אוכל  מדורים  סיר שמח
כל אחד יכול: עוף וירקות בשקית
רותי קינן
פורסם: 02.08.17, 08:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 72 תגובות ב-43 דיונים
1. לבשל בפלסטיק? אין לנו מספיק חומרים מסרטנים בסביבה?
אבי   (02.08.17)
2. קוקי
מינה   (02.08.17)
איך אפשר להפוך את השקית במשך האפיה אחרי שחוררנו בה בהתחלה כמה חורים למעלה??
3. התלהבות של בחורה צעירה שגילתה את ( אמריקה) סליחה את שקיק
לא בשלנית   (02.08.17)
הקוקי, במשך הזמן תגלי עוד שימושים רבים ושונים בהצלחה
4. לא כדאי להפוך כי אז הנוזלים זולגים לתבנית דרך החורים שחוררנו
אורלי   (02.08.17)
5. את שקיות הקוקי המציאו לפני שהייתה מודעות לסכנה שבפלסטיק
שושו   (02.08.17)
להשתמש בזה היום זה פחד אלוהים.
6. שיטה טובה ששמורת על ארומה וטעם מיוחדים.
רק דוד קומנדו יומי   (02.08.17)
אני משתמש בה בעיקר לכבוד שבת קודש . גם לחיטה גריסים . להרתיח כמה דברים באותו הסיר בבידוד והפרדה . ממליץ בחום תתרתי משמע . טוב תמיד להוסיף קצת שום שמן זית זעתר בצל שמשדרגים כל ארוחה . ב ה צ ל ח ה !!
7. מעניין שנתת את הדוגמא של חמאה מלוחה בהתחלה
גלעד ,   ראשון   (02.08.17)
כי אין יותר להשיג חמאה מלוחה כבר הרבה זמן.
מישהו יודע למה?
8. לא צויין על כמה מעלות התנור
MM   (02.08.17)
9. שקית קוקי זה מ-ס-ר-ט-ן בטירוף!!!@
(02.08.17)
מספיק כבר עם כל הפרימיטיביות שמבשלות בתוך שקיות!!!!!!!!!!!!!! שימו בתבנית, שימו נייר אפיה ומעליו נייר אלומיניום ותמחצו מהצדדים ... ייתן את אותו האפקט של האידוי ולא מסרטן!
10. קניתי שוקיים בשופרסל,,היה ריח מסריח,,היום הבשר מסריח ומעופש
יריב ,   מרכז   (02.08.17)
כמו שאמר אדם מוסמך,,כל הבשר והעופות היום אפילו מהכשרים טובים
זה נבלות וטרפות,,אסור לאכול בשר ועופות
11. בישול בפלסטיק ותבנית חד פעמית "הולכות ישירות לפח"
(02.08.17)
0 מודעות סביבתית
12. אפשר אותו דבר בתבנית אלומיניום עם נייר כסף ולעשות כמה חורים
דפנה   (02.08.17)
13. הייתי רוצה לראות מחקרים בדוקים שזה מסרטן ולא שמועות !
אחד   (02.08.17)
14. תקלידו בגוגל: "רכיבים של שקית קוקי". בתיאבון!
(02.08.17)
15. לא לבשל בקוקי - סרטן .......
איש ,   ישראל   (02.08.17)
מטומטמים - אסור לבשל בפלאסטיק
16. בסקית קוקי יצא לי קקי לא טעים יבש
(02.08.17)
17. אסור לבשל בשקית קוקי ! לא בריא !
דוד   (02.08.17)
18. דיברו רבות על שבישול בקוקי מסרטן... אז למה??
מירב   (02.08.17)
19. במקום קוקיה תכינו עטיפה
תמר   (02.08.17)
בסגנון צרפתי מנייר אפיה, עדיף אקולוגי.
דף אחד למטה, מעליו המצרכים ולסגור עם דף נוסף. מקפלים אותם יחד בשוליים ויוצרים שקית והתוצאה הרבה יותר טובה ובריאה.
20. גם קוגל לחמין עושים ככה....אבל היום הכל מסרטן.....
שיקי   (02.08.17)
האלומיניום....הפלסטיק....החלב....הבשר....בואו ונחיה רק מאויר...שגם הוא לצערי מפוייח מטונף ומסרטן.
21. עדיף בתבנית ולהחליף את תפוחי האדמה שכרובית או משהו בריא.
(02.08.17)
22. תוכלי בבקשה לכתוב כיצד להכין זאת בפירקס זכוכית עם מכסה פירקס
קוקי ונייר כסף מסרטן   (02.08.17)
23. כדאי לנער את העוף והירקות עם קצת שמן
אבי ,   חיפה   (02.08.17)
24. סבא של אבא שלו הבן שלו דוד שלו היה הטבח הבשרי של מלך מרוקו
סיפורי סבתא וסבא דן   (02.08.17)
כן , כן . היה להם את המיקרוגל הכי טוב בכל קזנבלנקה !! והיה להם חבר דייג בן דודה של בן חמו מהתבלינים . ואיזה דגיםהיה לנו הדייג היה נוסע 4 חודשים לתפוס את הדג הכי טוב ןלהביא לארמון
25. בריא?
אלומיניום   (02.08.17)
לבשל באלומיניום? מה דעתכם?
26. בליל אוכל עירקי משאריות הפיגולים שנשאר להם מהרשות הפלסטינאית
(02.08.17)
27. יאמממ, בישול בפלסטיק.
גיל   (02.08.17)
לא לשכוח לפני ההגשה לפזר מעל סיבי אזבסט
28. לא נפטרנו כבר מהמנהג המעצבן הזה של לאכול חיות מתות?
א   (02.08.17)
29. חלקי גופה בשקית. נפלא
משה   (02.08.17)
30. אני מחליפה את העוף והירקות בג'חנון, סחוג וסלס פטרוזיליה
יולנדה השובבה   (02.08.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה