|
1. צליה על אש עם עלי בננה יוצא מדהים!
|
|
|
2. אוכלים את העלים?אפשר מיונז/אנשובי במקום לכשרות?
|
|
|
אני בדיוק לא מוצאת את העלי והמכתש שלי
|
|
|
|
|
5. מיכל וקסמן רק תיקון לקארי-נפוץ בדרום תאילנד לא בצפון-אין דבר
רק תיקון לקארי , |
דרום תאילנד לא צפון |
|
(16.05.17) |
|
|
|
|
|
7. מה שהיא עושה עם גריל פחמים זעיר כל חסידי הוובר יחדיו לא מצלי
מעניין גם לראות שהיא מדליקה פחמים על הגזיה
אוכל טעים ומעניין בהרבה מכל חומוס, צ'יפס ואורז
|
|
|
8. מתכונים מעולים אחד אחד...אולי אנסה אותם בעיד אל איטבח הקרוב
|
|
|
9. תתביישי, לקחת לוקוס? דג בסכנת הכחדה?
עאלק מטבח מקומי.
|
|
|
10. מי שאוכל לא כשר מקבל סרטן וביגללו יש פיגועים
|
|
|
11. התיאלנדים בודהיסטים ולכן טבעונים, השימוש בבשר לתיירים בלבד
עידן , |
תל אביב |
|
(16.05.17) |
|
|
|
12. יש מרק תימני באזור?? עם לחוח
|
|
|
13. יהודים בגולה אוכלים רק בבית חבד לא להיתפתות לטריפה של גוים
|
|
|
14. קשקוש יותר גדול מזה מזמן לא קראתי.
Khun Chai Doron |
|
|
(16.05.17) |
|
|
|
15. בושה וחרפה! עלי הבננה לא כשרים!
יש בהם תולעים!
|
|
|
16. יופי של כתבה - צבעונית, עשירה ומפתה!! ולגבי האוכל הכשר...
תפסיקו לחרטט שטויות על אוכל כשר בכל כתבה על אוכל מהעולם! 99.999% מהעולם אוכלים לא כשר. זה טעים, בריא ומדהים! אתם רוצים להמשיך לאכול פירה במרגרינה עם בשר יבש לשארית חייכם? סבבה לכם. תהנו. אבל צאו לי מהצלחת!!
ולכותב הכתבה - כל הכבוד. האוכל נראה טעים ומרשים! אני אנסה את אחד המתכונים בקרוב.
|
|
|
|
|
18. מעניין איזה עוד עלים מגדל שם "הנומן" אייל אספלר..
Michael , |
tel aviv |
|
(17.05.17) |
וגם מה מקור הכסף. הישראלים בבנגקוק יודעים מאיפה הכסף
|
|
|
19. בננה לא בשלה זה אחלה דילדו
|
|
|
20. אין כמו המרק תימני של סבתא שלי
עור נוצות ציפורניים |
|
|
(17.05.17) |
| |