אוכל  מדורים  חדשות האוכל
רן שמואלי: "הקהל הישראלי הפך להיות קמצן"
תיקי גולן
פורסם: 17.06.17, 09:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 504 תגובות ב-370 דיונים
1. שווה לשלם אם מקבלים תמורה
בשביל אוכל טוב   (16.06.17)
הרבה טבחים קוראים לעצמם שף קלישאה שחוזרת על עצמה
2. טוב מאוד! כולנו פרסים ! מה רע בקמצנות על שטויות ובזבוז
נ   (16.06.17)
3. אכלתי בקלארו והיה שווה כל שקל. טעמים ממש טובים
אני   (16.06.17)
ולא, לא קיבלתי שקל על התגובה הזאת. באמת טעים שם ולפעמים צריך לדעת לפרגן.
4. אחרי שראיתי מה קורה במטבחי המסעדות,,אני אוכל אך ורק בבית
יריב ,   מרכז   (16.06.17)
לאכול בבית,,זה יותר טרי,יותר טעים,יותר בריא ויותר זול,,,
5. מאחל לו לפשוט רגל בקרוב
אביעד ,   נתניה   (16.06.17)
ולמצוא עבודה שמכבדת את בעליה
6. אם עירית קולבר הביליונרית בעסק, הפלצנות תחגוג והמחיר ברקיע
גלי   (16.06.17)
האנשים הללו חיים בעולם אחר. מנותקים. היא נשואה לביליונר יונתן קולבר. הם לא מבינים שהשכר החציוני בישרעהל עומד על כ- 6000 ש"ח. בהצלחה!
7. ומה עם אלפי ומאות האלפים שלא טסים?
שולה   (16.06.17)
המדינה מונה מעל 8 מיליון איש. את אלה שאין להם לא רואים
8. איש הזוי. משוה טיסה לחו"ל ומכשרים לארוחה
(16.06.17)
אלא אם כאן יש לך משהו מאוד מיוחד להציע אין שום סיבה להוציא יותר מ100 שקל לאדם לארוחת ערב איכותית. כשרואים המבורגר פשוט או עוף בגריל ב90 שקל בתפריט צריך לברוח מהמקום.
9. אנשים מחפשים אוכל טעים ולא פלצנות
לחם חי   (16.06.17)
10. מספיק כבר עם הפלצנות של האוכל והמסעדות .
צפוני   (16.06.17)
11. עוד מעט יהיה אסור ללכת לזונות.
התול בתול   (16.06.17)
בגלל החוק החדש. אז כל מאות מיליוני השקלים שרצים שם ילכו לתחום המסעדות.
12. טבח נרקיסיסט
עמית   (16.06.17)
בישראל,
כל טבח בטוח שהוא מינימום מנתח מוח.
כל מדריך כושר משוכנע שהוא פרופ' לפיזיקה גרעינית.
כל מש"ק תחזוקה בטוח שהוא מינימום רמטכ"ל.

רן שמואלי הוא טבח. הוא מטגן וצולה דברים ואם הוא לא מסוגל להציע לאנשים אוכל טעים במחיר סביר אז הוא מוזמן לעשות קצת דיאטה שבודאות תוריד את העלויות הנלוות של העסקים שלו בצורה לא מבוטלת.
13. טעות! הקהל הישארלי פשוט הפסיק להיות פראייר!
(16.06.17)
14. למה לשלם מחיר מופקע על ארוחה ?
תוהה   (16.06.17)
באמת שאין הצדקה.
15. איזה נודניק
(16.06.17)
16. הקהל הישראלי התפכח מר שמואלי...
גל   (16.06.17)
אחרי 20 שנה בערך בהן מכרו חביתות במחיר של ארוחה אצל בולוד, הקהל הישראלי הבין את הבלוף. ודווקא "בכירי" השפים בישראל (לפי העיתונות לפחות) דוגמת רושפלד, אדוני, רפי כהן ואייל שני אחראים לזה.
עסוקים כל היום בטוויטר, לכלוכים, רכילות ובלהגיד שהקהל הישראלי פרובינציאלי ופרימיטיבי (כן, אני זוכר את פתיחת הג'ורה של אדוני לפני כמה שנים).
רק מה, לא כולם בישראל דבילים, לאנשים יש מושג וידע לגבי תת איכות המוצרים בישראל, ובעיקר יודעים מה מקבלים (ותמורת כמה בחול). וישראל רחוקה מאירופה, ארה"ב והמזרח שנות דור ברמת המרכיבים, רמת האוכל, חוויית המסעדה וארוח בכלל. שלא לדבר על המחיר...
