוכר. כעת מסתבר שזה לא רק הפולנים אלא גם המרוקאים. אז תפסיקו ללכלך אחד על השני. כולם אוכלים סוכר ומבשלים עם סוכר. אני רק צריכה לספור כמה יחידות אינסולין אני צריכה להוסיף לגוף שלי כדי לעכל את הסוכר הזה. אז בלי פסטייה ובלי סוכר, סתם עוף בתנור מרוח בשום, מלח, פפריקה אדומה וקצת שמן, אחרי שעה ב170 מעלות יוצא עוף קריספי וטעים ביותר - אפשר עם מה שרוצים כתוספת ויש אחלה ארוחה בלי פחמימות רבות...
|
|
|
אני רק עוף אורגני. נראה נהדר. בטוח אכין
|
|
|
אומרים שאצל התנוניסאים מספיק לארגן חמישה גברים למנין .למה כי אתם דו פרצופיים.בדוק
|
|
|
18. תגובה ל1. תפסיק לבלבל את המוח כמה שנאה יש לך לחרדים
לא מתפלא שרק תגובה כזאת תגיע מתל אביב. הם מוצפים באנשים חסרי רגש. חושבים שהם יפים בפנים אבל זה ממש לא זה. אפס אפסים. גל מי שמנה מסעדה חדש בעבודה יכול לקרות פאדיחות נכון שזה אסור. אבל קרה . גם אצל הרבה שפים מצאו בשר לא אכיל. אבל לא אמרו מי הם. אם נחפש בכל אחת מהן נמצא בחלק הרוב שיש בשר פיגולים. אני נמנעת מלאכול . גל כמה רוע יש בך מזכיר הסרחון של הפיגולים
|
|
|
19. מדור שלם מוקדש רק לאוכל מרוקאי
פה זה לא מרוקו |
|
|
(24.03.17) |
מדהים איך גיס חמישי, אוכלוסיה שמהווה רק 20% מהאוכלוסיה, מתעקשת להשתלט ולכפות את עצמו ולהרוס לכל השאר.
טפו
|
|
|
20. נמאס כבר מהמרוקאים ומהאוכל שלהם והמוזיקה שלהם
ומהסיפורים על הסבתא שלהם
| |