אוכל  נבחרת השפים  שגב משה
שגב מכין: אנטרקוט של שף
שגב משה
פורסם: 30.03.17, 12:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 53 תגובות ב-31 דיונים
1. קום לך לך אל עיר ההרגה ובאת אל-החצרות
עם קרדום מטפטף ,   דם רותח בידם   (30.03.17)
ובעיניך תראה ובידך תמשש על-הגדרות

ועל העצים ועל האבנים ועל-גבי טיח הכתלים

את-הדם הקרוש ואת-המח הנקשה של-החללים.

ובאת משם אל-החרבות ופסחת על-הפרצים

וטבעו רגליך בנוצות והתנגפו על תלי-תלים

כי-קרא ה' לאביב ולטבח גם-יחד:

השמש זרחה, השיטה פרחה והשוחט שחט.

ברחת ובאת אל-חצר, והחצר גל בו –

על הגל הזה נערפו שנים: יהודי וכלבו.

קרדום אחד עורפם ואל-אשפה אחת הוטלו

ובערב דם שניהם יחטטו חזירים ויתגוללו;
2. בזבוז משווע של אנטריקוט.
קרני ,   בור   (30.03.17)
3. מה עם אוכל בסגנון תימן??
מנש   (30.03.17)
4. השף אייכמן שוב מציג גופות מרוטשות ושרופות. חג שמח.
שיבולת   (30.03.17)
5. הכי חשוב - כמה זמן בתנור
רמת גנית   (30.03.17)
צריך לדעת כמה זמן עבור ק"ג אחד וכמה עבור יותר. אסור לחתוך כשהבשר חם כדי לדעת מה מצבו.
6. מספיק עם הבלוף הזה שנקרא שגב משה
מוטי   (30.03.17)
קודם כל - מה זה חותכים בשר לשרוולים? בסה"כ 1 קילו. מה יש לחלק פה? בתמונה אגב זה איזה 3 קילו. ומספיק למחזר מתכוני אנטריקוט.
7. יאמי יאמי
Dov   (30.03.17)
בא לי מלווח עם סחוג הכי טעים !!!
8. מ"ס 1
רק דוד   (30.03.17)
יש יותר גרועים
9. איכס נראה גרוע
אלי אחד שמבין   (30.03.17)
אתה טבח נוראי תמיד האוכל שלך נראה לא טוב נתח נראה איכות ירודה המטבל טחון בבלנדר לא טוב והצליה לא היתה אחידה וללא קראסט בנתח אילה רק שריפה של המטבל שיוצרת.טעמים רעים לך תלמד יא טבח בלאי שף אתה בטוח לא
10. רוסטביף???
נחמת רבים   (30.03.17)
11. כמה
כמה   (30.03.17)
כמה מיסכנים הילדים שנולדים להורים שמאלנים גרבוזונים אין להם לא שבת לא חג קידוש מסורת אהבת ארץ ישראל אין ארוחות חג משותפות כלום כמה מיסכנים
12. אם זה מתכון אז גם אני שף.
ג   (30.03.17)
לחתוך לשרוולים, לסובב עד שמוכן.... ממש דיוק. הייתי מתבייש להיות הבעלים של כאלה "הוראות".
13. מה בעצם ההבדל בין המשחטות לבין מחנות המוות של הגרמנים ?
חומר למחשבה   (30.03.17)
"לעולם לא עוד" פירושו שאל לנו לעולם לבצע שוב זוועות המוניות נגד יצורים חיים, מודעים, ומרגישים אחרים. ומי שקבע את זה הוא ניצול שואה וידיד אמת של ישראל - ד"ר אלכס הרשאפט.
14. אל תפלי בפח. אין שום דבר חגיגי ברצח של תינוק חסר ישע
רותם   (30.03.17)
פעם זה לכבוד החג או שזה מתכון נוסטלגי מהילדות, זה מבשר את האביב או מזכיר את סבתא, ועוד כל מיני תעלולי מכירות של משחטות וחברות לייצור נקניק. בסופו של יום מדובר בעגל קטן שעונה ופוטם ונשחט בייסורים או לעתים רחוקות בפרה מבוגרת שעברה התעללות כל חייה, שיש לה נשמה ועולם רגשי כמו של פעוט אנושי. היא מרגישה צער וכאב ופחד ועוד הרבה תחושות מורכבות. ליטפת פעם עגל או טלה ? הם מגיבים כמו הכלב או החתולה שלך. הם אפילו יותר אמפתיים ואוהבים מחתולים.
