אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי מכין פנקייק סלק
ארז קומרובסקי
פורסם: 28.05.17, 08:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 20 תגובות ב-12 דיונים
1. מה עם פנקייק שום סחוג חילבה - ירוק
רק דוד קלע   (28.05.17)
2. שאלה: מה קורה כשמוסיפים סלק לפנקייק? תשובה: גועל נפש
(28.05.17)
3. סלק טרי או מבושל?
יוסקה   (28.05.17)
?
4. לחוח עם רסק !! כל התימנים צאו לדרך
רק דוד   (28.05.17)
5. בחייאת, תניחו לפנקייק,הוא טוב כמו שהוא,בלי סלק ובלי בטיח
השף המעופף   (28.05.17)
מה קורה כשלוקחים מנה טעימה ומשלבים עם ירק (נגיד ,בריא) יוצא חרטבונה ,זה מה שיוצא ,זה לא טעים ,זה פשוט דוחה
6. אם כבר..
מי אוכל גלוטן כיום..   (28.05.17)
היית מוותר על קמח
7. קציצות חצילים
ניסים   (28.05.17)
איפה הקציצות חצילים של טבעול שהכנת מה זה טעימות!!!
8. הכי טעים פנקייק עם מלפפון חמוץ ועמבה.
נסו ותהנו!   (28.05.17)
האיש הזה חייב, פשוט חייב, להרוס כל מתכון ותיק וטוב. אובססיה.
9. גם אני שואלת
נעמי   (28.05.17)
אם סלק טרי או מבושל
10. גועל נפש . נפלת על הראש . פעם הבאה שים לפת
אבי   (28.05.17)
גועל נפש
11. ועל זה נאמר"סלק את הסלק מהפנקייק שלנו"
מסלקה   (29.05.17)
12. Delicious
Yael Maimon   (31.05.17)
Just yo confirm please, is the beets are fresh or cooked? Thanks
חזרה לכתבה