אוכל  מדורים  מתכונים
ארוחה בסיר: מתכוני פסטה
ynet
פורסם: 27.08.17, 12:41
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 31 תגובות ב-14 דיונים
1. יופי של מתכונים אחד אחד, חבל שאני לא אוכל פסטה
(27.08.17)
2. לגבי המתכון של קוגל ירושלמי אפשר להסתפק בכף סוכר בלבד להשחמה
שמחה הבשלנית ,   קרקוב   (27.08.17)
באמת שאין כל צורך או טעם להטביע את הקיגל בהר של סוכר, נסו ולא תתאכזבו.
3. קוגל ירושלמי לא אמור להיות שייך לפסטה
יעעלימי   (27.08.17)
ערימה של איטריות שרופות בתנור ..ודבר שני בישראל מכינים מרק יחד עם הפסטה.. ודבר אחרון סלמון עם שמנת זו המצאה ישראלית , אין דבר כזה באיטליה
4. שרפי כהן ישלם את המיליונים שחייב לעובדים וספקים!
דניאל   (27.08.17)
5. חיים אתה אחלה טבח אבל תתנתק כבר מהעבר שלך
סקאמפי   (27.08.17)
תוציאו את הלימון במקום שימו חמאה לאחר ששמים את הפסטה ברוטב רק אז שמים את הפטרוזיליה לערבב ולהגיש מייד ( חס וחלילה אין מקום למוצרי חלב עם מאכלי ים לדוגמא פארמזן ) המתכון לא שלי התכון מטבח איטלקי בגרמניה
6. מה עם מרק תימני ????
רק דוד! נימאס מהבצק   (27.08.17)
7. הרגתם עם המתכון של חיים כהן לרוטב עגבניות
(27.08.17)
מה החידוש פה? זה מה שכל בית בישראל עושה..
8. - תבשיל ספגטי בסיר אחד של רות קינן - מרת "מלח": 1800 מ"ג נתר
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (27.08.17)
- תבשיל ספגטי בסיר אחד של רות קינן - מרת "מלח":
1800 מ"ג נתרן בכל מנה מהארבע - הרעלת מלח("אך" לא כל כך גרוע כמו למטה), רק ממאכל אחד - מתי תלמדי - לחזור לבית הספר - מגמות ימנו של בישול!
- מקרוני שפונדרה בעגבניות. למלח המקסימלי עבור סוג אחד של מזון צריך להיות 300 מ"ג נתרן. כאן יש 900 מ"ג (עד שאתם מבשלים, 1/2 הכף הופכת ל 3/4 ...)
- אבל ה"מתכון" הטוב ביותר הוא "רוטב עגבניות פוטנסקה" - ל"שף" מגיע פרס על הרעלת מלח הכוללת: מלח, זיתים, אנשובי, עגבניות יבשות, וכו ', מגיעים ל 6000 מ"ג נתרן בכל מנה ..., או יותר! מר "שף", למה אתה מרעיל את האנשים ???
ו, כמות השמן בכל המתכונים ...
- אבל הפרס על הקלוריות והשומנים שייך ל"רוטב שמנת, ברוקולי וכרובית "- מר" שף "?!?!!
- קוגל ירושלמי - הסוכר, השמן, המלח (מדוע ???) ...
וכו ', וכו', וכו '
קולינריה כוללת - לרוץ לרופאים מהר - אבל זה יהיה מאוחר מדי.
- בני האדם השפויים (כולל אני, אשתי ובננו בן ה -27) - לנו חיים ארוכים יותר, על ידי היותנו רזים, עם בריאות מעולה (בקושי חולים), מערכות חיסון מעולות, וכו '!
- אין זה פלא שאנו נמנעים ממסעדות!!! ו, אין זה פלא שהעיתונים כאן מוצאים כי ניתוחי מעבדה מראה כי המזון במסעדות והמזון המהיר נטענים לקיצוניות עם קלוריות, שומנים, מלח, סוכר, וכו '.
- ו, זה אפילו יותר גרוע עם מאכלים טבעוניים וצמחוניים - מנותחים מקצועית!
9. נווו באמת טונה מקופסא??????
אביב   (28.08.17)
תגידו אתם רצינים ואתה אדון שף זה האוכל שאתה מגיש טונה מקופסא וכן אני ראיתי שזו לא טונה רגילה מהסופר אלא כביכול מוצר פרימיום אבל מי לוקח את העלק טונה המכובסת הזו לתבשילים??????
רוצים טונה לכו לחנות דגים אמינה וקחו טונה אדומה יפה וטריה.
10. תודה וכל הכבוד לכל השפים המדופלמים. אבל לא הייתי מכין אף אחד
L'italiano verro   (28.08.17)
מהרטבים האלה.

מה עם איזה ספגטי קרבונרה קלאסי... או בולונז טוב, או פונגי?
11. מתכונים לא מדוייקים
יעל   (29.08.17)
כמה עגבניות יש בצנצנת עגבניות ברוטב הראשון? מי בכלל קונה עגבניות בצנצנת? כמה אנשובי יש בכל קופסא בפוטנסקה? כמה זמן מבשלים את הרסק במתכון לפסטה אדומה? ברוב המתכונים חסרים פרטים, וחבל
12. אז אתם חושבים שיש לי(לנו) חיים משעממים? לא מעונינים במפל(ראי
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (30.08.17)
אז אתם חושבים שיש לי(לנו) חיים משעממים? לא מעונינים במפל(ראיתי יותר יפה ביגואסו - אנו מעדיפים את הקאריביים ומקסיקו - פעמיים בשנה עם אשתי הנפלאה. הבן שלנו נמצא בסרדיניה (מבוסטון). השנה, החופשה השנייה - עם אשתי היינו בטיול מודרך לסיציליה, ואחרי כן נסענו שבוע באיטליה ב 2017 מרצדס E200D שכור(רק 190 קנדי!) - אכזבה נגד הלינקולן הענק שלי, במחיר כמכונה חדשה כה גבוה ...! השלישית בדצמבר - דרומה. הבן האחר שלי חי בשוויץ עם 2 נכדות!
אבל לא לשכוח - הנופשים שאנחנו הולכים שם הם "כל מה שאתה יכול לאכול", אבל אנחנו מכבדים איזה מזונות אנחנו אוכלים וכמה מהם!
בכל מקרה, חזרה לנושא:
- פסטה קצרה עם עגבניות, זיתים, בזיליקום ושמן זית - 200 מ"ל שמן = הרבה מאוד קלוריות ושומן! 150 גרם זיתים = 50 זיתים = 5000 מ"ג נתרן.
ו, עוד השף "המהולל" מבקש יותר מלח ... כמות החומרים תיהיה טובה עבור 3 מנות. אז 2000 מ"ג נתרן לכל מנה ...
- רוטב שמנת, ברוקולי וכרובית - הקלוריות והשומנים מהקצפת, חמאה, פרמזן - וואו, וואו, וואו!
תנו לי להיות המשוגע ואתם ה"שפויים" הלא "משועממים" תמשיכו בחיים הנהדרים שלכם...
13. פוטנסקה זה רוטב שנחשב כזה שהזונות מכינות ממה שיש להן בארון..
(04.09.17)
פוטנסקה נחשב לרוטב שכל המרכיבים שלו הם כאלה שיש במזווה (של הזונה האיטלקיה) וההכנה שלו מהירה.
עגבניות טריות ובזיליקום ממש לא שייכים...
14. חולים אוכלים אוכל בריא . בריאים אוכלים אוכל טעים
דויד ,   שפלה   (04.09.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה