|
1. סנדוויץ' שאני המצאתי :
חלה מתוקה, קציצות כרישה, בטטה (אפויה בתנור עם שמן זית ופלפל שחור גס), ביצה קשה, תוספת קוביות או פרוסות גבינה כלשהי (בולגרית או עיזים).
|
|
|
3 ק''ג בשר ?
צנוברים ,פיסטוקים ,טפנד זיתים ,פסטו ???
הפלצנות של השפים לא יודעת גבולות
למי יש תקציבים כאלו לסנדביץ לא טעים בעליל
|
|
|
3. נראה לי שהשפים לא מבינים מהו סנדוויץ'
ברור שהוא לא אמור להיות מורכב שארוחת הסדר. ירון קסטנבוים מתקרב.
|
|
|
4. אני כבר רץ עם רשימת המצרכים לשוק.
|
|
|
5. רצתי לשוק לקנות את המצרכים וחסר לי פיסטוקים.
השאלה היא . אפשר בלי ?
|
|
|
|
|
7. אין גבול לפלצנות,,,,,,אבל
אם לא ימציאו סנוויצים הזויים כאלה, מי יבוא לשרונה וישלם ממיטב כספו על הכלום שהם מוכרים לו. הרי כל אחד יודע להכין את סנדוויץ החלומות שלו בבית.
|
|
|
8. ואיפה אורן חזן שצריכים אותו?! איפה????!!!!
|
|
|
9. סנדוויץ' זה שתי פרוסות לחם או לחמניה
עם קצת רטבים על כל צד, כמה פרוסות של פסטרמה/נקניק או גבינה (ומי שרוצה יכול לשלב) כמה חסה, עגבניות וזהו.
|
|
|
10. סביח- הכי פשוט והכי טעים.
|
|
|
|
|
12. תנו לי טוסט על אבוקדו וסלמי ואיזה מלפפון חמוץ בצד
|
|
|
13. אם שמים עמבה בסנדביץ למה צריך פסטו וכל השאר? זה משתלט
|
|
|
14. אסף גרניט סתם דוחף מלא מוצרים בלי טעם וריח
|
|
|
15. מר קסטנבוים - מה עובר עליך? ציפיתי למשהו בשרי מעניין
שומר נפשו ירחק מהעוגה או איך שתקראו לזה סותמת העורקים.
|
|
|
לוקחים בגט ופוציפ לשניים לוקחים עירית ושוטפים אותה ומכניסים לסנוויץ.בתאבון. כשיש זמןומצרכים אלו ניתן לשלב טחינה או עגבניות שרי
|
|
|
17. כשאני אוכל לקנות לעצמי דירה במדינה הזאת...
אז אני אלך לקנות 18 רכיבים מיוחדים ולהכין סנדוויץ'
|
|
|
18. כריעים טעימים כם למעוטי יכולת
נראה לי שהשפים לא מודעים לכך שחיים בינינו אנשים מעוטי יכולת שלא יכולים לקנות את כל המוצרים היקרים. למה לא לפרסם מתכונים קלים עם מעט מצרכים שכל אזרח יוכל להרשות לעצמו להכין כריך שונה ממה שהוא רגיל
|
|
|
19. - הסנדוויץ" של מיקי שמו: בריוש עם פירות יער - אתה מטורף לגמר
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(26.06.17) |
- הסנדוויץ" של מיקי שמו: בריוש עם פירות יער - אתה מטורף לגמרי - כן לא שפוי: עבור מנה אחת - 85 גרם חמאה, 1.25 ביצה, מלח - באפייה מתוקה??? ועוד: 200 גרם שוקולד ??? 25 גרם חמאת קקאו? באיזה עולם אתה נמצא? תחזור לבית הספר ולמד לאפות עבור הצרכים של היום! - הסנדוויץ 'ירון קסטנבוים: ברי וארטיושוק - אתה יודע כמה מלח במנה אחת ??? אתה לא צריך כל כך הרבה גבינה ועוד יותר המלח מן הלחם והארטישוקים. לא צריך את החמאה! - הסנדוויץ של השף אסף גרניט: שקשוקית: מלח, מלח ועוד מלח - טפנד, שאר המשומרים, ועוד מלח שאתה דורש - וואו, עם כמה מלח אתה מרעיל את האנשים? - הקלוריות, השומנים, והסוכר ... - איזה טירוף !!! - לרוץ לרופאים לפני שיהיה מאוחר מדי ...
|
|
|
20. עוד לא הפנימו השפים בארץ שיותר זה פחות
במקום לדחוף למנה אין סוף מרכיבים ,משתמשים במספר קטן של מרכיבים איכותיים שלכ אחד מן המרכיבים יש את המרחב וההנוכחות שלו .
|
|
|
באגט חמאה ברי , ברור שזה הרכב מנצח, לא חוכמה גדולה ... נראה אתכם עם מרכיבים בסיסיים יומיומיים במחיר עממי יוצרים עניין וחידוש .
|
|
|
22. איזה שטויות, הטבח גרניט עובד לנו העיניים עם כריך שבו
שילוב של 50 דברים, קבטנבוים מבין בבשר, רוצה להיות יותר, בקיצור: פלצנים
|
|
|
|
|
24. כולה לחם עם משהו טעים בפנים.למה צריכים שף בשביל זה?
|
|
|
25. כריך תימני אוטאנטי מקורי : אשל רבע עגבנייה
קעטבי המומחה לחסוך |
|
|
(27.06.17) |
|
|
|
26. בטח שפים תימנים הכינו את השפע היוקרתי הזה
ח ח חה חחההההה חחהה
|
|
|
|
|
28. עכשיו כשהחופש הגדול בפתח
זהו זמן מצוין להתכונן לקראת ה-1 בספטמבר ולעבוד על לחמניות בריוש מקורמלות.
|
|
|
29. אין שפים בארץ..זה ידוע
קצת יחסי ציבור והופ אתם ''שפים''.
בצרפת שף מסיים בית ספר אמיתי של שפים. בעולם הקולינרי לא אוכלים גבינות, בטח לא גבינות צרפתיות עם בלסמי. רק פרמזן. שמן כמהין + בלסמי + חמאה ? אוי ואבוי אם מישהו בצרפת היה רואה את זה.
| |