אוכל  מתכונים לראש השנה  בשר
מתכון חגיגי לצלעות טלה
מור כהן
פורסם: 19.09.17, 08:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-11 דיונים
1. איזה מנה מושקעת, תענוג מושלם, הולך לנסות את זה בערב החג!
(19.09.17)
2. טעות במתכון? איפה הרימונים??
רבב   (19.09.17)
בציר רימונים אין שום אזכור לרימונים...
3. יכול להיות שפספסתי משהו - ציר רימונים
ההוא   (19.09.17)
בלי רימונים?
4. איזה וכמה רימונים בציר רימונים??
(19.09.17)
5. היום כל מנה זורקים 4 קילו עלים ומקלות
דד   (19.09.17)
פשוט מטופש.
6. מנה שדורשת לא רק.....
דליה   (19.09.17)
השקעה בעבודה, אלא גם בהרבה, כסף!!!!!
מחיר ק''ג של צלעות טלה, בסביבות 90₪, סכום לא מבוטל, שלא מתאים לכל משקי הבית.
אני עושה מכנפיים!!! ( זה מה שהתקציב מאפשר לי....) מרק ירקות בסיר אחד,והמאכל השני + כנפיים ברוטב ברבקיו בגריל עם תפ''א, בטטה, גזר, ובצל.
החיים בזבל כשחיים משכר מינימום של 28₪ לשעה.
7. אחחח אין כמו צלעות של תינוק, המנה הבאה כלבלבים ברוטב..
יגאל   (19.09.17)
8. למה לא צלעות כבש בוגר?
פרנה ,   אשדוד   (19.09.17)
למה דווקא צלעות טלה ולא צלעות כבש בוגר?



פרנה,אשדוד
9. תעשו לי טובה
מוריס   (19.09.17)
מנה שדורשת המון השקעה, תכנון מוקדם וממש לא עממית.
וכל זה מפרסמים בערב החג ????

לו הייתם רציניים, הייתם מפרסמים את המתכון לפני שבועיים אולי היה רלוונטי.
בחזרה לשוק טלה.
10. Meat is bad Karma!
מאיר   (19.09.17)
11. מנה יפיפייה, תמונה מעט מטעה...
הטבח   (20.09.17)
תהליכי בישול נכונים, ופרזנטציה יפה, אך במתכון כתוב ששדרת הצלעות צלויה בשלמותה, ואם זה אכן היה כך, והיא הייתה נפרסת לצלעות בודדות, היה אמור להתקבל צלע ורדרדה.

(מניסיוני, כדי לקבל צלע ורדרד אחידה, מומלץ לצלות שדרת צלעות טלה ב130 מעלות לאחר השחמה במחבת, אבל זה כבר דיון אחר).

בתמונת המנה, נראה שהצלעות צלויות כשהן כבר מופרדות ולכן הן שחומות.

אבל אכן מנה חגיגית, ובטוח שגם טעימה.

שנה טובה לכולם

חזרה לכתבה