אוכל  מדורים  מתכונים
ישראל אהרוני: תפוחי אדמה אפויים עם תערובת גבינות
ישראל אהרוני
פורסם: 04.05.17, 09:13
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 38 תגובות ב-25 דיונים
1. הייתי לוקחת את אהרוני איתי לאי בודד :-)
שמנמונת   (04.05.17)
2. למה אין כמויות?
דני ,   ירושלים   (04.05.17)
מה זה "חבילה פטריות פורצ'יני יבשות"? חבילה יכולה להיות 10 גרם ויכולה להיות אפילו קילו
3. תפוחי אדמה
אביבה ,   הרצליה   (04.05.17)
תפוחי אדמה שלמים לא נאפים בחצי שעה.
4. מתכון לוקה בחסר....
לילי   (04.05.17)
מה עושים עם הבצל הלבן והפטריות???
5. יוטבל אהרוני במרינדה.
איגור העיוור   (04.05.17)
6. על פניו לא כשר
(04.05.17)
7. ממש גילה את "אמריקה" חחחחח
אחת   (04.05.17)
8. פ ל צ נ ו ת
(04.05.17)
9. אסור לחמם נייר כסף!
(04.05.17)
10. עשיתי ויצא גרוע...
דפנה   (04.05.17)
קודם כל אני קילפתי את תפ''א, נראה יותר אסטתי.
אבל...
30 דקות לפי דבריו,, ממש לא הספיקו.
לקח לי 55 דקות אפייה, עד שהתפודים התבשלו, אבל הטעם לא משהו...
בכלל לא מומלץ.
11. דוחה ותפוחי האדמה הללו כבר הנביטו ולא ראויים למאכל
(04.05.17)
הוא אפילו לא הטריח את עצמו לרכוש תפוחי אדמה טריים; שימו לב לשפיצים השחורים בצידם
12. בשבוע הבא סנדוויץ עם חרדל ופסטרמה. Stay Tuned!!
(04.05.17)
13. רבותיי שיער הידיים לא מפריע לכם מגוף בוכרי...
יוני סחרוב   (04.05.17)
אתם רואים ומתנחמים שאלה סיבים תזונתיים .אז התיאבון.
14. נראה חיוור וזוועתי
אלי ,   חיפה   (04.05.17)
15. יותר אייטיז מזה לא יכול להיות
(04.05.17)
16. שנות השמונים התקשרו ואמרו שהכי מדליק זה גבר עם עגיל אחד
וסירות תפוחי אדמה   (04.05.17)
17. מתכון מעייף אבלהעיקר הכניסו את התרסיס בטעם חמאה הדוחה להדגמה
מאוד לא בריא ,   אל תשתמשו   (05.05.17)
18. מתכון אנגלי גנוב.
(05.05.17)
אהרוני, תמציא משהו משלך ואל תגנוב מאחרים ובטח שלא מהאנגלים.
לא שהמאכל רע אבל צריך לדעת להעתיק. אצלי נאפים בתנור תפוחי האדמה העטופים בנייר בערך שעה ורבע ולא חצי שעה ועל 200 מעלות ולא רק 180 ואז הם גם רכים מאוד ואפשר למעוך אותם והכי הם טעימים שחוצים אותם ושופכים עליהם שמנת חמוצה מעורבבת עם קצת מלח ועירית קצוצה ושמים אותם ליד סטייק פילה טעים - יכול להיות גם פילה של חזיר זה גם לא רע.
19. גם אני חייב תכשיט לידיים כדי להצליח??
שאלה מקצועית   (05.05.17)
אין כמו גחנון וחילבה פשוט וזול
ובריא
20. סטייק תימני כנפיים עוף
מנגל תימני   (05.05.17)
21. איזו גסות רוח של הכותבים ? מה הירידות האישיות ?
ליאת   (05.05.17)
כיתבו על המתכון ולא על אהרוני.
22. הכנתי , יצא מאד טעים , אכין שוב בשבועות.
לני   (07.05.17)
23. השאיר את הכתמים השחורים שעל התפוחי אדמה
(07.05.17)
24. תפוחי אדמה אפויים-ישראל אהרוני
Moran ,   California   (08.05.17)
משף נכבד כמוך מצפים למירשם יחודי ולא של נער בר מצווה. המראה חיוור ולא מעורר תיאבון, קליפות תפוחי האדמה לא נקיות מפגמים והייתי רוצה להאמין שהסכין שחתכה את שקית תפוחי האדמה נשטפה לפני שחצתה אותם. ומנסיוני כמויות המצרכים וזמני האפיה לוקות בחסר, ואצל רוב השפים בכוונה תחילה! רצוי גם לציין שכפיות הפלסטיק אינן מראה מלבלב.
25. המתכון לא מרשים - אבל התגובות כאן קשות לקריאה וזוועתיות
משה זוכמיר ,   קיבוץ בית-השחי   (24.05.17)
מאיזה תהומות שואבים כאן אנשים את הזפת והלכלוך שהם מקיאים על כתבה שבסך הכל מביאה מתכון.

מאיזו עליבות אישית מגיבים כאן על מראה ידיו או שיער הגוף של הטבח, על מוצאו, ועל תכשיט שהוא עונד. למה זה רלוונטי? אפילו אלו שהגיבו למתכון גופו - בדרך כלל לקחו את זה למקומות איומים ותגובות רגשיות שאינן קשורות לאוכל, או לטעם, או למה-שהוא בכלל, חוץ מהצורך הפנימי לכעוס, לקלל, להזיק, לשנוא, לבטל, להרוס.

נכון - תפוחי אדמה אפויים עם פטריות וגבינה - זה לא מתכון מסובך, או מעודן, או קשה, או מרשים במראה. אבל זה טעים, ומשביע, ורוב גדול של האנשים נהנים מהאוכל הזה. אז על מה המהומה?

אני מסתכל על המתכון, ונראה לי סביר לגמרי. אצל אהרוני צריך לשים לב לכמויות, כי הוא מפריז בהן באופן כרוני בכל ספריו ומתכוניו. כאן למשל - אני חושד ששני גביעי שמנת הם קצת הרבה מידי בשביל מילוי ל 12 תפוחי אדמה. מילא. תמיד אפשר לשים אחד בתערובת, לאמוד את הכמות, ולהוסיף אם צריך. גם הציון של ״חפיסה״ של פטריות פורצ׳יני מיובשות קצת בעייתי, מפני שאין סטנדרד כזה, לא בסופרמרקט, ולא בשום חנות שאני מכיר. טוב היה עושה אהרוני לו טרח לשקול ולתת משקל לפטריות המיובשות.

אני חושב שאנסה את המתכון.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה