אוכל  מדורים  חדשות האוכל
עזרא קדם: "אני היום במקום הכי טוב שהייתי בו אי פעם"
יהודה נהר
פורסם: 19.05.17, 15:07
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 55 תגובות ב-40 דיונים
1. תתבייש לך! הזעתר הוא צמח מוגן, אסור לקטוף אותו בהרים!
(19.05.17)
אני במסעדה שלך לא אדרוך. פושע.
2. סתם שף תרנגול הודו.רוצים אמיתי אסף גרניט
צוצו   (19.05.17)
3. קשקשן
יוסי   (19.05.17)
4. He is getting wild zaatatr just like he is going to South Am
zuzu ,   yam   (19.05.17)
America to get Coffee
5. לדעתי שף מס 1 לא מחפש את הפרסום והטלויזה עושה אוכל נטו מאהבה
יוסי   (19.05.17)
מומלץ בחום אין דברים כאלה בתל אביב
6. מר וינקלייר... פתח את המטבח!
חחחחחח היה ענק   (19.05.17)
7. כל טבח מלמיליאן אצלכם שם למעלה בתקשורת
(19.05.17)
8. אני חושבת שעזרא קדם מיוחד.
אלקה   (19.05.17)
אדם חכם,בכלל,רוב העירקים חכמים ומוצלחים,וסקסי...
9. טוב שהבין...
לילי   (19.05.17)
עד כמה טוב להתכנס בביתך, בשקט שלך, ואם זה בהרי ירושלים זה בכלל נפלא.
רחוק מהבולשיט של תוכניות הריאליטי, מרייטינג מאוס,מלחץ נפשי, ומאנשים מזוייפים.
ברכה והצלחה :))
10. שף מהטובים והמוכשרים בארץ , ראוי להרבה יותר הכרה משמקבל
יוסי   (19.05.17)
11. עזרא- היה ונשאר אלוף!!!
יעל   (19.05.17)
12. ״ירוקלה״
(19.05.17)
החקלאים הנפלאים ממושב מטע
13. מזרחי- קדם מקומך בטריבונה של בית"ר
ירושלמי   (19.05.17)
דע שהם יזמינו ממך אוכל, תגווע ברעב.
14. שף ענק
(19.05.17)
הוא גם מגדל את רוב הירקות והעלים שהו מבשל איתם ואני יודע
15. כתבה מצוינת
(19.05.17)
שף ענק ומעריץ אותו על זה שהוא מגדל את המצרכים שלו ומבשל מהם ארוחות
ומי שכתב שהוא "פושע" אז הוא לא יודע על מה הוא מדבר
16. בחרתי בו רק בגלל "גבינות לא מפוסטרות"
מומחה לקנוניות   (19.05.17)
זה חלום ובריא פי 1000 מונים.
הבעיה שזה רק מחזיק זמן קצר מעמד - עד כמה שאני יודע.
17. ויהיו עוד אחרים בדרך.
רפי פשט רגל   (19.05.17)
18. אחלה עזרא
ירושלמי   (19.05.17)
19. איזה שף מדהים
מיקי   (19.05.17)
20. בתמונה של התבשיל ניתן לראות שהפול יצא מהפריזר ולא מהשדה
(19.05.17)
21. מסעדן גדול
אברהם הבבלי ,   תל אביב   (19.05.17)
עזרא קדם הוא הדבר הכי קרוב למילה שף. כמו הטבחים הגדולים בצרפת או באיטליה.הוא גם איש טוב ועושה חסד כמו הסדנאות לאנשים עיוורים וחרשים. לא מרוכז בעצמו ובאגן שלו. איך מגיעים למקום החדש שלו ואיך יוצרים קשר. לגבי המגיב הראשון הבור שמתחזה למגן הצמחים, מותר לקטוף זעתר לצריכה ביתית וחוץ מזה זה מצוי במשק של עזרא קדם.
22. מספר אחד בכול הזמנים!
Adi ,   Paris   (19.05.17)
23. אה... ואיל שני... לא ירושלמי?
DHT   (19.05.17)
24. אחד למליון עזרא קדם. איזה זכרונות טובים
שחר   (19.05.17)
25. איש רע שיודע רק לצרוח.
רוני   (19.05.17)
שף ? ממש לא יודע רק להתעמר בכפופים לו. למחוק אותו מהתודעה הציבורית. לבשל - אין לו שמץ. גס רוח.
26. צחוק מהעבודה
עוז   (20.05.17)
להשוות את אסף גרנית הליצן מוכר הפיצות לשני ענקי קולינריה כמו עזרא קדם וחניכו רפי כהן זה כמו להשוות את טל בן חיים הבלם לרונאלדו ומסי
27. הוא קוטף את הזעתר באותו דוכן במחנה יהודה כמו כולם
סמי ,   המעורב   (20.05.17)
28. סתם מאנייק שצועק -שיזדיין
אני   (20.05.17)
יי
29. אגו מנופח ללא כיסוי כמו רוב ה"שפים" בארץ...
רון ,   ת"א   (20.05.17)
לא סתם מסעדות לא שורדות הכי קל להאשים את הסועד הישראלי.. פשוט לא יודעים לעבוד, לא יודעים לתת שירות רק מחפשים לעקוץ ועל הדרך עוד להתפלצן עליך... לכל השפים היקרים- צאו ללמוד איך מנהלים מסעדה ואיך נותנים שירות , תהיו "טבחים" קצת במסעדות ואז תבואו להטיף מוסר לאחרים.. ביננו כל מה שמעניין אותכם זה פרסום...
30. כולם אוהבים את האוכל של אמא. יודעים למה ?
אורי תל אביב   (20.05.17)
כי אמא מבשלת באהבה ומהלב. ולעזרא ולחלק מהבשלנים אין את זה. בשלן לא נחמד, עצבני ,שגוער בצוות שלו לא יבשל עבורי.... ונכון, המילה שף מעלה להם את השתן לראש . אני לא אוהב אותם.....עוד דבר שהוא פסול ומעצבן , זה השמות הלועזיים של המסעדות. שבת שלום לכולם. ושתמיד תאכלו אוכל טעים.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה