סביבה ומדע  מדע
על המר והמתוק: המחשב שלמד לנבא טעם מר
ד"ר אילן סמיש, מכון דוידסון
פורסם: 02.10.17, 07:08
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 21 תגובות ב-13 דיונים
1. Assuming a medicine will be effective because it's bitter...
(02.10.17)
seems like a very weak logic to me.
2. דרקוס גותוס (ריקוד אפל בדאנג'ן)__ביטים מהירים/ניטים נוצצים__
איביאם + פליקר + ,   מכונת עשן + מסמרי 9   (02.10.17)
3. זה מחשב טועם IBM !!!
חושחש הבלש   (02.10.17)
۩*)•※•☼•※•(*۩
4. גאווה בלי דעה קדומה
תקוה ,   ירושלים   (02.10.17)
כל הכבוד לך מאשקה.
זוכזו זוכרת את הנסיונות עם מתנדבי טעימה, השקעה ותוצאות לה. גאה ואוהבת אותך מאד.
תקוה.
5. מה זה משנה אם הוא מר
(02.10.17)
או גברת?
6. המדענים הישראלים
elie ,   tl aviv jerusalem   (02.10.17)
המדענים הישראלם לומדים לומדים ולומדים על חשבון הורים ולא יודעים דבר אז כשהם ידעו משהוא שיפרסמו בנתיים זה רק שטוות ושקרים
7. 5 טעמים בלשון — 1 חלבון, 2 חמוץ, 3 מלוח, 4 מתוק, 5 מר
חריף זה צריבה קלה   (02.10.17)
8. מה הקטע של הכותרות מהתנך?
(02.10.17)
9. אני מה זה לא מסכים. סיד מר וגם סודה קאוסטית מרה
אני יודע, כשהייתי ,   ילד טעמתי כל דבר :-)   (03.10.17)
לשניהם מטען חשמלי שלילי - הם פולטים יוני הידרוקסיד.
10. דווקא פה הייתי מצפה לתגובה על הקורפוס-קלוסום. איפה הוא?
באבא   (03.10.17)
11. תגיד/י, בלי צחוק
יגאל ,   יבנה   (03.10.17)
מה את/ה למדת למדת למדת על חשבון ההורים? לפעמים עדיף לשתוק.
12. חידה לחכמים : כמה טעמים יש במקרא ???
אנין טעם   (03.10.17)
۩*)•※•☼•※•(*۩
13. בסך הכל צריכים להבין איך חיישני הטעם עובדים אצלנו בלשון
(03.10.17)
וכיצד הם מתרגמים מולקולות שונות לטעמים שונים, ואז יהיה ניתן לתרגם זאת גם במחשב.
חזרה לכתבה