אוכל  מדורים  סיר שמח
כל אחד יכול: לחם תירס
רותי קינן
פורסם: 02.07.17, 09:33
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 77 תגובות ב-32 דיונים
1. האם אפשר להקפיא? . תודה
רות ,   תל אביב   (02.07.17)
2. לפני שהולכים למסעדה המומלצת - מומלץ עוד יותר להכנס
דניאלה   (02.07.17)
לאחת הכנסיות הקרובות לראות ולשמוע "מופע" נשמה מדהים מהמם אמיתי אוריגינלי. אין דבר כזה.
3. שאלה:
(02.07.17)
כיוון שיש כמה סוגים של קמח תירס כלומר בכמה סוגי טחינה: עבה דקה בינונית וכ"ו, רציתי לדעת באיזה עובי צריך להיות קמח התירס שאת משתמשת בו כדי שלא יצא לי ממליגה או פולנטה מהלחם. תודה.
4. למי שרגיש לחלב ומוצריו - אפשר חלב סויה או שקדים?
שוטה הכפר   (02.07.17)
5. שאלה לגבי גרגריות
אלי   (02.07.17)
כל פעם שאני מנסה עוגה/מאפינס/לחם עם קמח תירס מרגישים שהוא גרגרי בגלל קמח התירס ובסוף לא אוכלים והעסק נזרק לפח ובטח זה מה שיקרה גם הפעם. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה? או שככה זה וזהו? בפולנטה אני יודעת שיש בישול כך שזה לא קורה...עזרה בבקשה...!
6. במה אפשר להחליף את הקמח הרגיל? האם אפשר הכל מקמח תירס?
שרה ,   צפון   (02.07.17)
7. יש גרסה נטולת גלוטן?
צליאק   (02.07.17)
8. האם זה טוב לטחורים? כך שמעתי
רון ,   תל אביב   (02.07.17)
9. מדהים! תירס במקור היה מזון לבהמות אבל תעשיית החקלאות בארה"ב
הצליחה לדחוף אותו ,   לכל מקום! (רעל)   (02.07.17)
10. As God is my witness
סקארלט אוהרה ,   הדרום   (02.07.17)
I'll never go hungry again
11. זה לא לחם תירס זהעוגה מקמח תירס,תשאלי כל רומני ,וקוראים לזה
שששש   (02.07.17)
מלאיי.
12. לחם תירס
מירי ,   צפון   (02.07.17)
זה נירה מאלאי ברומנית ו לא לחם תירס
13. זה רצח! לפרוס עם סכין את הלחם. זה כואב לקמח!
זה רצח   (02.07.17)
14. מה הקשר יום העצמאות של ארה"ב ולחם תירס דרום אמריקאי?
איילת ,   תל אביב   (02.07.17)
15. זה לא לחם, זו עוגה. אבל את יודעת יותר טוב מכולם.. שיהיה.
קורן   (02.07.17)
16. לחם ללא ביצים
מוש ,   ים   (02.07.17)
האם אפשר לוותר על הביצים כדי שלא תצא חביתה או עוגה?
מה לשים במקום ?
17. הכנתי לא.ערב ויצא מעולה - חוסל!
כל   (02.07.17)
18. אפשר מתכון ללא ביצים ?
אביעד ,   נתניה   (02.07.17)
מי עדיין מכניס את הגועל נפש הזה לגוף שלו ?!
19. ארה״ב היא לא מדינה פדרלית, היא פדרציה של מדינות.
(02.07.17)
20. הלחם תירס או המלאיי הרומני נכנס לתנור הרגע
זה מה שחשוב   (02.07.17)
21. למה זה יצא לי קצת מתפורר
אבל טעים   (02.07.17)
22. כמה חמאה ? 100 גרם?
אפרת   (02.07.17)
כמה חמאה?
לא כתוב כמויות
23. בשדה תירס פולשים דורבנים ,שמחסלים כל קלח כמו העירקים.
שפיצר   (03.07.17)
24. טבעוני היסטרי טיפוסי
(03.07.17)
טפוי!
25. הכנתי. לא להיט
מיטל   (03.07.17)
26. שי עגנון 25
כוהן אסתר ,   נהריה   (27.01.18)
האם יש מתכון בלי קמח?
27. שאלה
יעל ,   נתניה   (19.02.18)
במה אפשר להמיר את הריוויון? משהו פרווה?
28. אפשרות של הקפאה....
ליאת   (19.09.19)
לא אכלו את כולם, ואני רוצה לשמור ליום אחר.
מקפיאה.
איך הם יהיו אחרי הפשרה וחימום מחודשים ?
29. לחם תירס לא תפח
אתי   (21.10.19)
הכנתי לפי המתכון ולא תפח לי. מה הסיבה?
אחרי 30 דקות זה לא נאפה מלמעלה נשאר לבן.
30. הכנתי ויצא מושלם!!! תודה רבה.
מרב   (22.02.20)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה