אוכל  מדורים  בואו לאכול
הסודות הטעימים של צפון תאילנד: 2 מתכונים
מיכל וקסמן
פורסם: 16.05.17, 12:23
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 30 תגובות ב-20 דיונים
1. צליה על אש עם עלי בננה יוצא מדהים!
(16.05.17)
2. אוכלים את העלים?אפשר מיונז/אנשובי במקום לכשרות?
שאלה   (16.05.17)
3. איזה באסה
(16.05.17)
אני בדיוק לא מוצאת את העלי והמכתש שלי
4. יחס מחפיר לבעלי חיים
נועה   (16.05.17)
5. מיכל וקסמן רק תיקון לקארי-נפוץ בדרום תאילנד לא בצפון-אין דבר
רק תיקון לקארי ,   דרום תאילנד לא צפון   (16.05.17)
6. אאא
עבוד   (16.05.17)
הכי טעים חתולה
7. מה שהיא עושה עם גריל פחמים זעיר כל חסידי הוובר יחדיו לא מצלי
לא מצליחים   (16.05.17)
מעניין גם לראות שהיא מדליקה פחמים על הגזיה

אוכל טעים ומעניין בהרבה מכל חומוס, צ'יפס ואורז
8. מתכונים מעולים אחד אחד...אולי אנסה אותם בעיד אל איטבח הקרוב
יולנדה השובבה   (16.05.17)
9. תתביישי, לקחת לוקוס? דג בסכנת הכחדה?
(16.05.17)
עאלק מטבח מקומי.
10. מי שאוכל לא כשר מקבל סרטן וביגללו יש פיגועים
בת של מלח   (16.05.17)
11. התיאלנדים בודהיסטים ולכן טבעונים, השימוש בבשר לתיירים בלבד
עידן ,   תל אביב   (16.05.17)
12. יש מרק תימני באזור?? עם לחוח
בעלה של הבננה   (17.05.17)
13. יהודים בגולה אוכלים רק בבית חבד לא להיתפתות לטריפה של גוים
(16.05.17)
14. קשקוש יותר גדול מזה מזמן לא קראתי.
Khun Chai Doron   (16.05.17)
15. בושה וחרפה! עלי הבננה לא כשרים!
Zאביק השועל   (17.05.17)
יש בהם תולעים!
16. יופי של כתבה - צבעונית, עשירה ומפתה!! ולגבי האוכל הכשר...
ישראלי   (17.05.17)
תפסיקו לחרטט שטויות על אוכל כשר בכל כתבה על אוכל מהעולם! 99.999% מהעולם אוכלים לא כשר. זה טעים, בריא ומדהים! אתם רוצים להמשיך לאכול פירה במרגרינה עם בשר יבש לשארית חייכם? סבבה לכם. תהנו. אבל צאו לי מהצלחת!!

ולכותב הכתבה - כל הכבוד. האוכל נראה טעים ומרשים! אני אנסה את אחד המתכונים בקרוב.
17. לראות ולמות מקנאה
אני   (17.05.17)
18. מעניין איזה עוד עלים מגדל שם "הנומן" אייל אספלר..
Michael ,   tel aviv   (17.05.17)
וגם מה מקור הכסף. הישראלים בבנגקוק יודעים מאיפה הכסף
19. בננה לא בשלה זה אחלה דילדו
אילנית   (17.05.17)
20. אין כמו המרק תימני של סבתא שלי
עור נוצות ציפורניים   (17.05.17)
חזרה לכתבה