|
1. פנקולו זה בעצם להז*יין בישבן. אולי הם כאלה אבל כשם למסעדה???
דוחה ומגעיל , |
איכסה פיכסה |
|
(13.08.17) |
|
|
|
2. עדיין לא גיבשנו דעה בנושא.
|
|
|
|
|
4. זה אוכל ערבי ואיטלקי ולא ישראלי
אין לנו אוכל משלנו (כמו כל דבר אחר בעולם)
|
|
|
לך תזדיין..ממש עושה לנו כבוד..פחחח
|
|
|
6. צחקתי בקול! אמריקה לא מחכה לביטון ובטח לא לפסטה שלו
אם יש משהו שלא חסר בארהב זה מסעדות איטלקיות טובות של מהגרים שבאו מאטליה. הכותרת של הכתבה והתוכן זה כמו ערבוב של טחינה וקטשופ. זה לא אוכל ישראלי! מה שמצליח לאדוני ושפט לא יצליח לביטון. חרטא במיטבו כרגיל. שישאר בארץ ויפתח מחדש ביקום את פיורי אחר כך נראה אותו בחו״ל שיפתח סוליקה שם אולי יעבור
|
|
|
7. אם יש כסף ואנרגיות להמר.למה לא?
|
|
|
8. פאנקולו? זה כמו שתפתח מסעדת סעמק בניו יורק
|
|
|
9. תוך שנה וחודשיים הוא סוגר את הפסטה
השף אבי ביטון נהדר הרעיון פחות. כסף לפח
|
|
|
10. רק לי נדמה שהמזלג עושה אצבע משולשת?
|
|
|
11. חטא היוהרה! גרתי שנים באל איי ואתה מדבר שטויות
במיץ עגבניות של פריניר. ומי אומר שהאוכל שלך יותר טוב. לפי איך שאתה מבשל בטלויזיה אתה עוד רחוק! מתערב שהאוכל באוליב גרדן לא רואה אותך!
|
|
|
12. לא ברור לי איך השם הזה הגיוני למישהו
כשאני אוכל אני מצפה שיכבדו אותי כסועד, ואני לא ממש מרגיש את זה ממסעדה שעל ההתחלה אומרת לי לך תזדיין ועושה לי אצבע משולשת...
|
|
|
|
|
14. איזה כיף שעוד מסעדות ישראליות משתלטות על LA
מקומות איכותיים, וכיף שהם לא רק בוואלי!!!!
|
|
|
15. וזה השם והלוגו הכי טובים שמצאתם?
שיהיה בהצלחה. עוד מסעדה איטלקית בין ה-700 שיש בלוס אנג'לס צריכה להיות פנומנלית כדי להשאר פתוחה אחרי שנה, שלא לדבר על להצליח.
בהצלחה!!
|
|
|
16. כפרה אבי שיהיה בהצלחה...
אבי יצליח אני מאמין בו
|
|
|
17. "יזמים ישראלים העלק תרשמו הלבנה חכה ביטון האיטלקים בדרך
|
|
|
למה לוגו ושם וולגרים כל כך? אני לא הייתי אוכלת במקום שמראה לי אצבע משולשת וקורא לעצמו תזדיין. אני חושבת שהיזמים הקריאטיבים עלולים לקבל בומבה בראש ושהם מגזימים במגניבות האמריקאית.
|
|
|
19. לא מבין מה הקנאים שלא פרגנו בסקר
איזה סיבה יש להצביע נגד?! בהצלחה!
|
|
|
20. אם לשפוט לפי סוליקה...
ההרפתקאה הזאת תסתיים במפח נפש אחד גדול.
|
|
|
21. כולם נתפסים לגימיק של שם המסעדה
ושוכחים שבסך הכל מדובר בטבח בינוני שמבשל אוכל סביר ולא יותר. מודה שלא מתחבר לפיגורה הטלויזיונית, לתזזיתיות ולמנות הלא הכי מוקפדות והלא מעוררות השראה. אם אני צריך להמר אז זה יגמר מהר ורע
|
|
|
22. יהיה להם הפגנה קבועה של הומואים מול המסעדה. "לתת בישבן "
|
|
|
באים למסעדה או לבית בושת!!! מי נותן שם כזה למסעדה. פשוט גועל נפש רק מהשם של המסעדה בא לך להקיא.
|
|
|
24. בהצלחה ענקית ענקית ענקית
|
|
|
25. מקווה שילמדו אותו איך מתייחסים ללקוחות
מתנהגים אצלו במעדניה בצורה זחוחה ודוחה לא נכנסת אליו בחיים יותר. כולה קציצות.
|
|
|
26. כרגיל הישראלים בוטים וחסרי כבוד. תארו לכם ששף איטלקי יפתח
מסעדה ישראלית (אם יש דבר כזה בכלל) בניו-יורק ויקרא לה "לך תזדיין". שלא לדבר על היומרנות שבפתיחת מסעדה איטלקית ע"י שף ישראלי...
|
|
|
27. חרא של שם מצאתם. מקווה בשבילכם שהאוכל יהיה מוצלח יותר.
|
|
|
28. https://www.google.com/search?q=abbarestaurant&ie=UTF-8&oe=U
קריסטינה ברטברג |
|
|
(13.08.17) |
במשך 17 שנה פועלת מסעדת ״אבא״ של השף והבעלים ארז פנחס בקייפ קוד מסצ׳וסטס.
|
|
|
29. מזל שהוא לא פותח מסעדה איטלקית באיטליה
והשם הזה? זה בעצם : תאכלו את האוכל הדפוק שלי תשלמו מלא כסף ולכו לה...
|
|
|
30. המילה כישלון כתובה על הקיר ובענק
ניחא ששפים מביאים מטבח ים תיכוני,מזרחי לארה"ב , אבל אוכל איטלקי (ועוד מאבי ביטון שלא ממש גדל בנאפולי) הרי בארה"ב יש יותר מסעדות איטלקיות מאשר באיטליה. ועם שם שאולי ישראלים יעופו עליו אבל איטלקים ממש לא. בקיצור ,בואו נדבר עוד שנה,יש לי הרגשה שהמסעדה הזו לא תהיה שם כבר .
| |