אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי: לחמעג'ון טלה
ארז קומרובסקי
פורסם: 13.08.17, 10:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 40 תגובות ב-22 דיונים
1. חסר עגבניה קצוצה מלמעלה וקצת רוטב בבהגנוש
בני   (13.08.17)
2. הכי טוב לשים מעל יוגורט ואז זה מושלם
טעים   (13.08.17)
3. "קמח פיצה"? אתה רציני? ואז הפסקתי לקרוא...
יוסי   (13.08.17)
4. "קמח פיצה" "בשר טלה" - מה קורה כאן?
יוסי   (13.08.17)
איזה חלק מהטלה? האם קמח פיצה זו פיצה שיובשה ופוררה?
5. לוו ית
קובי   (13.08.17)
6. לא מיועד לתימנים . !! תמשיכו למתכון של ביצה וגחנון
קפטן ג'ימי   (13.08.17)
7. ישוב טלה אל חיק האם
יובל   (13.08.17)
8. גומר אותי כל פעם מחדש
רון ,   תל אביב   (13.08.17)
חלאס נמאס לא עומד בזה.. בבקשה טמקא תפסיקו עם זה אני רעב
9. אני מעדיף שווארמה בלאפה,זה סתם חארטה
(13.08.17)
10. כמה רוע וסדיסטיות יש באיש שמוציא מתכון כזה
VER   (13.08.17)
לקחת תינוק טהור ותמים ולרצוח אותו עבור ארוחה מסריחה. שאלוהים יקח את כולכם
11.  פיצה לקרניבורים
ותו לא   (13.08.17)
12. טלה זה התינוק של הכבשה, ראיתם פעם איזה יצור חמוד ומקסים זה?
לא מכאן, משם   (13.08.17)
ואז מכניסים אותו לפיתה
13. לא לשכוח לפזר פרמזאן למעלה .
לפני ההגשה .   (13.08.17)
14. הוא מדהים!!! אני עובדת איתו באירועים והאוכל שלו
נסיכה   (13.08.17)
הוא אוכל נשמה,,,,הכל טרי, הכל באהבה, אולי אני משוחדת אבל אני רואה את זה בשטח, והוא לא יהיר בכלל! הוא כל כך בגובה העיניים,,,,מתה עליו!!
15. ארז יא צבוע!!
עידן   (13.08.17)
16. טבעוניים-טרנד של הזויים...
hh   (13.08.17)
17. די כבר עם הזיוף הזה לחמעג'ון זה נקרא לחם בעג'ין = בשר על בצק
טארק ,   צפון   (13.08.17)
18. טלה מנענע את זנבו כדי להביע חיבה ואוהב לקפוץ בשמחה ולהתלטף
עצוב   (13.08.17)
כן ממש כמו גור כלבים.
האם גם אותו הייתם קוצצים דק דק ומתכניסים לתנור?
19. אין על המתכונים של קומו ...טובים לכפרות כמו שהפולנים אומרים
(14.08.17)
מאיפה אני אביא עכשיו טלה לפזר על הפיצה, מה רע בקצת גבינה בולגרית ?!
20. אני מאוד אוהב את ההגשה שלו.. הוא זורם וקליל
אלעד   (14.08.17)
21. אנשים- נמאסתם
טלה י׳חתיכת אפס??   (15.08.17)
סמל התמימות הפך למזון. עולם מסריח
22. לחמאגון בלי עגבניות?
(15.08.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה