אוכל  מדורים  מתכונים
המדריך לדגים של בני הדייג
בני רבה
פורסם: 13.09.17, 19:11
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 57 תגובות ב-41 דיונים
31. דגים
גסטון   (14.09.17)
בני הדייג
32. דגים
גסטון   (14.09.17)
אלוף עולם.אומן בדגים.בישלנו ביחד.זה כבוד לאכול מהיד שלו.
33. מסעדה מסחרית,, הכל רק כסף.. תראו איך נראה הדייג
אלן ,   מרכז   (15.09.17)
34. 15/12
15/12   (19.09.17)
בני בכלל לא דייג. מבין בדגים כן. בשלן מעולה כן. קריזיונר ואוהב בחורות כן. בנאדם טוב לפעמים. נולדנו באותו תאריך ועבדתי אצלו תקופה. אבל תמיד סימפטתי אותו. בנאדם שיודע לאהוב את החיים השמן הזה.
35. מזכיר לי איזה דוד קמצן הבני הזה!
אבי   (19.09.17)
שום ערך קולינרי למה שהוא בישל!
36. שולחן חג ? כן, ברור ,אם אתה גוי.
Anat ,   new york   (01.08.19)
שימי, רברבן אתה .. לא יותר
37. ג'אנו מאשדוד ברחוב הבושם מס 1 בארץ.
ירדנה   (03.12.19)
יש לו מבחר דגים טריים מדי יום, וגם קפואים באיכות מעולה ,נקי,ושרות יוצא מהכלל
38. אולי טעים אבל מגעילה אותי ההמוניות ו70 הסלטים בפתיחה
אבי   (03.12.19)
במקום שמגדיר עצמו מומחה לדגים
39. המסעדה של בני הדייג משובחת. הדג אנטיאס בתנור הכי טעים.
מקבלים המון סלטים   (04.12.19)
גם המחיר מאד הוגן. ב 100 ש"ח מקבלים אוכל ברמה גבוהה עם הרבה סלטים טובים.
40. על האש
יוסי   (05.03.20)
איזה דג מתאים על האש עם ניסורת
41. מה מותר לאכול במתכונים של ראש דג?
ארתור   (14.08.21)
אחרי שהכנתי ואכלתי, לא אהבתי את הקראנצ'יות, חלק מהמנה היה קשה ללעיסה ולא ברור מה כל כך כיף בלאכול ראש של דג. אבל הרוטב חרדל ודבש הזה הוא מעדן.
תגובות קודמות
חזרה לכתבה