אוכל  מדורים  יין, אלכוהול וחיי לילה
10 הטרנדים הגדולים של הוויסקי
שי שגב
פורסם: 20.05.17, 21:17
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-9 דיונים
1. נדמה לי שהחוק מחייב אזהרה בפרסומת לאלכוהול
(20.05.17)
אני מקוה שמי שאחראי לאכוף את זה ימצא את הדרך למצות את הדין עם אתר הפרסומות הזה .
אין בעיה תפרסמו אלכוהול כמה שבא לכם אבל תשמרו על החוק ותוסיפו את האזהרה הדבילית .
2. כתבה מגוחכת
המדריך   (20.05.17)
זה נחמד לעשות כתבה על וויסקי אבל המינימום שאפשר לצפות זה שהכותב יבין על מה מדובר. בתור אחד שערך לא מעט הדרכות וויסקי אני חייב לציין שהרמה של הכתבה הזו מביכה. הוויסקי היפני זוכה בתחרויות כבר עשור ויותר. בחמש עשרה השנים האחרונות הודו היא צרכנית הוויסקי הגדולה בעולם ונקודה 7 בכתבה נכונה כבר משנת 1600 בערך. אולי הכותב פשוט לא מבין מה הכוונה במילה "מגמות"
3. אפשר לשתות פטל קר !!
העם התימני!!   (21.05.17)
4. למה הכתבה זזה?!?!?!!?!?
מישו   (20.05.17)
שלום נעים מאד אני בן אדם ממש מפגר והתמונות זזות לי והטקסט עושה Highlight לעצמו וואו איזה טכנולוגיה מדהימה אני ממש טיפש.
תקליקו על פרסומות!!!! תקליקו כלבים!!!
5. קוניאק בינוני עדיף על ויסקי טוב
(21.05.17)
6. הוויסקי הטוב בעולם
מקאלן   (20.05.17)
מקאלן ,נגעת נסעת מספר 1 בעולם ללא עוררין ,קצת יקר אבל שווה כל לגימה .
7. מועדון הוויסקי הישראלי
(21.05.17)
הכי טוב שיש
8. כתבה קלילה וכייפית
סמבלוסק האורגינאל ,   ישראל (לא ת"א)   (21.05.17)
להבדיל ממגיבים אחרים דווקא אהבתי את הקלילות, הפשטות ויש הטוענים המסחריות של הכתבה.
מה שחסר לי זה האם לשתות נקי, עם מים, עם קרח (וכמה) וכדומה.
אבל, פתור פרסומת זו כתבה לא רעה בכלל....
9. לטעמי, אם שותה סאקה אקנה יפני
-   (21.05.17)
אם ארצה וויסקי אקנה סקוטי או אירי. לא מסתדר לי וויסקי יפני ( מיוצר ביפן). אחד המרכיבים החשובים ביותר ביצור הוויסקי הוא מי המעיין בהם משתמשים במזקקה.
חזרה לכתבה