|
1. מה זה תימנים ??רוצים אוכל אמיתי לכבוד
לא מדגדג חלבי!!! |
|
|
(15.06.17) |
שבת . דגים אוסובוקו .צלי בשר . עוף בגריל שפונדרה . טבחה דלעת . קוסקוס מפרום
|
|
|
2. למי בדיוק מיועד מתכון זה ,כמות כזו היא לא למשפחה,,,,,,
|
|
|
3. אין מושג כזה ערב שישי .חלה וכו .להם יש לפה.שש -בש .מסבחה מוז
שיחה חולים כדור -רגל..קלפים ובשבת טיולים לכפרים ערביים.לבתי קפה מסעדות .והזמנת בשר ממשחטות ערביות בהשגחת מואזין .חלב גמלים ביצים פגומים פסולים .שמוחרמים ומושמדים ההגיעם למסעדות עירקיות
|
|
|
4. הכוונה לעירקים ברור וזה לא חדש
|
|
|
5. בטטה וגבינה היו רק במרוקו.
|
|
|
6. זה בריוש זה?!
ג'רמי ספוקן , |
פריז |
|
(15.06.17) |
ערב טוב מפריז השמנמנה. שמישהו יעדכן את השף שבבריוש יש יחס חמאה לקמח 1:2-1:3, תלוי כמה עשיר אתה רוצה את זה. המתכון הזה עם יחס של 1:5... כמו כן התפחת בריוש נעשית במהלך לילה שלם ולא שלוש שעות. אז, לא חייבים לקרוא לכל מאפה "בריוש", קצת כבוד...
|
|
|
7. התימנים מסודרים -יש כובנה !!! עם סחוג
| |