|
1. חסר עגבניה קצוצה מלמעלה וקצת רוטב בבהגנוש
|
|
|
2. הכי טוב לשים מעל יוגורט ואז זה מושלם
|
|
|
3. "קמח פיצה"? אתה רציני? ואז הפסקתי לקרוא...
|
|
|
4. "קמח פיצה" "בשר טלה" - מה קורה כאן?
איזה חלק מהטלה? האם קמח פיצה זו פיצה שיובשה ופוררה?
|
|
|
|
|
6. לא מיועד לתימנים . !! תמשיכו למתכון של ביצה וגחנון
|
|
|
|
|
חלאס נמאס לא עומד בזה.. בבקשה טמקא תפסיקו עם זה אני רעב
|
|
|
9. אני מעדיף שווארמה בלאפה,זה סתם חארטה
|
|
|
10. כמה רוע וסדיסטיות יש באיש שמוציא מתכון כזה
לקחת תינוק טהור ותמים ולרצוח אותו עבור ארוחה מסריחה. שאלוהים יקח את כולכם
|
|
|
|
|
12. טלה זה התינוק של הכבשה, ראיתם פעם איזה יצור חמוד ומקסים זה?
ואז מכניסים אותו לפיתה
|
|
|
13. לא לשכוח לפזר פרמזאן למעלה .
|
|
|
14. הוא מדהים!!! אני עובדת איתו באירועים והאוכל שלו
הוא אוכל נשמה,,,,הכל טרי, הכל באהבה, אולי אני משוחדת אבל אני רואה את זה בשטח, והוא לא יהיר בכלל! הוא כל כך בגובה העיניים,,,,מתה עליו!!
|
|
|
|
|
16. טבעוניים-טרנד של הזויים...
|
|
|
17. די כבר עם הזיוף הזה לחמעג'ון זה נקרא לחם בעג'ין = בשר על בצק
|
|
|
18. טלה מנענע את זנבו כדי להביע חיבה ואוהב לקפוץ בשמחה ולהתלטף
כן ממש כמו גור כלבים. האם גם אותו הייתם קוצצים דק דק ומתכניסים לתנור?
|
|
|
19. אין על המתכונים של קומו ...טובים לכפרות כמו שהפולנים אומרים
מאיפה אני אביא עכשיו טלה לפזר על הפיצה, מה רע בקצת גבינה בולגרית ?!
|
|
|
20. אני מאוד אוהב את ההגשה שלו.. הוא זורם וקליל
|
|
|
21. אנשים- נמאסתם
טלה י׳חתיכת אפס?? |
|
|
(15.08.17) |
סמל התמימות הפך למזון. עולם מסריח
|
|
|
|