אוכל  מתכונים לפסח
פותחים שולחן: 4 מתכונים לחג
סהר רפאל
פורסם: 14.04.17, 08:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 15 תגובות ב-12 דיונים
1. מחדירים את המים בעזרת מזלג??? פיזיקה חדשה?
(14.04.17)
2. לא זללתם מספיק בחג הזה. עוד זלילה. כמה היהודים זוללים בחגים
יהודייה   (14.04.17)
3. בשאלון חסרה האפשרות ''לא חוגגים''
(14.04.17)
למה יוצאים מנקודת הנחה שכולם חוגגים? הרבה מאוד אנשים בארץ לא חוגגים. מבחירה.
4. אדון סהר רפאל, שף, המתכונים שלך מכילים הרבה מאוד שמן, ובאחרו
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (14.04.17)
אדון סהר רפאל, שף, המתכונים שלך מכילים הרבה מאוד שמן, ובאחרון יש כמות עצומה של מלח -
נראה כאילו יש 6 מנות והכף של מלח הופכת כרגיל ל 1.5, כפי שאתה / האנשים מבשלים, כלומר 1800 מ"ג נתרן \ מנה - הרעלת מלח, כבר ממאכל אחד בלבד! לא צריך 100 מ"ל שמן לבשל 2 בצלים, וכו '!
אותה כמות שמן ב: סירות חציל במילוי בשר טלה, עגבניות ועשבי תבול!
בצלים ממולאים בבשר ברוטב סלאן ומרווה, "שכחת" "קצת" שמן ...
ברבוניות בציפוי קמח תירס עם סלט שעועית - טיגון? שמעת פעם על אפייה ??? תירס בפסח?
אתה בהחלט לא מתאים לבישול בעולם של היום!
5. לא הבנתי את השלב האחרון בתבשיל האורז. משמנים את דופנות הסיר?
רן   (15.04.17)
6. לא משהו
(15.04.17)
7. אחלה מתכונים
שרלוט   (15.04.17)
יופי של אוכל אמיתי וטעים. אנסה בכיף.
8. רק אוכל ועוד אוכל תרא את ביבי ושארה איך נראים בלון בעע
דרור   (15.04.17)
9. תגובה 3
א א   (15.04.17)
היי מי אמר שהרבה לא חוגגים. תלוי מי חבריך.אולי אתה תל אביב החברה רוצים להוכיח לכולם שהם אנטי דתי.מאין בעיה אל תחכו. חוץ מתל אביב עול חוגגים.מה שמוכיח עושים חג גם החו"ל.אף מאוד רוצי לחגוג מי שבחו"ל חסר האווירה.אני אומרת מנסיון.אבל לומר לא חוגגים כמה חבל.החגים מתעדים אותנו. אלה אתה גוי
10. אורז גועל נפששששש
שוש   (15.04.17)
11. גם אנחנו חוגגים ואוכלים
סימה   (16.04.17)
והמתכונים - תענוג אמיתי סהר שיחקת אותה עם אוכל מדהים.כל הכבוד

12. האם צריך לרוקן את סירות החצילים או פשוט להניח את הבשר מעל?
.   (16.04.17)
לאחר האפייה, לא אמורים לרוקן את סירות החצילים מבשר החציל?
אשמח לקבל הבהרה על מנת להכין..

תודה רבה!
חזרה לכתבה