אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי: פיצה קצת אחרת
ארז קומרובסקי
פורסם: 19.06.17, 10:30
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 55 תגובות ב-27 דיונים
1. זה לא פיצה זה קוגל לחברי זהות עדתית
מקס פיינמן   (19.06.17)
2. נראה סוףףףף.. טעים
משה   (19.06.17)
3. מי הבלונדה????
זית   (19.06.17)
4. תודה! אני הוספתי גם אורז ופנקו. יוצא מדהים.
אלוןבלון ,   חורשלפים איחוד   (19.06.17)
5. ארז המקסים,אני באה לגור אצלך במטבח. בבקשה!!!!
בקשה   (19.06.17)
6. רוצים פיצה קלאסית, עם בצק קלאסי רוטב עגבניות קלאסי
(19.06.17)
ובלי הרבה טופינג מלמעלה. תודה.
7. פחמימה פלוס פחמימה
פואטיקה ,   ירושלים   (19.06.17)
למה צריך בצק עם תפוח אדמה?
ממליצה להחליף את תפו"א בירק שאינו פחממתי
8. מה זה פיצת הפחמימות (והפחם) הזו? זה לא פיצה זה קשקוש
השף הרושף   (19.06.17)
בפיצה אמיתית יש איזון והרמוניה בין המרכיבים,הפיצה הנפוליטנית הפשוטה היא שירה של סמביוזה בין מרכיביה. ואז ברגל גסה בא הקשקוש הזה שלעיל , תפוח אדמה על פיצה ,נו באמת. הקדחת את התבשיל ארז
9. ארז, מה יהיה הסוף איתף? פרמזן??? מוגלה? שים קשיו
ירון   (19.06.17)
למה להמליץ על זבל??? תמליץ על גבינת קשיו בהכנה ביתית. לוקח דקות ספורות ויוצא מדהים!
10. זה בדיוק כמו לאכול שניצל בלאפה...
פונטיקה רחובות   (19.06.17)
מה הקטע שלכם?
העיקר - ארז קומרובסקי.
תקראו לו המלך של הפחמימות וזהו.
11. תימנים תזרמו עם הלחוח זה מה שחביב עלכים
מוטי יעקובי   (19.06.17)
פרמזן בצל רוזמרין זה יקר ביוקר .אתם לא אוהבים הוצאות וביזבוזים להתראות
12. הלו..ארז...תתעורר
אתה עולם ישן..   (19.06.17)
מי אוכל היום גלוטן. יש פיצות נפלאות ללא הרעל הזה..
13. נמאס מהקשקשן הזה
אכל את הראש   (19.06.17)
14. אם זה לא יוצא טוב אני גומר אותך
נסיין   (19.06.17)
15. פיצה עם תפוח אדמה מאוד נפוצה באיטליה וטעימה להפליא
(19.06.17)
ומה זה "שירה של סימביוזה"?
16. מעדיף שאשתי תקנה פיצה.....
צביקה   (19.06.17)
מוכנה בפיצרייה.
עם רוטב עגבניות סמיך, וטעים.
ולא תפ''א ובצל, = זה פאסה!!!
ובמקום לפנק/להשקיע במטבח, תפנק במיטה!!!
17. מה?
בני   (19.06.17)
זה לא פיצה, פיצה חייבת עגבניה
18. כל טבח חובב יודע שלא שמים פחמימה על פחמימה.
אבי   (19.06.17)
שף עלק...
19. לזכותו יאמר שהפעם הוא היה הגון.
עמית   (19.06.17)
אפשר לקנות אבן פיצה, לחמם את התנור והאבן זמן ארוך למקסימום טמפ' ולהוציא פיצות סבירות מינוס.
אפשר גם לחמם מאוד מחבת מברזל יצוק על הכיריים, לבנות עליה, כשהיא חמה, את הפיצה (בצק, רוטב, גבינה ותוספות) ואז להכניס אותה לשלוש דקות למדף עליון בתנור במצב גריל מקסימלי (הגריל צריך להיות לוהט כשמכניסים את המחבת). מתקבלת פיצה סבירה פלוס.
בשביל להכין פיצה דקה כראוי, צריך תנור בטמפרטורה גבוהה הרבה יותר מהתנורים הביתיים (בערך 400 מעלות) ובשביל אחת טובה באמת צריך טאבון עצים לוהט...
ואגב, קמח לבן רגיל לגמרי עושה את העבודה.
20. ״פיצה ביאנקה״- לכל אוכלי הראש שלא מכירים ובוכים שאין עגבניו
סעו לאיטליה   (19.06.17)
21. שיסיר כבר את הטבעת מלאת החיידקים שלו. אי אפשר לראות את זה יו
(20.06.17)
22. אני כבר הולכת לבנות טאבון בחצר.
מילי   (19.06.17)
23. ראשית, זה לא פיצה, אולי סוג של פוקצ'ה - ללא עגבניות, למרות ש
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (19.06.17)
ראשית, זה לא פיצה, אולי סוג של פוקצ'ה - ללא עגבניות, למרות שראיתי פיצות לבנות במסעדה באיטליה.
אבל עם 1.5 כפות(כי כף אחת הופכת ל 1.5 כאשר הוא / אתם מבשלים) של מלח עבור 7 פיצות, באחת 1500 מ"ג נתרןן - למהר לרופא!
ו, השילוב של כל כך הרבה קלוריות ...
9 וחבריך - מה עם חיות השדה שאתם שוחטים? מה עם הקלוריות הענק של קשיו? מה לגבי להיות מזויף ???
- לא נורמלי 12 ...!
24. מה עם הפיצה התימנית עם כל התוספות ???
גולדברג יוסקה   (20.06.17)
בחלומות בדימיונות ברקיע השביעי וגם זה אולי טיפ שלי לתימנים אל תעמדו בשמש . שלא תהיו צמאים !!!!
25. מי מחכה 24שעות כדי לאכול פיצה הוים!
א   (20.06.17)
26. כמה תלונות. מי שלא טוב לו שיקנה פיצה מעדנות ויסתום
חיים   (20.06.17)
במקום להנות מהגאון והמוכשר הזה, רק מקטרים.
27. sembra cazzo
(20.06.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה