אוכל  מדורים
ישראל אהרוני: שיפודי סלמון אסייתיים
ישראל אהרוני
פורסם: 14.06.17, 09:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 21 תגובות ב-15 דיונים
1. אפשר להשתמש בכנפיים עוף . במקום הדג ?
מתכון יקר לתימנים !!   (14.06.17)
2. למרות שאני אוהב סלמון בטעמו הטבעי, המתכון נראה טעים מאד!
(14.06.17)
3. איפה תרד טורקי איפה
אילה   (14.06.17)
זאת לא העונה. עכשיו יש רק ניו זילנדי והוא פיכסה
4. אהרוני בעיקר עושה פרסומת לכל מיני מותגים, ופחות מכין אוכל...
מקסי   (14.06.17)
5. לא נמאס לכם מסלמון ומתכוניו?אגב,הדג מוכן לאכילה לאחר המשרה.
אריק ג.   (14.06.17)
והצלייה על הגריל רק מייבשת אותו. אבל, מי שרוצה...
מלמדים את הקוראים דברים לא נכונים. לא חבל?
המרינדה מבשלת את הדג בישול כימי בגלל הלימון והליים+המלחים שברוטב הסויה. זו בעצם הדרך העתיקה לבישול דג ע"י כבישתו ואהרוני, המומחה לסושי ולתהליכי בישול על כול צורותיהם, אמור לדעת זאת.
שיהיה.
6. גידול דגים למאכל
משווק דגים בגרמניה   (14.06.17)
רק שתדעו את הדג הסלמון מגדלים בפיורדים בנורווגיה יש כרגע כמות של 15 מטר גובה של צואת דגים מצטברת מתחת לאזורי הגידול כנראה אין דרך חזרה המים שם כבר רקובים.
בנוסף מייצרים את האוכל שאוכל הסלמון מדגים שלא ראויים למאכל אדם את הדגים האלה תופסים בים המזרחי ( מצד ימין של דנמרק ) שזה ים כמעט סגור שבמשך שנים לים הזה נשפכו כימיקלים ושפכים רעילים מתקופת ברית המועצות, את הדגים האלה טוחנים במפעל בדנמרק מוסיפים כימיקל לשימור השומן באוכל שנאסר בארה׳ב כבר בשנות השישים ומרעילים את דגי הסלמון שאתם אוכלים. בתאבון ( נא לאכול רק דגים קטנים כמו סרדינים )
7. לא חובה דג סלמון אפשר גם בקלה !!!
בלי פניאיקה תימנים   (14.06.17)
8. שמונים שח לקילו מה קרה?
(14.06.17)
9. 6 כפות סויה וג׳ינג׳ר הופך את זה לאסייתי?
(14.06.17)
בכל מקרה כל הסלמון המגיע לארץ מנורווגיה (שלא לומר הקפוא מסין) הנו דג הגידול הכי מזוהם מבחינת תזונה ותנאי גידול. אכלו דגי ים קטנים וסרדינים טריים או כבושים בשמן זית. הסרדינים עשירים באומגה 3, סידן וכמובן חלבון קל לעיכול. המותגים מספרד ופורטוגל הכי טובים כי מדובר ב2 מעצמות של כבישת דגים. גם הטונה (לא סקיפ ג׳אק) ממדינות אלו הכי טובה
10. עכשיו היתה כתבה על סלמון
א.א   (14.06.17)
שמצאו חיידקים .מפחיד עדיף לא לאכול. תודה מי שהזכיר אותי. כי בא לי פתאום חשוב לכולנו תמיד לדאוג מימה עלול לקרות. בתקופה שיש חרדה מחיידקים להפסיק לפרסם נטולי בגלל החום משפיע
11. לישראל אהרוני הנכבד,
(15.06.17)
מישהו שמבין עיניין אמר לי שאסור לאכול שעועית ירוקה שלא בושלה קודם במים רותחים עם מלח ואחר כך שימשה להמשך הכנת מאכל אחר כלשהו. לכן לא מובן לי איך זה שאתה שלמד את המקצוע, לא אומר שיש להרתיח את השעועית במי מלח קודם לשימוש בה במתכון שלך? נראה לי לא מקצועי או שאתה סובל משיכחה לעת זיקנה?
