אוכל  מדורים  מתכונים
מתכוננים לשבועות: 3 מתכוני לזניה חגיגיים
אמיר פורת ורוסלה יונה
פורסם: 18.05.17, 15:44
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-10 דיונים
1. יש גבול כמה אפשר להתעלל בלזניה,עם מרשמלו,נו בחיאת!
לואיג'י   (18.05.17)
ניחא עם בטטה ,יאללה שיהיה
אבל עם מרשמלו ונוטלה ,מעבר לכמות סוכר הבלתי הגיונית ומזיקה שרכזת שם,זה בלתי אכיל בעליל וזה בטח לא קרוב-רחוק אפילו של לזניה ,למרות שדחפתם פנימה כמה עלי לזניה
2. למה לקלקל מאכל כל כך פשוט וטעים
(18.05.17)
3. הכי חשוב לא לעברב חלבי ובשרי
(19.05.17)
4. מה זה שבועות ? אנחנו העירקים והערבים אין לנו קשר לזה..
שאולייביץ   (18.05.17)
אצלנו גם במסעדות העירקיות בארץ אוכלים בשר מהשטחים מה שנקרא בשר פיגולים לפני שבועיים היהודים החרימו לנו 2 טון בשר מוברח שהיה בדרכו למסעדות עירקיות .לא יפה !
5. די להזניה- של הלזניה.
מחתרת הלזניה   (19.05.17)
6. באמת.העירקים יהודים ? מנטלית .תרבותית.שפה.אידיאולוגיה.ל..
אלקבץ   (19.05.17)
איזה מגזר הם שייכים.אני יודע שהם עורכים קניות שטחים.וגם בשר פיגולים (בשר מיוחד) שותים חלב גמלים.מהבדוים? כך הבנתי בהרצאתו של המזרחן עזרא נאוי.דודו של מנשה נאוי(נוי)
7. עגבניות מרוסקות
אריאל   (19.05.17)
קופסא או טרי?
8. באופן קבוע ynet מנסה להשפיע ולהחטיא קוראים עם מתכוני טריפה
נ.ארז ,   חיפה   (19.05.17)
להכריח קוראים לחשוב אחרת מן היהדות,לשטוף את המוח בתואנה שככה צריך.
בדיחה עצמית עלובה.
אחת הראיות היא בשאלונים.
השאלות מכוונות למעשה הגויים.הכל כדי להידמות להם.
הפעם לא הצלחתם.
השאלון מכוון לתבשיל טריפה המערבב בשר וחלב והמתכונים למטה כשרים גם כשרים :)
9. אני מכין לזניה חומוס צ'יפס,סלט
השף הרושף   (19.05.17)
בין דפי הלניה מנילים שכבת חומוס,שכבת צ'יפס ושכבה סלט ,ככה כמה שכבות וביניהם שופכים הרבה טחינה צאיכות טובה כמובן,אפשר גם עמבה וחריף ואופים בתנור מחומם היטב שעה-שעתיים ככה עד שזה ממש שרוף. אם ללכת על משהו מופרך אז עד הסוף, אפשר לקנח עם מרשמלו
10. סרטן. חלב זה לא לנו
(21.05.17)
חזרה לכתבה