אוכל  עושים שוק
לפצח את התרנגולת: תכירו את מלך העופות
נעה חסלוביצר
פורסם: 19.07.17, 08:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 46 תגובות ב-30 דיונים
1. צודק אין בית בלי עוף ואפשר לעשות ממנו כל כך הרבה דברים, נהדר
בתיה   (19.07.17)
2. לא זול, לחם די יבש ומלא תוספות שמאפילות את הטעם
(19.07.17)
בסוף אתה מרגיש שקנית כריך טחינה ועדשים ב-50 שקלים
3. עוף
דניאלה   (19.07.17)
כולל אנטיביוטיקה?
4. האם יש נטול גלוטן
איציק   (19.07.17)
5. נראה טובת שווה בדיקה
ישראלי   (19.07.17)
6. וככה נראית הצלחת כמו בבית תמחוי.שמואלי כולה עוף
אבי   (19.07.17)
7. הכל טוב ויפה אבל 88 ש"ח לעוף בגריל - קצת יקר...
רון   (19.07.17)
8. מכבד את זכותו של כל אחד לאכול עוף
יואב   (19.07.17)
אבל ההתבטאויות בכותרות לא נחמדות:
"מלך העופות"
"מדינה שהקוקוריקו עושה לה את זה".


תאכלו, תיהנו ותהיו מודעים לכך שהתעשיה אכזרית עד מאד
9. אל תאמינו לתמונות
(19.07.17)
20 גרם עוף ב- 52 שקל
10. שמים OFF לעוף
אייל ,   השרון   (19.07.17)
בשר עוף גורם באופן ישיר לדברים הבאים: זיהום כדור הארץ, רעב עולמי, בתי חולים מפוצצים עד אפס מקום בחולים שיש להם מחלות שקשורות באופן ישיר לאכילת עוף ומזונות מן החי, כריתת יערות גשם ובתי גידול לאלפי מיני בעלי חיים בעולם וכמובן התעללות חמורה בבעלי חיים.
לעוד מידע בנושא הזה תחפשו בגוגל ''עופות בלתי נראים''.
לעוד מידע בנושא כללי על מזון מן החי תחפשו ביוטיוב ''קירות שקופים''
11. שיהיה בהצלחה שף יקר
אני   (19.07.17)
אתה מכין אוכל מדהים, אני בטוח שגם העוף שלך הוא חוויה יוצאת דופן!
12. תעשיית עינויים וסבל ששמה לולים
בן חמו ,   בית שמש   (19.07.17)
עד מתי תמחזרו את תעשיית הסבל הזו? עד מתי? עד מתי נדע שבמובן של בריאות הכי פחות בשר הכי טוב בריאותית. עד מתי נמשיך לגרום סבל לא מוצדק לחיות?
13. נשמע שהעם הנאור שלנו מתגאה באכזריות על בעלי חיים?
יהודי   (19.07.17)
תתביישו
14. עוף זה הרי תחליף "כשר" לחזיר שנפוץ באירופה
(19.07.17)
רק שבישראל האנשים הם החזירים והשלטון והערבים שוחטים אותנו אחרי שהתפטמנו
15. עוף למי שאין כסף לבשר יקר ואכותי יותר
דורי   (19.07.17)
עמוס באנטיביוטיקה ודל יותר בחלבון יחסית לבקר איכותי
16. עומדים שעה בתור, והעובדים זוחלים!!
יואב   (19.07.17)
17. השם של המקום גאוני! שיהיה בהצלחה.
שלהבת ,   בית שמש   (19.07.17)
18. וגם הקמצנים,
גם אני   (19.07.17)
של רן שמואלי, לא יכולים לאכול אצלו כי אנחנו קמצנים והזיכרון של האנשים הוא קצר מאוד. ולמי שכתב כאן שעוף זה במקום חזיר אז אין לו שום מושג באוכל, זה אולי במקום הארנבות אבל לא במקום בשר חזיר כי אין בכלל מה להשוות בין השניים.
ובתיאבון לקמצנים ומקווה שרן שמואלי ישאר עם העופות ביד...
19. ברור שבארץ אוכלים הרבה עוף יחסית לבשרים אחרים
פרה ,   מו   (19.07.17)
פשוט בארץ כל הבשרים יקרים להחריד, אז הולכים על מה שהכי זול.
20. אהבתי את המנות
מעדיף עוף ודגים   (26.07.17)
21. כי הבשר פה יקר בטירוף בגלל זה אוהבים עוף
הפרה נחמה   (27.07.17)
מדינה גנבים הכל פה יקר
22. עוף זה לא טוף. עוף זה תרנגולת.
פינטו   (28.07.17)
תרנגולת שעונתה כל חייה ובסוף ומשנחה למוות.
23. המלצה למפעילי מתחם שרונה שמרגישים הפסדים ועל סף קריסה
..   (03.08.17)
תכשירו את המקום! ככל שיהיה יותר מסעדות כשרות ואפילו למהדרין יהיו לכם יותר לקוחות!
חילונים אוכלים בכל מקום, דתיים אוכלים רק בכשר,
תכשירו את המקום, תנוחו קצת בסופ"ש ותראו שההכנסות מוכפלות!

כל עסק שהכשיר את עצמו יספר לכם עד כמה זה השתלם לו!

אגב, הדתיים והחרדים של היום הם לא כמו פעם, הם מחפשים תרבות בילוי ואוכל טוב (וכשר, אם אפשר למהדרין)
24. הצעה לשדרוג עוף מכובס, תנסו, מתחייב שתיהנו.,,,,,,,,כנסו.
דודידו. ,   חיפה   (04.08.17)
לטגן בצל גדול חתוך רצועות רצועות עד שמזהיב. לפרק את העוף ממרק העוף לחלקים וללא עצמות, להוסיף לסיר עם הבצל המטוגן. להוסיף מים (או מרק עוף) עד לסמיכות האהובה עליכם, (אם הוספתם רק מים, להוסיף מעט אבקת מרק), להוסיף 1-1.5 כפיות קארי צהוב-כתום וחצי כפית כורכום ומלח לפי הטעם.
לבשל את הכל כ 20 דקות עד שהבצל רך לגמרי וחתיכות העוף קיבלו את הצבע הכתום. זה הולך נהדר עם אורז לבן ועם פירה.
אפשר גם למי שאוהב להוסיף לטיגון של הבצל גזר מרוסק דק.
25. היום היתה הפגנה נגד זה
אמיץ   (04.08.17)
למדתי שעוף ביצים וגבינות זה רצח. בבית פתח י את המקרר וראיתי שם ביצים גבינות ובמקפיא עוף קפוא. רצתי לשירותים והקאתי. מהיום מבוגל לשים בפה רק סלרי וחסה. וזה ממי שהיה טורף שווארמה ואנטריקוט
26. זה עוף או זה עף ?
מוטי מכפ"ס   (04.08.17)
27. מת על עוף אבל למה ללא עצמות?
אני   (19.08.17)
כל הכיף של להחזיק ביד ולנגוס אובד ככה...
28. מחירים הזוייים - למה ?
אוהב עוף   (01.09.17)
התמורה למחיר מגוחכת
29. שווה להתאמץ טיפה יותר
המון צליאקים   (08.10.17)
ולהציע תפריט סטרילי מגלוטן
30. חצי עוף קצת יותר גדול מיונה ב-65 שקל,למה?
בגלל רן שמואלי? ,   big fucking deal   (21.10.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה