|
1. לבשל בפלסטיק? אין לנו מספיק חומרים מסרטנים בסביבה?
|
|
|
איך אפשר להפוך את השקית במשך האפיה אחרי שחוררנו בה בהתחלה כמה חורים למעלה??
|
|
|
3. התלהבות של בחורה צעירה שגילתה את ( אמריקה) סליחה את שקיק
הקוקי, במשך הזמן תגלי עוד שימושים רבים ושונים בהצלחה
|
|
|
4. לא כדאי להפוך כי אז הנוזלים זולגים לתבנית דרך החורים שחוררנו
|
|
|
5. את שקיות הקוקי המציאו לפני שהייתה מודעות לסכנה שבפלסטיק
להשתמש בזה היום זה פחד אלוהים.
|
|
|
6. שיטה טובה ששמורת על ארומה וטעם מיוחדים.
רק דוד קומנדו יומי |
|
|
(02.08.17) |
אני משתמש בה בעיקר לכבוד שבת קודש . גם לחיטה גריסים . להרתיח כמה דברים באותו הסיר בבידוד והפרדה . ממליץ בחום תתרתי משמע . טוב תמיד להוסיף קצת שום שמן זית זעתר בצל שמשדרגים כל ארוחה . ב ה צ ל ח ה !!
|
|
|
7. מעניין שנתת את הדוגמא של חמאה מלוחה בהתחלה
כי אין יותר להשיג חמאה מלוחה כבר הרבה זמן. מישהו יודע למה?
|
|
|
8. לא צויין על כמה מעלות התנור
|
|
|
9. שקית קוקי זה מ-ס-ר-ט-ן בטירוף!!!@
מספיק כבר עם כל הפרימיטיביות שמבשלות בתוך שקיות!!!!!!!!!!!!!!
שימו בתבנית, שימו נייר אפיה ומעליו נייר אלומיניום ותמחצו מהצדדים ... ייתן את אותו האפקט של האידוי ולא מסרטן!
|
|
|
10. קניתי שוקיים בשופרסל,,היה ריח מסריח,,היום הבשר מסריח ומעופש
כמו שאמר אדם מוסמך,,כל הבשר והעופות היום אפילו מהכשרים טובים זה נבלות וטרפות,,אסור לאכול בשר ועופות
|
|
|
11. בישול בפלסטיק ותבנית חד פעמית "הולכות ישירות לפח"
0 מודעות סביבתית
|
|
|
12. אפשר אותו דבר בתבנית אלומיניום עם נייר כסף ולעשות כמה חורים
|
|
|
13. הייתי רוצה לראות מחקרים בדוקים שזה מסרטן ולא שמועות !
|
|
|
14. תקלידו בגוגל: "רכיבים של שקית קוקי". בתיאבון!
|
|
|
15. לא לבשל בקוקי - סרטן .......
מטומטמים - אסור לבשל בפלאסטיק
|
|
|
16. בסקית קוקי יצא לי קקי לא טעים יבש
|
|
|
17. אסור לבשל בשקית קוקי ! לא בריא !
|
|
|
18. דיברו רבות על שבישול בקוקי מסרטן... אז למה??
|
|
|
19. במקום קוקיה תכינו עטיפה
בסגנון צרפתי מנייר אפיה, עדיף אקולוגי. דף אחד למטה, מעליו המצרכים ולסגור עם דף נוסף. מקפלים אותם יחד בשוליים ויוצרים שקית והתוצאה הרבה יותר טובה ובריאה.
|
|
|
20. גם קוגל לחמין עושים ככה....אבל היום הכל מסרטן.....
האלומיניום....הפלסטיק....החלב....הבשר....בואו ונחיה רק מאויר...שגם הוא לצערי מפוייח מטונף ומסרטן.
|
|
|
21. עדיף בתבנית ולהחליף את תפוחי האדמה שכרובית או משהו בריא.
|
|
|
22. תוכלי בבקשה לכתוב כיצד להכין זאת בפירקס זכוכית עם מכסה פירקס
קוקי ונייר כסף מסרטן |
|
|
(02.08.17) |
|
|
|
23. כדאי לנער את העוף והירקות עם קצת שמן
|
|
|
24. סבא של אבא שלו הבן שלו דוד שלו היה הטבח הבשרי של מלך מרוקו
סיפורי סבתא וסבא דן |
|
|
(02.08.17) |
כן , כן . היה להם את המיקרוגל הכי טוב בכל קזנבלנקה !! והיה להם חבר דייג בן דודה של בן חמו מהתבלינים . ואיזה דגיםהיה לנו הדייג היה נוסע 4 חודשים לתפוס את הדג הכי טוב ןלהביא לארמון
|
|
|
לבשל באלומיניום? מה דעתכם?
|
|
|
26. בליל אוכל עירקי משאריות הפיגולים שנשאר להם מהרשות הפלסטינאית
|
|
|
27. יאמממ, בישול בפלסטיק.
לא לשכוח לפני ההגשה לפזר מעל סיבי אזבסט
|
|
|
28. לא נפטרנו כבר מהמנהג המעצבן הזה של לאכול חיות מתות?
|
|
|
29. חלקי גופה בשקית. נפלא
|
|
|
30. אני מחליפה את העוף והירקות בג'חנון, סחוג וסלס פטרוזיליה
| |