אוכל  מדורים  סיר שמח
כל אחד יכול: חביתה עם קישואים
רותי קינן
פורסם: 15.08.17, 14:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-7 דיונים
1. נראה מה זה טעים! ושימותו הקנאים!
(15.08.17)
2. מה עם פשטידה או אומלאט ?? חביתה יפה ומקצועית
רק דוד בלוקים   (15.08.17)
3. יותר מידי טיגון בקיץ והאיטלקים לא שמים בתנור. הם מבשלים
דניאלה   (15.08.17)
את הפריטטה במחבת על אש נמוכה ביותר, מוסיפים בסוף את הגבינה המגוררת (או לא) ולא צריך שום תנור בקיץ.
4. נחמד,תוסיפו כמה חתיכות בייקון לתערובת ותשדרגו את החביתה הזו
השף המעופף   (15.08.17)
5. ניסיתי את המתכון - יצא ממש טוב
איתמר   (15.08.17)
ממש מתכון קל
6. פרישקלוקה
אבי   (15.08.17)
פריטטה בשקשוקה עם ביצה שלוקה
7. ניסתי ויצא מהמם !!! ונהדר ומוצלח
שושנה קוזחי   (16.08.17)
הכובנה !! אני יודע רק גחנון וכובנה
לא חשוב מה נכניס לסיר התנור תמיד יוצא כובנה
חזרה לכתבה