אוכל  מדורים  מתכונים
מה עושים עם קרואסונים שאיבדו מטריותם?
עופר בן נתן
פורסם: 30.07.17, 10:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 62 תגובות ב-41 דיונים
31. קרואסון ,כשהוא יבש הופך לקוראסון
אחד העם   (31.07.17)
32. לקרואסונים יש מטריות? אנחנו בקיץ
ולמה שיאבדו אותן?   (31.07.17)
33. תעשו כמו הרבה רשתות בתי הקפה
שמים סירופ ושקדים   (31.07.17)
ומוכרים את זה כ "קוראסון שקדים"...
34. בשביל מתכונים כאלה אני אופה קרואסונים יבשים
פייר לא רמה   (31.07.17)
35. לא שמתם את המתכון הכי טעים ופשוט
(31.07.17)
לחצות את הקראסון למרוח נוטלה ולשים בטוסטר או לשים בתנור לחימום. עוד מתכון פשוט להכנה, לקצוץ את הקרסון לחתיכות קטנות להקציף שמנת מתוקה להמיס שוקולד ולזרוק הכל לפח! לכו תעשו דיאטה ישמנים
36. המתכונים המושלמים
שרה אנגל   (31.07.17)
לקבלת סכרת למי שאין לו עדיין ולמי שיש צריך להזריק את כל כמות האינסולין שבפן אחד כדי להיפטר מכמות הסוכרים והפחמימות שיש כאן!
מי מקלקל ככה קרואסונים? מכניסם את הקרואסון שוב לתנור בחום של 70 או 80 מעלות לכמה דקות כדי "לרענן" אותו וטוחבים אותו לתוך כוס קפה צרפתי מהביל ואין יותר טעים מזה ואם מוכרחים אפשר גם לתבול אותו במעט ריבת פטל אדומה וטעימה. אין דבר יותר טעים מזה!
37. מה עושים? זורקים לפח וקונים טרי
(31.07.17)
38. לקחתם קורסון של 200 קלוריות ועשיתם אותו קוראסון1000 קלוריות.
(31.07.17)
39. עשיתי ויצא נפלא,הכמויות שרשום מספיקות להרבה יותר
(01.08.17)
עשיתי מקרואסון שקניתי באותו היום
40. הקרם פיסטוק מעולה גם הילדים אהבו
(02.08.17)
41. פתרון יותר טוב - טבעונות
א   (02.08.17)
הביצים באות מתעשיה בה מחשמלים אפרוחים
עדיף קוראסון בלי ביצים, בלי חמאה, ובלי שוקולד מעל שיש בו חמאה או חלב
תתקדמו לטבעונות והעולם ייטב
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה