אוכל  מדורים  מתכונים
המדריך המלא לבורקס
אריק דרחני ומולי מגריסו
פורסם: 17.05.17, 11:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות ב-15 דיונים
1. לנו התימנים יש את המלווח הביתי המיוחד
חיים בסרט   (17.05.17)
2. אין כמו הכובנה !!!!
גיסנו   (17.05.17)
מוקש מצרר
3. איך מכינים בצק בורקס עם טחינה?
(17.05.17)

4. אל תגעו בבורקס ! לא בריא באופן קיצוני...
חיים חקלאי   (17.05.17)
5. לא אוכל בורקס לא בריא
(17.05.17)
6. נחמד, במיוחד המילוי של הבצק!
(17.05.17)
7. רק עצלנים קונים בקונדיטוריה בבית זה מעדן
רוני   (17.05.17)
8. אני מכינה בורקס מבצק מלוואח מוכן. יוצא מדהים..
יעל   (18.05.17)
9. זבל של אוכל ! אלא אם ללא מרגרינה !
(17.05.17)
10. איך מתנהגים עם בצק פילאס קנוי (מעדנות)
tr   (17.05.17)
11. למי יש זמן???
עבד מודרני   (18.05.17)
12. למה לבשל את המלוי
א.א   (17.05.17)
כלומר הבצל חי עם תרד. בצל ירוק . פלוס גבינה חמד פלפל מלח. חלמון ביצה לערבב .כך לעשות עם חצילים וגבינה חמד , פלוס חלמון. פלפל מלח.
13. Triple bypass anyone ??????חחחחחח
yael   (18.05.17)
14. במרוקו היינו עושים אחלה בורקסים למלך אחשוורוש
משקיע בסלטים   (18.05.17)
15. ממתי מבשלים
דוד   (18.05.17)
מעניין מאיפוא הרעיון הזה לבשל. אמא שלי מטורקיה והיתה אלופת הבורקסים, כל שבת בבוקר עם סלט קצוץ טרי וביצים קשות, מעולם לא בישלה המלית. זה יוצא בדיוק כמו סמרטוט, בטח טעות של הצעירות שלמדו ( או לא למדו) עקום. שיהיה לכם בתיאבון.
חזרה לכתבה