כלכלה  כלכלה בעולם
סוד האוכל של מזרח אסיה: לעשות מיליונים מחטיף בטעם שרימפס
טל רשף
פורסם: 01.09.17, 08:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-9 דיונים
1. תשתה קפה כשאתה כותב פעם הבאה. אולי תצא כתבה משמעותית
(01.09.17)
2. יפניות כמו היטומי טנקה הפכו לכוכבות על רק בגלל חזה ענק.
גיא   (01.09.17)
3. כל יום שישי כתבה מאותו נודניק טרחן המומחה לכל הגלקסיה והיקום
חנזו השלישי ,   כפר אזר   (01.09.17)
4. דוקא אהבתי הכתבה
שרימפס ,   קיסריה   (01.09.17)
הכתבה עוסקת בפאן מענין של האוכל בארצות המזרח הרחוק מענינת ומשכילה את הקוראים
5. Nice article but irrelevant for Israeli businesspeople
Sam   (01.09.17)
Israelis are not cut out for building big businesses in the Far East and making long-term money there. It's a matter of mentality
6. סצינת המסעדות בתאילנד מפותחת מאוד - אולי בטופ 10 בעולם
אני   (01.09.17)
אם מישהו מחפש להתעשר מפתיחת מסעדה במזרח הרחוק אז עדיף לחפש מחוץ לתאילנד....השוק בתאילנד כבר מלא במסעדות מעולות מכל הסוגים והמינים.
7. יש מטרה לכתבה הנ"ל? באם כן עברה לי מעל הראש
(01.09.17)
8. פום קיט טון מואנג טהאי מאהק מאהק... גין א-רוי, פו-יינג סואי!
אברום ,   כנען   (01.09.17)
9. הגיע הזמן להביא ארצה חטיפי שרימפס וצדפות
אביה   (01.09.17)
וכמובן חטיפי שינקן. נמאס לנו מהאוכל הכשר והדלוח ! לא רוצים אוכל כשר! הציבור החילוני מבקש חטיפי שרימפס, צדפות ושינקן! במקום לשלם למשגיח כשרות סחטן, עדיף לשלם לעמיל מכס שידאג לשחרר בנמל משלוח ענק של חטיפי צדפות, שינקן ושרימפס!
חזרה לכתבה