אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
ירון קסטנבוים: אשכים, פיקנייה וירקות
ירון קסטנבוים
פורסם: 01.06.17, 11:33
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 43 תגובות ב-17 דיונים
1. למה אחרי החג? אפשר גם במהלכו.
יהוה   (01.06.17)
2. אשכים, זה אחד החלקים הכי טעימים! תשאלו את הטוררו!
(01.06.17)
3. פיקניה זה חלק אחורי לא כשר מחשש ניקור לא כהלכה, אסור לאכול!
אפרים   (01.06.17)
כמו לאכול חזיר!
4. חתיך השף הזה
מילי   (01.06.17)
5. אשכים של שור... אתם אשכרה חולי נפש
עוז קרוהן   (01.06.17)
איך אתם מסוגלים לאכול גוף של מישהו אחר ועוד אשכים??
לא רחוק היום ותעשיית הבשר הנוראית שמזהמת את הכדור וגורמת לתחלואים הכי גדולים בעולם המודרני תהיה לא חוקית.
ואז אתם תשארו עם האשכים בגרון.
6. איך אפשר לאכול אשכים איך?חסר מה לאכול?
(01.06.17)
7. טבעונים הם האחראיים לכך שאין שינוי בתעשיית הבשר.
(01.06.17)
אם טבעונים היו משקיעים את כל המאמצים שלהם
בלהפוך את תעשיית הבשר ליותר הומנית
הם היו מצליחים לקבל את תמיכת חברי הכנסת בלחוקק חוקים שיעזרו לחיות
והחיות היו זוכות לתנאי גידול הרבה יותר טובים ואיכות חיים יותר טובה.
אבל בגלל שהם מתעקשים לסגור לחלוטין את תעשיית הבשר(דבר שלא יקרה)
הם נשארים בלי כלום.
גם החיות לא מקבלות איכות חיים יותר טובה ותנאים הרבה יותר טובים
וגם הם יוצרים סביבם רק התנגדות.
חבל מאוד.
8. אשכים? מסרסים בעלי חיים בשביל שיהיה טעים בפה...? לאן הגענו
איפה החמלה?   (01.06.17)
9. פיקניה אחד הנתחים הטעימים ומענינים בעיני; בדיוק הכנתי שלשום
(01.06.17)
10. מי שאוכל בשר הוא תת אדם אונטרמנש
עידן ,   תל אביב   (01.06.17)
11. אם זה מנחם אותך - קודם שוחטים אותם
יש חמלה   (01.06.17)
12. רוב הגברים אחרי שיש להם ילדים לא צריכים אשכים ויש רעב עולמי
סתם רעיון   (01.06.17)
13. נראה מעולה וכל הכבוד על התעוזה להשתמש בחלקים שפחות מוכרים!
מדור הבשר הכי טוב ,   שיש. מעולה!   (01.06.17)
14. לא סתם
יהודה   (02.06.17)
12 פרוסות פיקנייה, משוישת ומיושנת ביישון יבש כשבועיים בחדר 0
אני רץ לסופר
15. לכו לעזאזל
שלומי   (02.06.17)
י׳אוכלי כל. מזל שהפינצ׳ר שלי לא כשר
16. מי שאוכל אשכי שור יהיו לו אשכים כאלה??
שאלה עם ביצים   (02.06.17)
אם כן אתחיל לאכול 3פעמים ביום כמו תרופה
17. מנסיון של ביקור במסעדתו. הוא מוכר את האשכים לאחר שהוא דוחף
לא אוכל אצלו יותר ,   אוכל שרוף ויבש   (08.11.18)
לקליינטים את הזרג. או הפוך, קודם הוא מוכר את האשכים ולאחר מכן דוחף את הזרג, בצורה של אוכל שרוף ומחירים מופקעים במקום לא ממוזג. וזה כאמור מנסיוני.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה