אוכל
ישר מהחווה
אסף קוזין
פורסם: 25.09.17, 12:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-16 דיונים
1. הבשר הישראלי תת רמה. כל מי שאכל בשר באמריקה
המציאותי   (25.09.17)
הצפונית או הדרומית יכול לספר על ההבדל.
אין שטחי מרעה,ואין סבלנות לחכות שהפרה תגיע לגיל המתאים.

2. זוועה, זומבים אוכלי גופות
חזי   (25.09.17)
3. באמת זה המתכון ???? לצלות ולבזוק מלח ופלפל ???? הגזמתם.
חפר   (25.09.17)
4. תמותו. חלאות אדם
קרן   (25.09.17)
5. כתבה על כלום ומתכון פח
(25.09.17)
6. אני לא צמחוני אפילו לא קרוב לזה , אבל
מוטי   (25.09.17)
עשיתם לי רע בלב
לראות את הבעל חיים , שחי לו בכיף שלו ופתאום מעבר חד לגוש בשר מדמם
באמת שגרמתם לי לחשוב פעמיים!!!!!!!!!!!!!
7. אה מה מועצת הבקר? מפחדים מהתחקיר?
דורון   (25.09.17)
עוד מעט עם ישראל באמת יידע איך מגיע הבשר לצלחת שלו, וכל קשר בין המציאות לכתוב פה מקרי בהחלט.
8. בדיחה
קצב   (25.09.17)
9. אתם כולכם צריכים להיות מאחורי סורג ובריח
לילך   (25.09.17)
לכל שארית חייכם. אנשים שמתייחסים ליצורים חיים, נושמים ומרגישים כאל "חומר גלם". תתביישו!!!!
10. פרסומת לא מוצלחת
הברון מנכאווזן   (25.09.17)
באירופה הפרות אוכלות עשב ירוק ממרעה והבשר עסיסי וטעים יותר כך גם החלב ומוצריו. לא כמו בארץ כלואות ואוכלת קש יבש.
11. מתי יהיה חוקי לצלות טבעונים? יש לי מלא מתכונים מעולים.
קורן   (25.09.17)
12. מעורר בחילה, כמה אכזריות להתייחס לבעל חיים כאל "חומר גלם"!
gnb   (25.09.17)
13. גועל נפש. איזה אדם דוחה
רונן   (25.09.17)
14. כתבה עלובה - המלצה לא רצינית ומתכון סטנדרטי
יעל   (25.09.17)
אין ספק שהעגלים בארגנטינה אוכלים הרבה יותר טוב מאשר בארצנו היבשה שהצמחיה בה דלה. שלא לדבר על המחיר הגבוה בארץ.
15. בקר טרי
מרים שטינברג   (25.09.17)
תפסיקו לשחוט חיות הם סובלות
16. לכול המגבים החמורים רשום בתורה כול אדם למיטה וכול בהמה טהורה
(27.09.17)
ערב רב הרבה בארצנו עוד מעט משיח יאסוף אותכם לאבדון עולמים יוסף
חזרה לכתבה