אוכל  מדורים  חדשות האוכל
השף יובל בן נריה פותח מסעדה ופותח את הפה
רענן שקד
פורסם: 17.06.17, 16:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 24 תגובות ב-20 דיונים
1. שף דגול
דנה   (17.06.17)
אכלתי בטאיזו מספר פעמים - אין ספק שזו המסעדה הטובה ביותר בארץ. המוקפדות מאוד מורגשת - הרבה יותר טוב מאסף גרניט או אייל שני. מתה כבר ללכת למסעדה החדשה...
2. מציעה לך לקרוא את זה
יקירי   (17.06.17)
נשמע בן אדם מאוד פרפקציוניסט ותוחח על, בהחלט חייבת לטעום אץ האוכל שלו, אסלאם כתבו את הכתבה לפי מה שהוא באמת אמר ולא ערכו אותה יותר מידי, נשמע בן אדם עם הרבה תיסבוכים רגשיים ומעמסות רגשיות, חושבת שהייתי פונה לטיפול רק כדי לנקות את הנפש...
3. כן. ממש שף אלמוני שלא שמענו עליו.
אייל   (17.06.17)
הלו, שקד, קצת כבוד וקרדיט לקוראים שלך וקצת כבוד וקרדיט ליח''צ של טאיזו. השם הזה יצא מכל החורים כבר, גם בפתיחה של דוכן השיפודים וגם של הביסטרו החדש. אין כתבה אחת במדורי האוכל שהשם הזה לא הופיע בה, גם גיא פינס היה בפתיחה וגם הבחור מצטלם על ימין ועל שמאל.
4. השף הכי אינטלגנט
דנה   (17.06.17)
במדינת ישראל!
5. מרשים מאוד. אינדיבידואליסט אמיתי.
רחל ,   תל אביב   (17.06.17)
6. בא ממשפחה מעוררת רחמים לא פלא שחרד
מור   (17.06.17)
7. נחמד לראות שיש כאן משהן אחר מהשבלוניות והמוכר
חשוף במטבח   (17.06.17)
לא קל להיפתח... אולי יום אחד אוכל להרשות לעצמי גם לאכול שם
8. נשמע אדם מוכשר מאוד אבל גם מאוד סובל
רונה   (17.06.17)
ממליצה לו ללכת לטיפול פסיכולוגי ולהתחיל ללמוד פילוסופיה בודהיסטית, יכול לעשות פלאים... ההורים שלו אולי נתנו לו כלים משמעותיים אבל גרמו לו להמון נזקים
9. מרק תימני זה בלוף גחנון רמאות לאורחים
חצרוני מנחם   (18.06.17)
10. פרפקציוניזם זה מה שחסר במסעדנות בארץ. שיישאר ככה.
כך יחזיק לאורך זמן ,   בניגוד להרבה שפים   (18.06.17)
שקד מראיין מעצבן שתמיד מכניס את האגנדה המטופשת שלו לכל מקום.
מזל שהמרואיין מעניין כשלעצמו.
11. איזה איש מופלא!
וואו   (18.06.17)
אמן מיוסר תמיד הכי מוצלח ומצליח. חבל רק שכטלם נהנים והוא סובל....
12. מכירה את אשתו. תותחית !
מיכל   (18.06.17)
13. איש עבודה ושף גאון
דמפלינג   (18.06.17)
ללא ספק האוכל הכי פורץ דרך בארץ כבר הרבה שנים
איש נעים הליכות ועדין שמדבר יפה אל עובדיו ורואה בהם
שווים ומניע אותם לעבודה והצלחה משותפת
דיבר יפה מאוד אל שפים אחרים בלי ללכלך עליהם אלה
רק להגיד בצורה חדה ונעימה וכנה את דבריו.
שאפו ענק
14. אכלתי בשתיהן. יא פאן טובה, אבל טאיזו יוצאת דופן
מלך הכוסברה   (18.06.17)
בטאיזו יש אוכל ברמה גאונית. טעמים כל כך טובים.
אבל בסוף הערב יוצאים עם חשבון כואב מאוד בכיס.
15. שף מעולה וטאיזו זו המסעדה המרגשת ביותר שאכלתי בה
תמי   (18.06.17)
מאחלת לו רק בהצלחה. ובכל הנוגע לפרסום - מעריכה אותו אלף מונים מאשר את כל אותם שפים שפרצופם מרוח בכל חור ולא ניתן לברוח ממנו. לא ברור למה רענן שקד חושב שהוא מפגר אחריהם. הצניעות שלו וההתמקדות שלו הם חד משמעית לזכותו ולא לחובתו.
16. נשמע בחור מקסים וצנוע
אני   (21.06.17)
17. השף המעניין בארץ. טאיזו מצוינת והראמן במיזאקי גאוני
הילה   (24.06.17)
18. איך אתה קורה לעצמך שף
יוסי   (07.07.17)
היינו בטאיזו ופשוט ביזיון האועל פשוט לא טוב נקודה,אין איזון בין טעמים ,סתם אבו עלי ואבו נפחא פתחו מסעדה ומוכרים הכול חוץ מאוכל,תעשה בדק אצלך כי שף אתה ממש לא.
19. טיזו מדהימה
שמעו סיפור:   (08.07.17)
לקחנו חברים מניוניורק לשם. כשהיו בביקור בארץ. אנשים שטיילו ואכלו במסעדות הכי טובות בעולם. הם לא האמינו כמה טעים ואיזו אווירה. החוויה הכי חזקה שנותרה להם מישראל. יובל בן נריה הוא שף עם ידי זהב והמקום קסום לחלוטין.
20. אכזבה
אבי   (01.02.20)
לא פגע לחיכי מחיר מופרז על מנות תפלות זאת דעתי ומצטער שזה כך
חזרה לכתבה