בבקשה, אל תשתפי פעולה עם המענים והרוצחים.
15. איך מכינים אנטרקוט
מרק ,   נתניה   (30.03.17)
פורסים נתח של כ 400 גרם , מורחים בחמאה משני הצדדים ומוסיפים מלח גרוס גס. וזהו. שום רטבים ושום תבלינים. את זה כל אחד יוסיף כטעמו לפני האכילה. מניחים על האש וצולים מספר דקות משני הצדדים. בשום אופן לא " סוגרים " את הסטייק , חייב להישאר פס אדום דק באמצע. אם אין מתקן גריל אז אפשר על מחבט ושם זה סיפור לגמרי אחר . שם כן צריכים את התבלינים והרטבים.
16. נכנס רק בשביל לספור כמה תגובות של טבעונים יהיו פה
החתול הזועם   (30.03.17)
17. מגרה אינה מילה המשמשת לתיאור עשיה
(30.03.17)
בכל מקרה אין מספיק מלח ב2 סוגי החרדל והבשר המוכשר כמובן שצריך להוסיף עוד. מי שיכין את זה בלי מדחום יזרוק לפח 120/200 שקל תלוי באיכות.
18. מישהו אכל לאחרונה באל על?
דייב   (30.03.17)
19. אנטריקוט מגיע בעקבות עינויים ורצח. זה בדיוק כמו כלב
הייתם אוכלים כלב?   (30.03.17)
20. טבעונות מצילה חיים. לא מממנים התעללות.
אל תרצח   (30.03.17)
21. שגב משה אתה אולי מקלף בצל אתה אפילו לא טבח
ערן   (30.03.17)
כל המתכונים שלו סתם חיבורים של שתיים או שלושה מאכלים ביחד הוא בכלל לא מבין באוכל ואתם קוראים לו שף.כל אחד שטיגן פעם בחיים שלו שניצל בטלויזיה אתם קוראים לו שף.שגב משה הוא בזיון למילה טבח על שף אני בכלל לא מדבר אליו
22. הטבעונים נמצאים בלחץ! הם לא מצליחים למנף את האג'נדה שלהם!
(31.03.17)
23. נראה גרוע וחובבני
נועם   (31.03.17)
24. שף דמיקולו - הפרה כבר מתה, לא צריך להרוג אותה שוב
מבקר   (31.03.17)
ה"משרה" נשרף בתנור בגלל הסוכר (דבש) ונותן טעם מר ומגעיל.
הבשר נראה רע. משום מה "שפים" ישראלים החליטו שאם זה ורוד באמצע אז זה מדיום רר.
אז לא, לא חוכמה לייבש את כל הנתח מסביב ולהשאיר קצת וורוד בפנים.
חוצמזה, הוצאת מהתנור, תן לו לנוח לפחות 10 דקות.
כל האוכל שהוא מציג נראה כמו בדיחה גרועה, ישראבלוף במייטבו.
אבל ככה זה, רק לפתוח תפריט במסעדה שלו ואתה מרגיש שהגעת למסעדת פארק שעשועים שמכוונת לכל כיוון אפשרי.
25. אפשר לעצב את הגחנון בצורה של אנטריקוט
(31.03.17)
טוב לתימנים הלארגים
26. ממש לא צריך להוסיף מלח
גלית   (31.03.17)
אם משתמשים בבשר מוכשר, ועוד ברוטב על בסיס חרדל - זה די והותר מלח! מעולם לא הוספתי מלח לשום סוג של בשר בתנור, גם כשתיבול הרבה יותר בסיסי מזה, ויוצא מעדן.
27. די כבר עם הרמאות הזו שגב משה
Gal ,   חיפה   (31.03.17)
דוחפים לנו אותו בכח עם היחצנות שלו. פשוט בזיון למקצוע.
28. מה זה שרוולים? אף פעם לא מתחשק להכין מתכונים של שגב
(31.03.17)
הם לא נראים אמינים בעיניי
29. מה זה כל החומרים האלה בנתח האומלל? למה צריך את השטויות האלה
נו באמת   (31.03.17)
30. עוד מתכון בדיחה
(31.03.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה