|
1. לנו התימנים יש את המלווח הביתי המיוחד
|
|
|
|
|
3. איך מכינים בצק בורקס עם טחינה?
|
|
|
4. אל תגעו בבורקס ! לא בריא באופן קיצוני...
|
|
|
|
|
6. נחמד, במיוחד המילוי של הבצק!
|
|
|
7. רק עצלנים קונים בקונדיטוריה בבית זה מעדן
|
|
|
8. אני מכינה בורקס מבצק מלוואח מוכן. יוצא מדהים..
|
|
|
9. זבל של אוכל ! אלא אם ללא מרגרינה !
|
|
|
10. איך מתנהגים עם בצק פילאס קנוי (מעדנות)
|
|
|
|
|
כלומר הבצל חי עם תרד. בצל ירוק . פלוס גבינה חמד פלפל מלח. חלמון ביצה לערבב .כך לעשות עם חצילים וגבינה חמד , פלוס חלמון. פלפל מלח.
|
|
|
13. Triple bypass anyone ??????חחחחחח
|
|
|
14. במרוקו היינו עושים אחלה בורקסים למלך אחשוורוש
|
|
|
מעניין מאיפוא הרעיון הזה לבשל. אמא שלי מטורקיה והיתה אלופת הבורקסים, כל שבת בבוקר עם סלט קצוץ טרי וביצים קשות, מעולם לא בישלה המלית. זה יוצא בדיוק כמו סמרטוט, בטח טעות של הצעירות שלמדו ( או לא למדו) עקום. שיהיה לכם בתיאבון.
| |