אוכל  מדורים
ארז קומרובסקי: שיפודים בלי בשר
ארז קומרובסקי
פורסם: 17.07.17, 10:20
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 47 תגובות ב-37 דיונים
1. מה?
משה   (17.07.17)
מה זה החרטה הזאת באמת......בשביל זה סרטון רעש וצילצולים....
2. אנחנו הטוניסאים קוראים לזה שיליאנה ממש טעים
יואלי ,   נתיבות   (17.07.17)

3. בדיחה רעה , ובמסעדות יוקרה עוד יגבו על זה כסף כמו על סטיק
רונית   (17.07.17)
4. ממש ממש טעים בא לי לאכול את זה
הילה ,   מעגלים   (17.07.17)

5. פיתה צ'וצ'וריאדה - לבולגרים שבניינו
(17.07.17)
6. ארז...בחייאת ארז...אתה ממש יכול יותר!!!
קמח ,   מיתה ברלין   (17.07.17)
7. כל הכבוד - נשמע מצויין
=========   (17.07.17)
8. קוראים לזה טוסט
אפי   (17.07.17)
9. מנה לטיבעונים עצובים שאין להם מה לאכול....
שלום   (17.07.17)
10. איזה
שירי   (17.07.17)
חצר.גם אני רוצה כזו
11. איזה חלק של הלחם הכי טוב למנגל?
אלון ,   חיפה   (17.07.17)
אני בדרך כלל אוהב שיפוד לחם בפיתה עם קצת חריף
12. בטוח טעים אבללללללללללללל
א.   (17.07.17)
כשהייתי קטן אמרו אמרו לי - לחם זה לא אוכל
13. חדש שיפודי שקדי מרק
צחי לב אדום   (17.07.17)
14. ממש לא מגרה,
DUD ,   תל אביב   (17.07.17)
15. בקרוב מתכון לקובה מחולות גן ילדים אורגניים
מאסטר שף ,   שייח מוניס   (17.07.17)
לא יודע מי יותר פאתטי מי שעשה את זה מי שפרסם או מי שמתכונן להזמין את זה.
בין הפותרים נכונה יוגרל אויר בשקל אחד
16. אם תשכנעי מספיק אנשים לאכול שיפודי לחם, גם לך תהיה חצר כזאת
אדם ,   כלא כלשהו   (17.07.17)
17. פחממות על האש מסרטן
יוסי   (17.07.17)
יוצר חומרים רעילים מסרטנים.
גרוע כמו בשר.
18. שיחקת אותה, גבר
גל   (17.07.17)
19. עשיתי בדיוק אותו דבר אבל במקום הלחם שמתי בשר כבש,יצא מעולה
השף הרושף   (17.07.17)
אחלה מתכון
20. שכון האדה? לבזבז גריל יפה על שטויות; מה עובר עליך?
(17.07.17)
חוץ מזה שבשנות ה-60, נהגנו להניח פרוסות לחם על תנור הנפט ולמרוח אותם לאחר מכן במרגרינה לקנח בכוס תה מתוק ולחשוב שאנו בגן עדן. אבל אז היה מדובר בצנע וזה מה שהיה. היום זה לא יכנס לביתי, כי הלחם מיותר והמרגרינה סותמת את העורקים.
21. לאיזה רמה נמוכה יורדים הטבעונים,עדיף כבר להפסיק לאכול בכלל
השוחט   (17.07.17)
22. כל מה שארז עושה נראה נפלא.
צמחוני   (17.07.17)
23. התחרפן לגמרי .יותר מידי ירוק
אסי   (17.07.17)
24. תנסו גם עם בשר , הרעיון של הגריל עובד
אבי   (17.07.17)
25. רק רציתי לדעת
אזרח   (17.07.17)
איזה חלק של הלחם הכי טוב על האש והאם במאפיה אפשר לקנות את החלק כבר מוכן.
26. תכלס זה פיתה על הגז
הפרלמנט ,   הכי טוב עם בלו בנד   (17.07.17)
27. מדבר שטויות
טיבעוני ,   שרון   (18.07.17)
נראה אותך בשלב מסוים חי על כדורים לעומת אדם שאוכל נכון
28. מחזור לחם במקום לזרוק- אחלה רעיון
הממחזרת ,   דרום   (18.07.17)
כשיש לחם ישן וקצת יבש, למה לא למחזר ולשדרג?
29. החלפתי את הלחם בנתחי פיקניה כמו בדרום אמריקה
(18.07.17)
30. שיפודים בלי בשר זה כמו תזמורת בלי מנצח!
(18.07.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה