אוכל  מדורים  צמחוני וטבעוני
נמסטה: מתכון הודי צמחוני
אלעזר אסטיוקר
פורסם: 16.10.17, 09:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 22 תגובות ב-13 דיונים
1. אין שום סיבה (חוץ מעצלות) לקנות גהי מוכן שמשקלו בזהב
(16.10.17)
תקנו חמאה טובה (כ-10 שקל ל-250 גרם אף שיש יקרות) מיובאת לא מקומית, ותכינו בבית. מדהים כמה שזה פשוט ומהיר.
2. איכסססס מה זה הירוקת המגעילה הזאת? את זה אוכלים ההודים?
סאב קוץ' מילגה   (16.10.17)
۩*)•※•☼•※•(*۩
3. התמונה הכי לא מחמיאה למזון שאפשר לשים
(16.10.17)
4. איפה משיגים פאניר בת"א והסביבה הקרובה?
א   (16.10.17)
5. חלב זה רצח!
אני   (16.10.17)
6. הרבה בלה בלה מרכיבים תבלינים בלגן במטבח ואין מה לאכול
רק דוד הרפתקאות   (16.10.17)
7. הנה המתכון שלי לפאלאק פניר.הילדים שלי מתים על זה
(16.10.17)
https://www.youtube.com/watch?v=P8Vu_gj6nOw
8. גם טיפשות זה רצח. של תאי מוח.
(16.10.17)
9. הכנתי עכשיו
אביתר   (16.10.17)
הכנתי את זה עכשיו..לדעתי זה יוצא הרבה יותר טעים אם לא מוסיפים מים כל הזמן אלא מטגנים את התרד בשמן זית ובשלב הסופי של הרוטב ממש לא צריך להוסיף עוד מים לדעתי, זה רק מדלל את הטעמים.
10. הוסיפו צבע מאכל ירוק פסטל לתבשיל, תרד מבושל לא נראה ככה !!
(16.10.17)
11. מה זה גהי,?
מיכל   (16.10.17)
12. 1. במאכל זה אין עגבניות! 2. 10 מוצדק - הצבע הוא ירוק מלאכותי
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (17.10.17)
1. במאכל זה אין עגבניות!
2. 10 מוצדק - הצבע הוא ירוק מלאכותי !!!
3. מיקי ב 4 צודק להשתמש בגבינת הלומי כתחליף. יש לנו פה בטורונטו פנייר, ויש לו פחות מלח מאשר בהלומי.
ה"חכם" שמכין לבד. אם אתה משתמש בחלב ולימון אתה מקבל חוּבצָה(Buttermilk) שזה מאוד נוזלי וחמצמץ, כמו חלב עם חומץ! - אתה לא חכם מדי - תנסה!
4. עבור 11, Ghee היא חמאה חמה מומסת, אשר הקצף הוסר והתקרר לקשיחות.
13. והשאלה המתבקשת בקשר לפאניר?
צחי נוי   (19.10.17)
איפה מביאים פאניר בארץ?
חזרה לכתבה