אוכל  מדורים  חדשות האוכל
"אמריקנים יודעים שאוכל של ישראלים הוא אוכל מעולה"
לין לוי
פורסם: 13.08.17, 15:15
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 47 תגובות ב-44 דיונים
1. פנקולו זה בעצם להז*יין בישבן. אולי הם כאלה אבל כשם למסעדה???
דוחה ומגעיל ,   איכסה פיכסה   (13.08.17)
2. עדיין לא גיבשנו דעה בנושא.
(13.08.17)
3. שיהיה בשעה טובה
מזל טוב!   (13.08.17)
4. זה אוכל ערבי ואיטלקי ולא ישראלי
אלעד   (13.08.17)
אין לנו אוכל משלנו (כמו כל דבר אחר בעולם)
5.  שם יצירתי משהו..
(13.08.17)
לך תזדיין..ממש עושה לנו כבוד..פחחח
6. צחקתי בקול! אמריקה לא מחכה לביטון ובטח לא לפסטה שלו
בדיחה   (13.08.17)
אם יש משהו שלא חסר בארהב זה מסעדות איטלקיות טובות של מהגרים שבאו מאטליה. הכותרת של הכתבה והתוכן זה כמו ערבוב של טחינה וקטשופ. זה לא אוכל ישראלי! מה שמצליח לאדוני ושפט לא יצליח לביטון. חרטא במיטבו כרגיל. שישאר בארץ ויפתח מחדש ביקום את פיורי אחר כך נראה אותו בחו״ל שיפתח סוליקה שם אולי יעבור
7. אם יש כסף ואנרגיות להמר.למה לא?
(13.08.17)
8. פאנקולו? זה כמו שתפתח מסעדת סעמק בניו יורק
איפה העידון   (13.08.17)
9. תוך שנה וחודשיים הוא סוגר את הפסטה
רוש   (13.08.17)
השף אבי ביטון נהדר
הרעיון פחות.
כסף לפח
10. רק לי נדמה שהמזלג עושה אצבע משולשת?
אבי השף   (13.08.17)
11. חטא היוהרה! גרתי שנים באל איי ואתה מדבר שטויות
מאיר   (13.08.17)
במיץ עגבניות של פריניר. ומי אומר שהאוכל שלך יותר טוב.
לפי איך שאתה מבשל בטלויזיה אתה עוד רחוק!
מתערב שהאוכל באוליב גרדן לא רואה אותך!
12. לא ברור לי איך השם הזה הגיוני למישהו
אמיר   (13.08.17)
כשאני אוכל אני מצפה שיכבדו אותי כסועד, ואני לא ממש מרגיש את זה ממסעדה שעל ההתחלה אומרת לי לך תזדיין ועושה לי אצבע משולשת...
13. מחכים לכם
רמי   (13.08.17)
ב ה צ ל ח ה!
14. איזה כיף שעוד מסעדות ישראליות משתלטות על LA
אביהם   (13.08.17)
מקומות איכותיים, וכיף שהם לא רק בוואלי!!!!
15. וזה השם והלוגו הכי טובים שמצאתם?
(13.08.17)
שיהיה בהצלחה. עוד מסעדה איטלקית בין ה-700 שיש בלוס אנג'לס צריכה להיות פנומנלית כדי להשאר פתוחה אחרי שנה, שלא לדבר על להצליח. בהצלחה!!
16. כפרה אבי שיהיה בהצלחה...
בן   (13.08.17)
אבי יצליח אני מאמין בו
17. "יזמים ישראלים העלק תרשמו הלבנה חכה ביטון האיטלקים בדרך
משה   (13.08.17)
18. שיהיה בהצלחה, אבל
דנה   (13.08.17)
למה לוגו ושם וולגרים כל כך?
אני לא הייתי אוכלת במקום שמראה לי אצבע משולשת וקורא לעצמו תזדיין. אני חושבת שהיזמים הקריאטיבים עלולים לקבל בומבה בראש ושהם מגזימים במגניבות האמריקאית.
19. לא מבין מה הקנאים שלא פרגנו בסקר
תום   (13.08.17)

איזה סיבה יש להצביע נגד?! בהצלחה!
20. אם לשפוט לפי סוליקה...
ששון   (13.08.17)
ההרפתקאה הזאת תסתיים במפח נפש אחד גדול.
21. כולם נתפסים לגימיק של שם המסעדה
ארז   (13.08.17)
ושוכחים שבסך הכל מדובר בטבח בינוני שמבשל אוכל סביר ולא יותר. מודה שלא מתחבר לפיגורה הטלויזיונית, לתזזיתיות ולמנות הלא הכי מוקפדות והלא מעוררות השראה. אם אני צריך להמר אז זה יגמר מהר ורע
22. יהיה להם הפגנה קבועה של הומואים מול המסעדה. "לתת בישבן "
יואב   (13.08.17)
23. מסעדה
כלום   (13.08.17)
באים למסעדה או לבית בושת!!!
מי נותן שם כזה למסעדה. פשוט גועל נפש
רק מהשם של המסעדה בא לך להקיא.
24. בהצלחה ענקית ענקית ענקית
נעמי א.   (13.08.17)
25. מקווה שילמדו אותו איך מתייחסים ללקוחות
אלינור   (13.08.17)
מתנהגים אצלו במעדניה בצורה זחוחה ודוחה לא נכנסת אליו בחיים יותר. כולה קציצות.
26. כרגיל הישראלים בוטים וחסרי כבוד. תארו לכם ששף איטלקי יפתח
ליאור   (13.08.17)
מסעדה ישראלית (אם יש דבר כזה בכלל) בניו-יורק ויקרא לה "לך תזדיין".
שלא לדבר על היומרנות שבפתיחת מסעדה איטלקית ע"י שף ישראלי...
27. חרא של שם מצאתם. מקווה בשבילכם שהאוכל יהיה מוצלח יותר.
(13.08.17)
28. https://www.google.com/search?q=abbarestaurant&ie=UTF-8&oe=U
קריסטינה ברטברג   (13.08.17)
במשך 17 שנה פועלת מסעדת ״אבא״ של השף והבעלים ארז פנחס בקייפ קוד מסצ׳וסטס.
29. מזל שהוא לא פותח מסעדה איטלקית באיטליה
יככחיע   (13.08.17)
והשם הזה? זה בעצם : תאכלו את האוכל הדפוק שלי תשלמו מלא כסף ולכו לה...
30. המילה כישלון כתובה על הקיר ובענק
השף המעופף   (13.08.17)
ניחא ששפים מביאים מטבח ים תיכוני,מזרחי לארה"ב , אבל אוכל איטלקי (ועוד מאבי ביטון שלא ממש גדל בנאפולי) הרי בארה"ב יש יותר מסעדות איטלקיות מאשר באיטליה. ועם שם שאולי ישראלים יעופו עליו אבל איטלקים ממש לא. בקיצור ,בואו נדבר עוד שנה,יש לי הרגשה שהמסעדה הזו לא תהיה שם כבר .
תגובות נוספות
חזרה לכתבה