אוכל  מדורים  מתכונים
אהרוני: כנפיים של שף
ישראל אהרוני
פורסם: 21.06.17, 16:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 34 תגובות ב-25 דיונים
1. כל כך הרבה מרכיבים. יותר מידי טרחה
שירי   (21.06.17)
2. לתנור עם רוטב צילי חריף וכשיוצא: להוסיף חמאה מומסת. זהו!
לא צריך יותר! יאמיי! ,   עזבו באלגאן.   (21.06.17)
3. נו באמת
דן ,   תל אביב   (21.06.17)
רק מלקרוא את המרכיבים וההכנה כבר עושה לי חשק לישון
אהרוני מתי תתן מתכונים פשוטים לפשוטי העם ולא לפלצנים משדרות רוטשילד ???
4. סטייק תימני אסלי מתימן =כנפיים עוף
מפקד כנף   (22.06.17)
5. כנפיים טעימות מאוד הכי חשוב שהן זולות
שרעבי   (22.06.17)
6. 40 דקות בתנור ב 180 מעלות לא מספיקות לכנפיים. בדוק בדוק בדוק
בעל נסיון   (21.06.17)
וגם ככה יותר מדי מרכיבים
7. פעם כנפיים היו מיועדות למאכל חיות. היום הן כביכול דליקטסן
הגלשנית   (21.06.17)
כל כך "טעימות" שצריך להטביע אותן באוטב שמסווה את הכלום שיש בהן -- עור ועצמות
8. YNET
(21.06.17)
אתם משעממים וחסרי דימיון ובעלי רעיונות מטופשים אוכל כזה לילדים קטנים. מלא עור שמן ועצמות ותיבול חריף ואלכוהול שלא לילדים בכלל! מי אוכל דבר כזה או מבזבז את זמנו על הכנת מתכון כזה? מילא מחלקי עוף או בשר אחרים, למה מכנפיים?
9. כנפיים נקיות?!
נעמה   (22.06.17)
הכל מלא נוצות.
10. שואה בצלחת! אל תקחו בזה חלק. תהיו טובים
ק   (21.06.17)
אל תתנו יד לשואת בעלי החיים. השף הזה חסר מוסר עם לב של אבן
11. אהרוני היקר - תטעם בבקשה במסעדה בהרצה את הראמן הצמחוני
אינשם   (21.06.17)
ח ב ל ! אין נשמה ...דווקא המנות הראשונות נפלאות ...חפשתי דרך להגיד לך ,אז מצאתי :)
12. אותו מתכון בסיס מהספר הסיני ומארוחות ערוכות.
(21.06.17)
רק התווספו להם מרכיבים...
13. למה כנף
סטייק מדיום   (22.06.17)
מי אוכל היום כנפיים די זה אוכל של שנות השישים תיכף גם תבשל רגלים של תרנגול.
14. זה מתכון פשוט לכנפיים??
גבר   (21.06.17)
אהרוני ידוע במרכיבים האסייתיים שלא פשוט להשיג אותם בארץ ולילדים לא הייתי מכין כנפיים אסיאתיות עם כל המיקס תבלינים הזה.
15. רק מלראות אותו שעיר עטוף כדשא ששערות גןפו צולל לאוכל
שמעוני   (21.06.17)
16. שאהרוני ינקה לי את ה 24 כנפיים אח"כ אני אעשה את המתכון.
מזליקה   (22.06.17)
17. כל אוכל שמפרסמים חייב להיות שחור עם פחם?
=-   (21.06.17)
18. תקני כנפיים בגריל מהסופר
(21.06.17)
19. אני מכין לאישתי כנפיים ומאז היא ממש פורחת באוויר
(21.06.17)
20. למה "לזלול"??? פשוט - לאכול ! אנחנו בני אדם המסוגלים להתאפק
גם כשרעבים מאד מאד! ,   אמירה נכונה!   (21.06.17)
21. לנקות את הכנפיים מכל הנוצות מוציא את כל החשק -אפילו במרק עוף
(21.06.17)
22. מר שף "נחמד" - "רק" כפית מלח במנה עם 6 כנפיים והיתר! - במיוח
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (21.06.17)
מר שף "נחמד" - "רק" כפית מלח במנה עם 6 כנפיים והיתר! - במיוחד עבור הילדים, לא פחות!
"רק" כפול מעל קצבה של יום שלם של נתרן לילד (8/9 שנים) ב "לגימה" אחת!
אם הם אוכלים יותר מ 6 כנפיים, כמה יותר נתרן !!! אתה מסווה את המלח עם המתוק! = עוד משקאות מתוקים = יותר משמין! - חינוך מעולה לילדים ...!
גם, הרבה יותר מדי עבור המבוגרים!
תחזור אל הבסיס ולמד כיצד לבשל בריא, במיוחד עבור הילדים!
23. רצוי בישול מקדים של הכנפיים כמו במרק עוף.
עממיקו   (22.06.17)
אני קודם כל מבשל את הכנפיים כחצי שעה במים רותחים עם גזר ובצל ומעט אבקת מרק.
מוציא, מקרר, ורק אז מכניס לתנור לגריל לוהט עם הציפוי (גלייזינג) האסיאתי/ אמריקאי, וואטאבר.
24. טונה של רטבים (ונתרן) מתועשים לא תודה!
(22.06.17)
הכי פשוט לבזוק פפריקה חריפה לפי הטעם, טימין ואורגנו יבשים, פלפל שחור גס, לסחוט לימון טרי, להזליף שמן זית ולצלות בתבנית אפיה במצב גריל. הופכים פעם או פעמיים להשחמה מעביר לקערה עמוקה ואוכלים בידיים. זה כל כך טעים שאני מסוגל לחסל מגשית שלמה.
25. כנפיים
אני ,   אישם   (26.06.17)
עשיתי כנפיים עם רד בול לזוגתו שתחייה אבל לא קרה כלום המתכון של אהרוני עם הרבה שערות ולא טעים בגלל זה אולי
תגובות נוספות
חזרה לכתבה