אז תפסיק בבקשה (שוב) לנסות ולחנך אותנו, ולך תעשה מה ששף אמור לעשות. רמז, זה לא במדיה חברתית.
17. לא קמצנים אלה אתם חמדנים
בר דוד רפאל ,   שמעה   (16.06.17)
לישראלים נמאס לשלם עבור השם פי שלוש ולקבל חצי כמות ממסעדה ללא """שם""
18. תפסיקו לעבוד עלינו כל הזמן עם אוכל והגשה פלצנית בסוף תשלמו ע
אביב ,   העמים   (16.06.17)
ל כך ביוקר
19. אחי-הכנס
מעריץ של רן שמואלי   (16.06.17)
אני שעוקב אחריך שנים ומתפעל כל פעם מחדש מכישרונך מבקש ממך להפנים
היום מה שחשוב זה מחיר מחיר מחיר
ובשביל מחיר צריך רעיון שמוכר מוצר זול בלי הרבה מרכיבים וספקים ממש כמו פעם
שהיו מוכרים שיפודים עגבניה בצל על האש סלט ערבי קצוץ חריף עמבה פטרוזיליה צוחקת איזה תחינה קטנה
ותביא לי איז קולה וגמרנו
בלי זה וזה וזה וזה וזה וזה וזה לא נגמר לא מול הלקוח ולא מול הספקים
20. אוהבים זול
ליאור ,   השרון   (16.06.17)
1 אנשים אוהבים זול או חינם.
21. או שהקהל נעשה קמצן , או שהשף נעשה חמדן !!!
א   (16.06.17)
22. כן ברור שבניו יורק מחכים רק לעוף שלך
ניר   (16.06.17)
23. "המחזורים של המסעדה עלו ב-25 אחוז בתקופה האחרונה"
(16.06.17)
מס הכנסה בדרך...
24. נסגרות מסעדות כי יקרות יותר מלונדון ופחות טובות
אייל   (16.06.17)
25. הישראלי הפסיק להיות פראייר. בניו יורק משלמים פחות על יותר
דורון   (16.06.17)
שכר הדירה וכא במנהטן ככ הרבה יותר יקר ויש ככ הרבה מסעדות מעולות שיוצאים עם 50 דולר חשבון לאדם כולל יין ולא 100 כמו אצל שמואלי
26. רן גובה מחירים של מסעדת מישלן בניו יורק ואין לו ולא יהיה לו
ארנון   (16.06.17)
כוכב מישלן אך פעם כי הוא לא ברמה של אלה שהוא משווה את עצמו אליהם. הוא עוד מסעדה ממוצעת בניו יורק ולשמחתי התחרות בתא גוברת ויותר ויותר אוכלים בחוץ ואין סיבה לשלם את המחירים של רן כשיש ככ הרבה מקומות שאפשר לקבל את אותה התמורה ואף יותר בפחות. אז שכל השפים המהוללים שלנו ירגיעו לפני שהם משוווים את עצמם למקביליהם בחול עם כוכבי מישלן. שישוו את עצמם לשפים ללא כוכבים ושגם לא יהיו להם אך פעם כי הם לא במיוחד טובים - ממוצעים לגמרי
27. כי לא לקנות סנדוויץ' ב-46 שקלים
מאור   (16.06.17)
או ארוחת בוקר ב-110 שקלים זו קמצנות.
נכון אחי.
28. מדושן עונג
מאור   (16.06.17)
איזה דור פאתטי אנחנו.
אדם שבקושי יודע להכין סטייק מדיום כמו שצריך קורא לכולנו בשמות גנאי. יש הבדל גדול בין חוסר הרצון להיות פראיירים לבין להיות קמצן ואם ה"שף" לא מבין את ההבדל אז הוא גם טמבל.
לא לקנות לעצמך משהו שאתה רוצה ויכול - זו קמצנות. לא לקנות משהו שלא שווה את תג המחיר בעיניך - זו קנייה חכמה.

אנשים כבר מפסיקים להיות פראיירים והלוואי שה"שף" ושכמותו יעלמו לנו מן האופק.
29. הוא לא קמצן
(16.06.17)
פשוט לא מתאים לשלם מחירי פלצנות על מנות בגודל שמשביע דרדסים.
מחיר המזון לא מתאים לרמת המחייה בארץ
30. כשתתנו שמות ישראליים ולא שמות "צרפתיים פלצניים" נבוא לאכול.
רעב   (16.06.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה