|
לאלרגים לחלב מה התחליף לחמאה ולגבינה?
|
|
|
10!!!! ממש הטעם מעולה. רק ששידרגתי קצת את האפייה. לא נראה לי לשים את הבלילה על עלי התירס (שמלאים בשערות!!!) שמתי כף גדולה בתבנית של מאפינס 20 דקות, ויצא לי ממש טעים. ממליצה בחום.
|
|
|
|
|
4. זה נראה יותר כמו פשטידת תירס או מאפין תירס.ולא מוצלח ביותר
|
|
|
5. בדיחה רעה
יוסף סמאנה , |
עזריה |
|
(25.07.17) |
בדיחה רעה
|
|
|
6. חיקוי לטאמלס - מאכל מכסיקני
ארז אתה הזוי
|
|
|
|
|
8. הכנתי לפי המתכון ויצא לי כובנה
|
|
|
9. זה אוכל רעבתנים ואפריקאים תפו......
|
|
|
קשה להאמין שניתן לעשות זאת עם 100 אחוז קמח תירס. נחוץ המרכיב הדומיננטי והחשוב שהוא דבק של החומרים קוראים לו קמח לבן. ניסיתי עם שפע קמח תירס, ניסיתי עם קווקר , מצטער אין עבידות לבצק, ויוצא מפורר. כמו הלחם הבריא שאומרים שהוא 100 אחוז קמח מלא. בראיון לתוכנית טלביזיה אמר הבוס של מאפיית אנג'ל כי לא ניתן לאפות ללא קמח לבן. שידוע שלא בריא כלל.
|
|
|
מכילים בד״כ עובשים לא סימפטיים.(משחירים בשלב מסוים).
|
|
|
12. הכנתי בגרסה משונמכת
אירית , |
תל אביב |
|
(26.07.17) |
במקום קמח תירס - קמח רגיל, במקום חמאה - שמן, במקום גבינת צ'דר - עמק, במקום ריוויון - יוגורט, במקום עלי תירס - תבנית מאפינס. יצא אחלה!
|
|
|
13. נו נו fritters בתנור
מיקי , |
ירושלים |
|
(11.10.18) |
| |