אוכל  נבחרת השפים  שגב משה
שגב משה: מתכון לפסטה מחיטה מלאה עם כרישה
שגב משה
פורסם: 14.08.17, 09:09
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 32 תגובות ב-20 דיונים
1. מתכון קל לטבעון
(14.08.17)
שמן זית במקום חמאה
וקשיו טחון עם פתיתי שמרי בירה במקום פרמזן.
יותר בריא, יותר מוסרי ולא פחות טעים.
2. כרישה היא לא דג כשר, אין קשקשים
אפרים   (14.08.17)
3. נהדר ליד מנת הבשר!
(14.08.17)
4. בקיצור, פסטה עם כרישה - תוספת למנה עיקרית
(14.08.17)
5. אפשר להשתמש גם בכריש או שחייבים כרישה? כי היום דגתי כריש
(14.08.17)
6. שגב משה או משה שגב, שאלה:
(14.08.17)
ומה אתה עושה עם החלק הירוק של הפראסה, כרשה או שאיך שתקרא לזה?
7. אני מוסיף לזה נתחי עוף מוקפצים,זה כבר נראה יותר ארוחה
השף הרושף   (14.08.17)
8. שום דבר שהוא מכין לא נראה טוב!
לילי   (14.08.17)
וגם מנה פשוטה הופכת אצלו למשהו שכולו רוח וצילצולים.
אני מכינה פסטה עם כרשה כבר שנים, והיא הרבה יותר קלה להכנה מאשר אצלו, וללא ספק יותר טעימה.
השף המקשקש, זה כל מה שהוא.
9. זה ממש לא נראה טוב ומגרה
(14.08.17)
10. יש עוד שמות פרסה ולוף =כרישה
רק דוד מס הכנסה   (14.08.17)
מה זה הדבר הזה !! אין עוף אין בשר ? קצת יותר רצינות !!!
11. תתפלאו אבל חיטה מלאה ואורז מלא מזיקים יותר מהמלאים.
(14.08.17)
ולא שאני ממליץ על לחם לבן; באורז הלבן בתנאי שבסמטי הרע במיעוטו אבל גם כן לא יותר מ2 או 3 כפות.

לא אגיב לגבי שגב כי הכל ידוע ונאמר כבר לגבי המכנה עצמו שף.
12. המסעדות שלו יקרות והאוכל לא טעים.
אמנון   (14.08.17)
בלון נפוח של יחסי ציבור ותו לא.
13. כרישה הנה ירק יקר ובזבזני כי את מרביתה זורקים לפח
(14.08.17)
רק החלק הלבן אכיל וגם לא כולו; אפשר להשתמש גם בבצל ירוק
14. אומנות! ננסה בבית!
א   (14.08.17)
15. שגב גארדן...המסעדה הכי דוחה..לא יאומן שיש עוד
ששון   (14.08.17)
אנשים שאוכלים שם..רשת מסעדות פח
16. ארוחה שלמה בסיר אחד? אמת, המחבת הנוסף הוא לא סיר
ניר   (14.08.17)
מזל שאין שם גם קלחת, תבנית ופינג׳ן
17. לא מסתדר לי עם גבינות מעדיף רצועות עוף או בשר בקר טחון
רק דוד טורבו   (15.08.17)
אבל ממש ממש לא עם הגבינות רק בשר רק דוד
18. חרטטן צמרת
שוויצר   (14.08.17)
כמה שטויות אפשר לנסות להאכיל אותנו , לא יאומן
19. זה שף?
דני   (15.08.17)
לקנות פסטה יבשה ולבשל? בשביל זה צריך שף??
מה קרה? קשה להשקיע ולהכין פסטה לבד??
זה בטח גם מה שהוא מגיש במסעדות שלו וגובה מחירים בשמיים???
הפריירים לא מתים רק מתחלפים
20. קל לימכור לעם העדר
שי   (15.08.17)
אוכל ברמה בנונית לא יותר
תגובות נוספות
חזרה לכתבה