|
1. לא עשה לי את זה,אני מעדיף תאנה טרייה ועסיסית.כל המוסיף גורע
|
|
|
2. 5 כפות סוכר 1 פחית חלב מרוכז 2 מכלים של שמנת מתוקה
לא נטפלתי אליך; זה פשוט המתכון הראשון שמוצג. הסלט עוד איכשהו למרות שיש שם משהו לבן לא מצוין הנראה כמו גבינה....אבל למה להרוס תאנה טעימה כפי שהיא?
אגב, כמה יודעים שרק צרעה מזן מסוים אחד בלבד יכולה להאביק את התאנה? הקטע המעניין הוא שהצרעה הזעירה, מאבדת את כנפיה על מנת להיכנס לתוך התאנה (נסיעה חד כיוונית) ובתמורה זוכה להטיל שם את הגולם ממנו תצא צרעה חדשה. ולא צריך להיבהל מזה, כי האנזימים של התאנה מעכלים את שאריות הגולם אשר נספגות לתוך עץ התאנה (משמשות כמזון) ואין זכר לזה בתאנה שאנו אוכלים.
לא לבלבל בין האמור לעיל לבין החשש לתולעים בתאנים יבשות שלא מומלץ לאכול אותן; אף שמעולם לא נתקלתי בתולעת ואם היו שם ביצי תולעים, הייבוש והשימור בגפרית חיסל אותם.
|
|
|
3. מסכימה עם מגיב 1 אין כמו תאנה טריה
|
|
|
4. מנה נראית יפה .מגרה הייתי נוגס ממנה רק לא מידי עירקי חיידקי.
|
|
|
5. חסר ירקות ועלים שונים לעשות ממולאים
התאנה צריכה לאכל בצורה טיבעית
|
|
|
6. אחרי כל כמויות הסוכר שיש כאן שכחתם דבר הכי חשוב
תאנים עם גבינת עיזים ושינקן! אנטי פסטי הכי טעים שיש ואם אין תאנים אז אפשר עם פרוסת מלון בשל טרי וקר! מתכונים על הפנים! כמה סוכר במתכון הראשון!!! 5 כפות על 500 מיליליטר שמנת מתוקה? ועוד חלב ממתוק? זה צורב בגרון כמות הסוכר הזו! כנ"ל לגבי המתכון של רותי קינן: כף סוכר לכל עוגה ועוד חצי כף דבש על כל עוגה? מוגזם לחלוטין! ואיך לא שכחתם את האוכל של הפרות בסלט שלכם? אורגולה!!! ממש מתאים לתאנים כמו מחת לת.. הדבר היחיד שאיך שהוא נראה, זה הממולאים של מיכל וקסמן אלא שאין חשק בקיץ לעמוד במטבח ולמלא תאנים בבשר טלה ולבשל בחום הזה. עדיף לאכול אותן קרות וטריות מהמקרר. מהבשר אפשר לעשות קבבים ולשים על הגריל עם החבר'ה.
|
|
|
|
|
8. העירקים בתאנה סותמים את פי הטבעת של תינוקם משלשולים שלאחר מכ
אמונתם כמו הערבים.
|
|
|
9. צריך לקחת משכנתה כדי לקנות תאנים
והעונה שלהם ממש לא עומדת להסתיים.
|
|
|
צהמ בא ו4י כר וווכחרחרחרחררחחרחרחריאימאאמאמאנאנאכאכנא
| |