אוכל  מדורים  חדשות האוכל
מקומות חדשים: המגמה - התרשתות
לין לוי
פורסם: 16.07.17, 21:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-18 דיונים
1. לא כשר, גורל נפש, תתביישו!
אבי   (16.07.17)
2. חומוס ובירה - אסון למערכת העיכול
מיכל   (16.07.17)
במיוחד למי שרגיש לחומציות יתר, זה עטשה בחילה, צרבת ונודים מסריחים מאוד!
3. סלייס של פיצה לא צריך לעלות יותר מ-10 ש"ח. גנבים נמאסתם!
(16.07.17)
בארה"ב סלייס ענקי של פיצה שהוא ממש מעדן ברשתות מסוימות עולה 2 דולר. למה כאן הכל לפחות פי שניים? כי המשכורות כל כך "גבוהות" כאן? גועל נפש!
4. מה עם חומוס אליהו המצויין?
דני   (16.07.17)
5. סיליה ורביבה פלצאניאדה רמת שרונית
הארנב   (16.07.17)
6. מרחיבים את כמות המזון הלא בריא
אריק   (16.07.17)

אני רוצה ליראות את כל הרשתות האלה משתמשות בשמן זיית איכותי
הרעיון בהתרחבות היא למכור מזון בכמות ובאופן טבעי איכות הפרודוקטים יורדת והפוד כוסט הוא הקוו המנחה של הרווח לכן לא אמליץ לאכול בשום רשת כזו.
ואיפה הנשמה חישבו על זה !
7. תשמור את הפרעות האכילה שלך לעצמך
חילוני   (16.07.17)
אם אתה רוצה לשמור כשרות לך תאכל פלאפאל ובורגראנץ וקינוחי פרווה
8. מה איתו?
(17.07.17)
9. חחחח, סלייס פיצה ב-20 שקל... באמת שנפלתם על כל הראש
חזירים ועושקים   (17.07.17)
אני לא אקנה מכם בחיים, ומקווה שגם לא אף אחד אחר

נמאסתם, גנבים ועושקים
10. מקסיקנה בשרונה מרקט - מחירים יקרים מדי
עמוס ,   מגדלי שרונה   (17.07.17)
3 טאקו במקסיקו עולה דולר - אבל כאן 45 שח בערך
מחירים הזויים - עניין של זמן עד שייסגר העסק.
11. איפה פישמן, למה הוא לא יושב ברביבה וסיליה?
רולניק   (17.07.17)
12. זוכרים מה קרה לקפולסקי אחרי שהבית קפה הפך לרשת?
(17.07.17)
13. רעיון פורה
ישמח חתני   (17.07.17)
אדון שיפון וגברת בירה
14. משולש פיצה ב16 שקלים?
(17.07.17)
16 שקלים זה 4 יורו ואני מקבלת בזה פיצה שלמה בסופרמרקט ועוד יש לי עודף אז אפשר לקנות משהו לשתות לחמם את הפיצה בתנור ולאכול בכיף וגם להיות שבע. מה זה משולש פיצה? למי זה נותן משהו! ואם עושים את החשבון היטב אז מדובר בין 8 ל12 משולשים מפיצה אחת כלומר הפיצה השלמה עולה בין 128 ל192 שקל. שזה כמעט כמו דירה בגרמניה... מעניין כמה זמן ה"פיצריה" הזו תתקיים? שלא לדבר על זה שהפיצה נראית שרופה לגמרי ושרוף גורם לסרטן!
כל יום פותחים מהר מהר איזו מזללה או "מסעדה" חדשה, כמו פטריות אחרי הגשם, תיזהרו שלא תקבלו פטריה עם רעל! כל הפתיחות החוזרות ונישנות האלה בזמן האחרון בארץ מראות רק שהמצב הכלכלי הוא על הפנים ואנשים כבר לא יודעים מה לעשות כדי להתפרנס או כדי להלבין כסף שחור!.
15. פיצה פורטו מעולה!!
בני   (17.07.17)
האוכל מעולה והאווירה נהדרת ,היינו ובטוח שחזור הטירמיסו הכי טוב בארץ .
16. חבלי לו את הביצה
(17.07.17)
17. לפיצה העירקית העשויה משאריות בשר נקראת פליצה כן כן .
עזרא נאוי הבגדדי   (18.07.17)
18. פיצה פורטו מסעדה מעולה!!
רונית   (18.07.17)
אנחנו משפחה בשוהם ולאחרונה גילינו את פיצה פורטו, מאז אנחנו כבר קבועים
חזרה לכתבה