|
1. נראה מה זה טעים! ושימותו הקנאים!
|
|
|
2. מה עם פשטידה או אומלאט ?? חביתה יפה ומקצועית
|
|
|
3. יותר מידי טיגון בקיץ והאיטלקים לא שמים בתנור. הם מבשלים
את הפריטטה במחבת על אש נמוכה ביותר, מוסיפים בסוף את הגבינה המגוררת (או לא) ולא צריך שום תנור בקיץ.
|
|
|
4. נחמד,תוסיפו כמה חתיכות בייקון לתערובת ותשדרגו את החביתה הזו
|
|
|
5. ניסיתי את המתכון - יצא ממש טוב
ממש מתכון קל
|
|
|
פריטטה בשקשוקה עם ביצה שלוקה
|
|
|
7. ניסתי ויצא מהמם !!! ונהדר ומוצלח
הכובנה !! אני יודע רק גחנון וכובנה לא חשוב מה נכניס לסיר התנור תמיד יוצא כובנה
| |