אוכל  מתכונים לשבועות
אופים לשבת: מתכון לבריוש בטטה וגבינה
אבי ציטרשפילר
פורסם: 15.06.17, 09:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 11 תגובות ב-7 דיונים
1. מה זה תימנים ??רוצים אוכל אמיתי לכבוד
לא מדגדג חלבי!!!   (15.06.17)
שבת . דגים אוסובוקו .צלי בשר . עוף בגריל שפונדרה . טבחה דלעת . קוסקוס מפרום
2. למי בדיוק מיועד מתכון זה ,כמות כזו היא לא למשפחה,,,,,,
Geula   (15.06.17)
3. אין מושג כזה ערב שישי .חלה וכו .להם יש לפה.שש -בש .מסבחה מוז
ליטוין   (15.06.17)
שיחה חולים כדור -רגל..קלפים ובשבת טיולים לכפרים ערביים.לבתי קפה מסעדות .והזמנת בשר ממשחטות ערביות בהשגחת מואזין .חלב גמלים ביצים פגומים פסולים .שמוחרמים ומושמדים ההגיעם למסעדות עירקיות
4. הכוונה לעירקים ברור וזה לא חדש
המשך ל. 3   (15.06.17)
5. בטטה וגבינה היו רק במרוקו.
הטבח של המלך   (15.06.17)
6. זה בריוש זה?!
ג'רמי ספוקן ,   פריז   (15.06.17)
ערב טוב מפריז השמנמנה. שמישהו יעדכן את השף שבבריוש יש יחס חמאה לקמח 1:2-1:3, תלוי כמה עשיר אתה רוצה את זה. המתכון הזה עם יחס של 1:5... כמו כן התפחת בריוש נעשית במהלך לילה שלם ולא שלוש שעות.
אז, לא חייבים לקרוא לכל מאפה "בריוש", קצת כבוד...
7. התימנים מסודרים -יש כובנה !!! עם סחוג
חצרוני   (15.06.17)
חזרה לכתבה