|
1. נראה טוב, אבל אין דבר כזה עלי זעתר. עלי אזוב יש
|
|
|
2. ארז, מכיר את הספר BEARD ON BREAD משנות השבעים?
ישלי עותק ממנו ואשמח לשלוח לך. רק תגיד. כתוב על ידי שף אפייה אמריקאי מפורסם בירד
|
|
|
|
|
4. הוראות האפיה מבולבלות לגמרי - אנא בידקו ותקנו
תודה
|
|
|
5. אם רוצים ללא עגבניות.כמה עוד מים צריך להוסיף?
|
|
|
6. רק 300 מ"ל מים?
רוני , |
ירושלים |
|
(05.07.17) |
בסרט הבצק נראה דביק אבל לפי המתכון זה רק 30% רטיבות. האם פספסתי משהו? ובהזדמות זו תודה על חדוות היצירה שאתה משדר לנו.
|
|
|
7. לא סובלת את השידורים שלו. לחם?? משעמם ויבש
|
|
|
8. מתכון תפור לתימנים עגבניות קמח בצק
רק דוד צודק!!! |
|
|
(05.07.17) |
ארוחת גורמה .חגיגית רק אל תיבהלו מהעגבניות
|
|
|
|
|
10. יפת חממי הרכיב לגחנון גלגלים והגה וככה הוא נוסע
רק דוד בוחן רכב |
|
|
(06.07.17) |
מתדלק במרק תימני לטורבו
|
|
|
11. סוף סוף הוא מתרכז במה שהוא יודע לעשות במקום להרוס מתכונים
והנה יצא מוצלח מאוד , |
נקודה למחשבה |
|
(05.07.17) |
אחלה רעיון ללחם. רק חבל שהיחצנים שלו "מעודדים" בצורה כה בוטה ומביכה. זה פתטי.
|
|
|
12. ארז כל הכבוד יצא לך לחם ממש מיוחד וטעים
בעזרת השם ננסה לכבוד שבת
|
|
|
13. עד כמה זה קריטי להתפיח בסלסילת קש?
מה אם אין לי חיתול/סלסילה? אי אפשר להתפיח רגיל, בתוך הכלי?
|
|
|
14. מה משקל העגבניות המרוסקות?
האופה , |
מהגבעה |
|
(08.07.17) |
בתמונה הרביעית מופיעות ליד הלחם 3 עגבניות: גדולה, בינונית-קטנה וקטנה. יש הבדל גדול בין כמות הרסק שיתקבל מ-5 עגבניות קטנות ובין כמות הרסק מ-4 עגבניות גדולות. נא ציינו מה משקל העגבניות \ הרסק הדרוש.
| |