אוכל  מדורים  מתכונים
חגיגה ספרדית: 4 מתכונים
ויקטור גלוגר
פורסם: 02.06.17, 06:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 20 תגובות ב-13 דיונים
1. מטבח ספרדי גירסת הנכות הקולינרית של הכשרות! בדיחה!
ויסנטה   (02.06.17)
בלי החמון האציל, הצ׳וריסוס, ופירות הים - מדובר בגירסה דלוחה ומכובסת למגזר שמדיר נשים.
2. פאייה עם שניצל,מה נהיה לכם .בגלל זה היה גירוש ספרד
חוזליטו   (02.06.17)
לפאייה חוקים משלה וזה לא פאייה
3. איך קיבל הגספצ'ו צבע של מרק דלעת?למה צהבהב פתאום?
אחד   (02.06.17)
לא הייתה תמונה של גספצו' שמו תמונת מרק דלעת או מרק בטטה
4. פיכס! הכל כשר. איאפשר לאכול כלום.
Zאביק השועל   (02.06.17)
5. ספרדים עינו וטבחו יהודים במשך מאות ואלפי שנים, צריך להכחיד!
אפרים   (02.06.17)
צריך להכחיד את התרבות שלהם לא לקדם אותה!
6. מחירים גבוהים, להחרים
שוש   (02.06.17)

7. אולי תסביר?
(02.06.17)
למה צריך לשים חצילים בחלב? מי עושה את זה? מה זה נותן? ולבזבז ליטר חלב על חציל אחד? ושאר המתכונים: אם זה אוכל ספרדי אז אני צינצנת! זה אפילו לא עמד ליד האוכל הספרדי. כל עקרת בית ספרדית מתחילה יודעת להכין אוכל ספרדי אמיתי ולא מה שנתת כאן!
8. זה לא גספאצ׳ו. זה סלמורחו. בגספאצ׳ו יש מלפפון ופלפל. salmore
(02.06.17)
9. ויקטור אתה מלך וקלואליס מלכה!
מברסה באהבה   (02.06.17)
10. אין עליך ויקטור
חוחי חשלי   (02.06.17)
11. יהודים סימו לב לישמור כשרות חבל ליפול בקטנות
(03.06.17)
12. כמה זמן הדניס בתנור ?
גל   (03.06.17)
13. אין כמו כובנה עם ביצה ואשל
מרק תימני !!   (04.06.17)
חזרה לכתבה