12. - בתגובה ל -6 ועוד: לא משנה מאיפה הסלמון בא, הוא גדל באופן מ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (14.06.17)
- בתגובה ל -6 ועוד:
לא משנה מאיפה הסלמון בא, הוא גדל באופן מלאכותי = הורמונים, אנטיביוטיקה, צבע, כימיקלים, וכו '- זה מהנורווגיה שלכם, קנדה שלנו, צ' ילה, סין, וכו '...
על תאמינו לרגע כי כמה מסעדות משתמשות בסלמון "בר" או שאתם קונים אותו. כאן המחיר של ה"בר" קרוב מדי למגודל...!
- שף זה משתמש ב 6 כפות רוטב סויה = 6300 מ"ג נתרן = 2100 במנה.
אבל חכו, הדג כבר מלוח בעצמו והוא מציע עוד יותר מלח ... עכשיו כל הסכום במנה הופך לפחות ל 3600 מ"ג נתרן = 1.5 כפית מלח! זה יותר מ 2 ימים (1500 ליום) קיצבה עבור אדם מבוגר!
איזה שף - מציע הרעלת מלח בנוסף לכל הכימיקלים הרעילים של הסלמון - מגיע לו פרס ראשון - מהר לרוץ לרופא ...!
13. - בתגובה ל -6 ועוד: לא משנה מאיפה הסלמון בא, הוא גדל באופן מ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (15.06.17)
- בתגובה ל -6 ועוד:
לא משנה מאיפה הסלמון בא, הוא גדל באופן מלאכותי = הורמונים, אנטיביוטיקה, צבע, כימיקלים, וכו '- זה מהנורווגיה שלכם, קנדה שלנו, צ' ילה, סין, וכו '...
על תאמינו לרגע כי כמה מסעדות משתמשות בסלמון "בר" או שאתם קונים אותו. כאן המחיר של ה"בר" קרוב מדי למגודל...!
- שף זה משתמש ב 6 כפות רוטב סויה = 6300 מ"ג נתרן = 2100 במנה.
אבל חכו, הדג כבר מלוח בעצמו והוא מציע עוד יותר מלח ... עכשיו כל הסכום במנה הופך לפחות ל 3600 מ"ג נתרן = 1.5 כפית מלח! זה יותר מ 2 ימים (1500 ליום) קיצבה עבור אדם מבוגר!
איזה שף - מציע הרעלת מלח בנוסף לכל הכימיקלים הרעילים של הסלמון - מגיע לו פרס ראשון - מהר לרוץ לרופא ...!
14. - בתגובה ל -6 ועוד: לא משנה מאיפה הסלמון בא, הוא גדל באופן מ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (15.06.17)
- בתגובה ל -6 ועוד:
לא משנה מאיפה הסלמון בא, הוא גדל באופן מלאכותי = הורמונים, אנטיביוטיקה, צבע, כימיקלים, וכו '- זה מהנורווגיה שלכם, קנדה שלנו, צ' ילה, סין, וכו '...
על תאמינו לרגע כי המסעדות משתמשות בסלמון "בר" או שאתם קונים אותו. כאן המחיר של ה"בר" קרוב מדי למגודל...!
- העוד:
שף זה משתמש ב 6 כפות רוטב סויה = 6300 מ"ג נתרן = 2100 במנה.
אבל חכו, הדג כבר מלוח בעצמו והשף עוד מציע יותר מלח ... עכשיו כל הסכום במנה הופך לפחות ל 3600 מ"ג נתרן = 1.5 כפיות מלח! זה יותר מ 2 ימים (1500 ליום) של הקיצבה עבור אדם מבוגר!
איזה שף - מציע הרעלת מלח בנוסף לכל הכימיקלים הרעילים של הסלמון - מגיע לו פרס ראשון - מהר, לרוץ לרופא באופן דחוף...!
15. אין כמו צלעות של תימנים כנפיים עוף על מנגל
רוני   (15.06.17)
חזרה לכתבה